Najhorúcejšia hračka roku 2018 bol malý Dyson - teraz je späť a ešte lepšia ako kedykoľvek predtým

Zistite Svoj Počet Anjela

Väčšinu dní sa zdá, že bez ohľadu na to, koľko upratujete, je dom vždy o päť minút neskôr špinavý. Bielizne je nekonečné množstvo. Aj keď skončíte s každým košíkom oblečenia, oblečenie, ktoré máte na sebe, je stále potrebné oprať a cyklus sa začína odznova. Nájdete tu prach, trosky a iba pán vie čo na vašich podlahách iba 20 minút po tom, čo ste zametli.



Ak žijete s deťmi, s najväčšou pravdepodobnosťou ste uznali, že vo vašom dome bude vždy niečo, čo nie je čisté. Možno nechajú svoje špinavé ponožky v obývačke. Alebo možno máte nádejného umelca, ktorého baví maľovanie na steny. Tieto návyky sa vám možno ešte nepodarí prelomiť, ale môžete mať aspoň čisté podlahy! V prípade, že ste to zmeškali, minulý rok začal Dyson predávať plne funkčné verzie hračiek ich vysávačov - a tento rok je na výber ešte viac modelov.



čo to znamená, keď uvidíš 1212

Verzia, ktorú by ste mohli poznať z minulého roka, vyzerá presne ako plnohodnotný Dyson Ball určený pre dospelých. Popis produktu znie:





Je určený pre deti od troch rokov (kvôli malým častiam deti do tohto veku by tento výrobok nemali používať). Simulovala cyklónovú akciu s malými farebnými loptičkami. Krúti sa a otáča ako skutočné Dyson Ball Vacuum. V skutočnosti je k dispozícii sacie zariadenie v spodnej časti vákua a dokáže zachytiť malé kúsky papiera alebo malé poly perličky (a nečistoty). Vzadu je dokonca aj popolnica, ktorú je možné vybrať a vyprázdniť!

Vákuum hračiek Dyson Ball26,99 dolárovCieľ Kúpte teraz

Rodičia si to môžu kúpiť na Cieľová cena je 26,99 dolárov . Má viac ako 354 recenzií, pričom mnohé z nich sú pozitívne 4- alebo 5-hviezdičkové recenzie. Jeden recenzent povedal, že je odolný pre deti s hmotnosťou približne 30 libier, pretože jej syn pri hraní veľmi rád stojí na svojich hračkách.



A ak chcete viac možností, môžete si kúpiť aj mini verziu tyčový vysávač bez kábla za rovnakú cenu, tiež v Targete. Dokonca aj Pottery Barn Kids vstúpilo do boja a predstavilo svoje vlastné modely: matnú sivú Dyson Ball a a Dyson akumulátorový , oba stoja 69 dolárov, ale v súčasnosti sa predávajú za 48,30 dolára s kódom MOREPLEASE. Spoločnosť Bed Bath & Beyond predáva tiež Dyson Ball a Dyson Cordless za 29,99 dolára za kus, čo je o niečo menej ako cena Targetu, ale stojí za to sa pozrieť, či máte uložené nejaké kupóny.

Ak by ste si radšej kúpili Dysona pre dospelých, bude vás to stáť viac ako 30 dolárov. Vzhľad vo vzpriamenej šnúre je však podobný v súčasnej dobe v predaji za 299,99 dolárov od Amazonu , 25 percent z pôvodnej ceny 399,99 dolárov. Ak dúfate, že tieto Vianoce prekvapíte dospelého Dysonom, je to v súčasnosti vaša najlacnejšia stávka.

Tento príspevok bol pôvodne uverejnený 24. novembra 2018 a naposledy bol aktualizovaný 13. novembra 2019, aby odrážal aktuálne ceny a ponuky.



Ana Luisa Suarez

.11 * .11

Prispievateľ

Spisovateľ, redaktor, vášnivý zberateľ mačiek a psov. 'Minul som 300 dolárov v Targete bez žmurknutia?' - Fráza, ktorá bude pravdepodobne citovaná na mojom náhrobnom kameni

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: