Ask a dekorator: Edition Two

Zistite Svoj Počet Anjela

12. júla 2021

Vitajte v druhom vydaní knihy Ask a Decorator – série, v ktorej berieme otázky zaslané používateľmi a odpovedáme na ne čo najlepšie.



Bez toho, aby sme strácali veľa času, pozrime sa, čo máme…



Aký je Graco Max Ultra na maľovanie skríň?



prorocký význam z roku 1234

Je ideálny pre projekty, kde máte rímsy. Povedal by som, že za maximálne 2 dni práce s ním sa to vyplatí. Nenahrádza bežné rozprašovacie čerpadlo, ale v projektoch, kde musíte robiť detailné rímsy, je perfektné. Je tiež dobrý na lišty a rámy. Nezaujme ho pre širšie dosky, ako sú ploché dvere alebo ploché dvere šatníka. Nie som špecializovaný technik, ale zdá sa, že má pulzujúce prúdenie namiesto nepretržitého prúdenia ako štandardný airless a môžete si to všimnúť na širších doskách. Ale pre užšie povrchy, ako sú rohy, lišty, rámy, vretená atď.

Aký užitočný trik ste sa naučili pri práci v obchode?



Spomínam si, ako som pracoval s niekým, kto používal lepiacu fóliu ako rýchly obal na madlá zábradlia. V skutočnosti to fungovalo ako pochúťka, ktorá bola prekvapujúca. Najlepšie zo všetkého je, že je to zadarmo...ak prepadnete zákazníkove skrine. Robím si srandu…

Aký je váš názor na lakovacie kondicionéry?

Predlžovače, ak sa používajú v odporúčanom pomere, robia veľmi málo pre hladinu a prietok. Pri nadmernom používaní zhoršujú priľnavosť a znižujú kožu. Podľa mňa to nestojí za to.



12:34 význam

Vykladám nasucho izbu. Musím urobiť hmlu na sadrokartón?

čo znamená 12 12

Tu je vec – skutočná doska nebude potrebovať hmlu, ale skutočná výplň áno. V takom prípade má zmysel zahmlievať náter, aby sa dosiahol rovnomerný povrch.

Zvyčajne maľujem a dekorujem pre rodinu a priateľov a bol som požiadaný, aby som namaľoval exteriér dvojdomu. Je to celkom štandardné, dve poschodia s omietkou na stenách. Máte nápady, čo by som mal nabíjať, je to môj prvý výbuch v exteriéri?

Takže ak dáte dokopy všetky dni, ktoré to zaberie, plus materiály a bonus za nebezpečenstvo za prácu z rebríkov, potom si vezmite rodinnú zľavu 15 %. So zľavou by som si účtoval približne 650 £ za týždeň.

Rozdeľujete materiál a prácu pri cenovej ponuke alebo len celkovú cenu?

Oddeľovaním práce a materiálov prichádzate každý rok o tisíce. Každému by som účtoval 2,5 l satén a podsadu. Potom ich preneste do ďalšej práce, ktorá za ne tiež dostane poplatok. Je to podnikanie, nie charita – robíte beh okolo citovania, vzoriek, získavania materiálov atď., takže aj za to musíte dostať zaplatené.

Používali ste už štetce Eco Ezee? Akí sú?

Milujem štetce Eco Ezee. Nie ste si istí, či ste to už počuli, ale teraz si zmenili názov na Eco Union a vylepšili to, čo som už považoval za skvelé. Páči sa mi ten štíhlejší štetec, ktorý stále robia a navyše robia lístok v tradičnom štýle. Po vyskúšaní o 2½ tenšej kefky Eco Union musím povedať, že som si všimol rozdiel oproti 2,5″ kefke Eco Ezee, ktorú mám.

čísla 10:10

Štetiny sú oveľa mäkšie a v emulzii nevykazuje toľko stôp po štetci ako na mojej starej. Stále však zarezáva tak ostro ako akékoľvek iné špeciálne rezanie štetcom... ak nie lepšie. Nemôžem sa dočkať, až vyskúšam hrubšiu kefu a možno si objednám aj 4″, pretože stará kefa Eco Ezee je jednou z najlepších emulzných kefiek, ktoré som roky používal. Celkovo odo mňa veľký palec hore.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: