Trendová váza 2020 vyzerá dobre aj bez kvetov

Zistite Svoj Počet Anjela

TO krásna váza môže pojať konferenčný stolík, dosku alebo nočný stolík z dobrého na skvelý. Či už naplníte svoje čerstvé kvety, sušené kvety „alebo pobočiek, tento druh dekoratívneho dotyku v priebehu niekoľkých sekúnd povýši priestor a vždy stojí za to pridať do vášho arzenálu novú vázu, obzvlášť ak sa nedržíte obyčajných skiel, ktoré sú dodávané s profesionálnymi aranžmánmi od kvetinárstva.



747 anjelské číslo láska

Pri nedávnom prehliadaní niektorých svojich obľúbených stránok s domácimi dekoráciami o nových štýloch som si všimol, že sa objavuje vzorec. Toľko váz, ktoré som videl, má diery priamo v strede. Presná veľkosť a tvar tohto výrezu sa líši, ale zvyčajne je kruhový a blízko stredu nádoby, takže je trochu ťažké skutočne naplniť kus vodou a živými stonkami. Čo ma prinútilo premýšľať ... prečo?



V posledných niekoľkých rokoch záujem o kvetiny ako o umeleckú formu prudko vzrástol a tieto vázy tomu zodpovedajú, hovorí Alexandra Floro, majiteľka a hlavná návrhárka kvetín z Pod novým MGMT . Videli sme oveľa väčší dôraz na organické a hrubé tvary, ktoré dodávajú životu život a umelecký nádych, dodáva. Vázy sa v súčasnosti používajú ako sochárske kúsky.



Zdá sa, že najhorúcejšia váza roku 2020 je taká nápadná, že ju nemusíte vôbec napĺňať! Ak by ste však do toho chceli ísť, môžete použiť niečo ako eukalyptus, ktorý som vložil do svojho Domáca keramická váza H&M podobný tomu, ktorý je vidieť vyššie, ktorý som zachytil, keď som prvýkrát zistil, že sa tento trend objavuje (teraz je vypredané, ale vráťte sa späť - a rýchlo sa kúpte, ak sa vráti). Sušené kvety sú ďalšou dobrou voľbou. Rád používam zajačie chvosty, kučeravé vŕbové vetvy alebo sušené stonky popínavých rastlín, hovorí Floro. Trikom je nepridávať príliš veľa kúskov, pretože otvor je relatívne plytký.

Ak však nemôžete odolať štýlu, ktorý rozkvitá na farmárskom trhu v tejto funkčnej nádobe, Floro má na to tiež riešenie. Ak by ste chceli do otvorenej vázy pridať čerstvé kvetinky, ale na jej základni nie je dostatok vody, požiadajte svojho kvetinára o kvetinové trubičky alebo si ich vyzdvihnite v obchode s remeselnými výrobkami. Tak môžete mať aj svoju sochársku vázu a kvety. Opäť budete obmedzení v tom, koľko stoniek sa vám skutočne zmestí, ale niektoré môžu byť lepšie ako žiadne, ak sa pozeráte práve na to.



Teraz, keď viete, ako štýlovať tieto nádherné vázy, nakupujte niektoré z mojich obľúbených návrhov nižšie.

Uverejniť obrázok Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Kredit: Crate & Barrel

Krémová váza Alura

Táto široká, váza krémovej farby urobí vyhlásenie na vašej polici. Vyzeralo by to úžasne sólo alebo štylizované s niekoľkými kvitnúcimi vetvami alebo dokonca s niekoľkými listy faux monstera .

Kúpiť: Krémová váza Alura , 69,95 dolárov od Crate & Barrel



Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Kredit: East Fork

Váza so slučkou

Inšpirované talianskym dizajnom v polovici storočia, farby-a trblietavé povrchové úpravy-na týchto hodoch sklenené nádoby od výtvarníčky Nandy Soderbergovej sú skutočne ohromujúce. Jeden by stačil na pritiahnutie pozornosti na komodu, ale myslite na to, aký vplyv bude mať zhluk. Existujú v dvoch tvaroch, oválnych a krátkych, a v troch farebných prevedeniach: jadeitová zelená, fuchsiová a tequila sunrise, tu zobrazený pekne ružový odtieň.

Kúpiť: Váza so slučkou , Počnúc 140,00 dolármi 112,00 dolárov od East Fork

Uverejniť obrázok Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Kredit: Etsy

Minimalistická váza z bielej keramiky

Etsy je fantastický zdroj pre jedinečné vázy a podporu malých výrobcov v tomto procese. Dva kruhové, otvorené možnosti bude vyzerať nádherne v páre spolu alebo v osobitnom štýle v celom dome. Tieto návrhy boli najbližšou vecou, ​​ktorú som mohol nájsť k vypredanému štýlu H&M na obrázku vyššie.

Kúpiť: Minimalistická biela bisque, keramická minimalistická váza , Počnúc 33,67 dolárom od Etsy

Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Kredit: Svetový trh

Jasný džbán s dizajnom dier

Hľadáte výhodný nákup? Toto môžete určite zmeniť sklenený džbán ako váza. Pridajte slnečnú dlaň a možno aj kúsok z nej pampová tráva alebo dva, a budete mať zábavný displej za menej ako 50 dolárov.

Kúpiť: Jasný džbán s dizajnom dier , 14,99 dolára zo svetového trhu

Uverejniť obrázok Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Kredit: Cieľ

Olivia a moderná váza May

Ak vaše meno volá tmavší, bronzový povrch, tiež milujem tento kus z Targetu. Má náladovú atmosféru a druh patiny, o ktorý by ste mohli naraziť na blšom trhu alebo remeselníckom veľtrhu.

Kúpiť: Moderná váza - Olivia a máj , 44,99 dolárov od spoločnosti Target

Uverejniť obrázok Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Kredit: Urban Outfitters

Zelda Planter

Technicky toto keramický štýl je sadzač, ale v skutočnosti môžete tieto dva kusy oddeliť pomocou okrúhleho umývadla na niečo s koreňmi a kruhového stojana ako vázy, ako je to znázornené na fotografii vyššie. Je to drahé, ale vzhľadom na veľkosť - 18,5 palca na výšku a 14 palcov na šírku - a univerzálnosť získate veľa peňazí za peniaze.

Kúpiť: Zelda Planter , 149 dolárov v spoločnosti Urban Outfitters

Sarah Lyon

Prispievateľ

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: