Rady pre tých, ktorí začínajú podnikať v maliarstve

Zistite Svoj Počet Anjela

20. mája 2021 20. apríla 2021

S pandémiou, ktorá sa zdanlivo blíži k svojmu finále, je podnikanie opäť na stole. V najbližších mesiacoch by sa v Spojenom kráľovstve mali stretnúť tisíce ľudí, ktorí chcú začať svoj vlastný maliarsky biznis, a mnohí z nich budú hľadať nejakú radu.



S ohľadom na túto skutočnosť sme sa rozhodli požiadať niektorých uznávaných maliarov a dekoratérov o radu pre začiatočníkov, ktorí si začínajú raziť cestu v našej profesii.



Pokračujte v čítaní, aby ste získali cenné rady a postrehy.



Obsah skryť 1 dekan dva James 3 Mel 4 Ben 5 Tom 6 Súvisiace príspevky:

dekan

Nerežte a používajte kvalitné produkty. Poznajte ich dobre a nedovoľte zákazníkom poskytovať materiály. Na začiatok sa držte jedného obchodníka a potom ho rozšírte podľa toho, ako vaša firma rastie.

Začnite si načasovať každú vec, ktorú robíte! Čas sú peniaze! Poznamenajte si čas prípravy a náklady na všetko – to je váš základ pre tvorbu cien a na príprave vyhráte alebo prehráte. Zistite, akí ste efektívni. Poznajte svoju hodnotu a pomôže vám to naceniť prácu za ceny, ktoré vám budú vyhovovať, bez toho, aby ste sa museli pýtať ostatných. Vyberte si prácu, ktorú chcete, ktorá bude vyzerať dobre vo vašom portfóliu a zákazníkoch, ktorí sa oplatí oceniť vysokú úroveň služieb.



Nebuďte zaneprázdnení hlupáci, ktorí robia lacnú prácu a nechajú vás strhnúť pri dokončovaní toho, čo sa nakoniec stane neštandardným náterom. Nemá zmysel pracovať ako otrok za životné náklady a vykonávať 250 pracovných miest počas 365 dní v roku, keď by ste mohli zarobiť rovnakú prácu za polovicu času. Uistite sa, že máte kvalitný život okolo samostatnej zárobkovej činnosti – to je dôvod, prečo to napokon robíte.

Keď budete dosť dobrý a budete mať povesť, nakoniec pritiahnete iba vysoko kvalitnú prácu a naplníte svojich 365 ročne skvelou prácou s veľkým ziskom a budete vedieť, že to stojí za to. Príliš veľa ľudí, ktorých poznám, má podniky so životným štýlom, ktoré ponúkajú malé ziskové marže a pracujú celú hodinu a 6/7 dní v týždni.

TENTO OBCHOD JE PRE VÁS ŤAŽKÝ – vyvážte ho, inak ste fyzicky naničhodní a nemáte čo ukázať. Vždy si pamätajte, že nedostávate plat za dovolenku, takže si na to musíte ušetriť. Nedostávate nemocenskú dávku, na ktorú si musíte šetriť. Nedostávate dôchodok, NA TO SI MUSÍTE UŠETRIŤ. Nedostávate bezplatné vybavenie, na ktoré si musíte šetriť. Nedostávate podporu pri chybách – stoja VÁS. Nedostávate zaplatené za údržbu dopravy, musíte na to šetriť.



Je zrejmé, že táto rada je určená pre samostatne zárobkovo činné osoby, ale mnohé z informácií o vašej hodnote vám pomôžu pri rozhodovaní o tom, či sa stať samostatne zárobkovo činnou osobou. Ako rýchli ste, naceňte materiály, poznajte ich hodnotu, zapíšte si ich do denníka, položte si pevné základy vedomostí a budete dobre zamestnaní alebo nie.

James

Najdôležitejšia rada, ktorú vám ako maliarovi môžem dať: buďte prosím hrdí na svoju prácu. Nikdy sa nepokúšajte uponáhľať prácu. Kvalita je oveľa lepšia ako kvantita. Z dlhodobého hľadiska zarobíte viac peňazí, ak vložíte všetok skvelý produkt, než sa ponáhľať cez projekt ako hack! Pamätajte na jednu dôležitú vec: buďte hrdí na svoju prácu.

Mel

Tu je moja rada pre nových samostatne zárobkovo činných maliarov (dúfam, že si z toho vaši čitatelia niečo odnesú):

  • Nepodceňujte sa
  • Komunikácia s klientom je kľúčová
  • Buďte pripravení učiť sa od ľudí okolo vás
  • Správajte sa k domovu a majetku klienta ako k svojmu vlastnému
  • Príprava je najdôležitejšou súčasťou vašej práce, inak len leštíte odpadky
  • Poskytujte kvalitné výsledky

Ben

Je to trochu drzé, ale vždy nadhodnocujte časové rámce, takže klient je milo prekvapený rýchlosťou vašej práce, ale nemusíte sa ponáhľať.

Tom

Ak práve začínate, prihlásil by som sa do niekoľkých spoločností a skúsil by som sa učiť od šéfa. Pamätajte, že postoj a pracovná etika sú nesmierne dôležité. Vidíme veľa nových chlapcov, ktorí hovoria, že to majú, ale potom majú hrozný prístup a nulovú motiváciu a očakávajú najvyšší plat. Keď sa s tým vysporiadate, je veľmi ťažké chcieť venovať viac času tomu, aby ste niekomu pomohli učiť sa. V podstate ide o pridanie práce navyše ku dňu skúseného chlapa bez príplatku.

Niektorí chlapci nebudú chcieť vôbec pomôcť a nakoniec to budete nenávidieť. Postoj a schopnosť riadiť sa pokynmi je najdôležitejšia časť. Chlapci, ktorí to robia 20 rokov, nanášali tekutinu na veci, ktoré vzdorujú gravitácii a naučili sa to robiť efektívne bez toho, aby robili neporiadok. Je toho viac, ako nám priemerný človek priznáva!

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: