Najlepšia farba na kuchynské skrinky v Spojenom kráľovstve [2022]

Zistite Svoj Počet Anjela

3. januára 2022 6. mája 2021

Výber najlepšieho náteru kuchynskej linky je lacný spôsob, ako úplne osviežiť vzhľad vašej kuchyne.



Ak uvažujete o prerobení kuchyne a plánujete úplne vyzliecť kuchynské skrinky a nahradiť ich novými, možno by ste si to mali rozmyslieť. Za predpokladu, že drevo je stále v dobrom stave, možno budete prekvapení, aký veľký vplyv bude mať nový náter na celkový vzhľad a dojem z vašej kuchyne.



koľko je 10 * 10

Ale s toľkými značkami a typmi farieb, z ktorých si môžete vybrať, ako viete, ktorá je pre vás tá pravá? Výber nesprávnej farby by vám mohol zanechať stopy po stekaní, nerovnomerné pokrytie a povrch, ktorý sa ľahko poškriabe.





Našťastie máme dlhoročné skúsenosti v oblasti maľovania a zdobenia a skombinovali sme to so spätnou väzbou od stoviek zákazníkov, aby sme prišli s týmto užitočným sprievodcom pre najlepší náter kuchynských skriniek, ako aj s tipmi na farebné schémy a dosiahnutie najlepšieho povrchu. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Obsah šou 1 Celkovo najlepšia farba na kuchynské skrinky: Johnstone's Cupboard Paint 1.1 Pros 1.2 Zápory dva Druhé miesto: Ronseal Cupboard Paint 2.1 Pros 2.2 Zápory 3 Najlepšia biela farba na kuchynské skrinky: Dulux Trade Diamond 3.1 Pros 3.2 Zápory 4 Skvelá farba na laminátové skrine: Rust Oleum 4.1 Pros 4.2 Zápory 5 Dobrá rozpočtová možnosť: Johnstone's Quick Dry Satin 5.1 Pros 5.2 Zápory 6 Najlepšia farba v spreji na kuchynské skrinky: Rust Oleum Painter's Touch 6.1 Pros 6.2 Zápory 7 Zhrnutie 8 Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí 8.1 Súvisiace príspevky:

Celkovo najlepšia farba na kuchynské skrinky: Johnstone's Cupboard Paint

Johnstone



Keď hľadáte celkovo najlepšiu farbu na kuchynské skrinky, je ťažké prehliadnuť odolnú farbu na skrinky od Johnstone. Táto farba vyrobená špeciálne pre kuchynské skrinky je jednoduchým riešením, ako dať vašej kuchyni svieži nový vzhľad.

Keďže bol špeciálne vyvinutý na použitie na kuchynské skrinky, môžete ho použiť na obnovu svojich skriniek, či už je povrch melamínový alebo MDF.

Pokročilá receptúra ​​na vodnej báze má príjemnú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahko nanáša štetcom a stále má hladký, saténový povrch. Je tiež praktické, že nebudete musieť použiť samostatný základný náter alebo základný náter – jednoducho pripravte povrch ako pri akomkoľvek inom nátere a začnite nanášať.



Farba je na vodnej báze, čo znamená, že sa nebudete musieť zmieriť so žiadnymi silnými pachmi, vďaka čomu sa dá pohodlne použiť vo vašej kuchyni bez toho, aby ste museli zložiť všetky dvierka na vonkajšie použitie. Samozrejme, dbajte na to, aby bola vaša kuchyňa pred, počas a po maľovaní dobre vetraná.

Farba Johnstone's Cupboard Paint je po zaschnutí veľmi odolná, avšak počas procesu schnutia si na ňu budete musieť dávať pozor. Kým je mokrá, dá sa veľmi ľahko poškriabať, takže je potrebná náležitá starostlivosť a usilovnosť, aby ste nepokazili povrch.

Farby zahŕňajú svetlosivú, bielu a starodávnu krémovú, ktoré všetky dokážu úplne premeniť vašu kuchyňu. Naším osobným favoritom je svetlo šedá, ktorá má moderný elegantný vzhľad.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 hodina
  • Druhý náter: 5 hodín
  • Aplikácia: Štetcom

Pros

  • Je odolný a dá sa čistiť
  • Neuveriteľne rýchle schnutie vám umožní dokončiť prácu za pol dňa
  • Nízky zápach a nízke VOC, vďaka čomu je šetrnejší k životnému prostrediu
  • Časom nežltne

Zápory

  • Za mokra sa ľahko odiera, takže na to pamätajte

konečný verdikt

Celkovo má táto odolná saténová farba na výber množstvo atraktívnych farieb a môže vám ušetriť tisíce nákladov na renováciu.

Skontrolujte cenu na Amazone

Druhé miesto: Ronseal Cupboard Paint

Farba na skrinky Ronseal

Našou druhou najlepšou farbou na kuchynské skrinky je farba Ronseal’s Cupboard and Melamine. Aj keď nie je úplne v súlade so štandardom Johnstone's, táto farba ponúka vysokú kvalitu za trochu väčšie pohodlie, pričom pre väčšinu skríň vyžaduje iba jeden náter.

Táto farba, podobne ako Johnstone's, bola vyvinutá špeciálne pre kuchynské skrinky a je vhodná na aplikáciu na čokoľvek vrátane melamínu, MDF, preglejky a drevotriesky.

Krémová, saténová farba je založená na rozpúšťadle a veľmi ľahko sa nanáša a pri vertikálnom nanášaní štetcom sa ľahko dosiahne hladký povrch. To, že je na báze rozpúšťadla, znamená, že budete musieť prijať príslušné bezpečnostné opatrenia, pretože má vysoký obsah VOC a zápach.

Pri maľovaní na holé drevo alebo svetlejší odtieň farby by mala stačiť jedna vrstva. Pri maľovaní cez výrazné farby možno budete potrebovať ďalšiu vrstvu. Odporúčame ponechať 24 hodín medzi jednotlivými nátermi, pretože vám to dá dobrú predstavu o tom, či budete potrebovať ďalší náter alebo nie.

Snáď najlepšou vlastnosťou tejto farby je jej trvanlivosť. Zloženie zaisťuje, že odolá škrabancom a škrabancom a zároveň je vodeodolné, čo znamená, že ho môžete umývať a drhnúť bez obáv z odštiepenia farby.

Výber farieb od Ronseal je pôsobivý a zahŕňa moderné farby ako Granite Grey, Ivory, Magnolia a Mocha Brown. Výber z 10 farieb zaručuje, že nájdete niečo, čo sa hodí k vášmu celkovému štýlu dekorácie.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 8m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 hodina
  • Druhá vrstva: 4 hodiny (v prípade potreby)
  • Aplikácia: Štetcom

Pros

  • Je odolný a možno ho čistiť
  • Pri aplikácii na svetlejšie povrchy zvyčajne stačí jedna vrstva
  • Dobre odoláva oderom a škrabancom
  • Vhodné na použitie na všetky vnútorné drevené a melamínové povrchy

Zápory

  • Vysoké VOC

konečný verdikt

Toto je najodolnejšia špecifická farba na kuchynské skrinky na trhu, ale chvíľu trvá, kým zaschne. Ak ste s tým v poriadku, toto môže byť farba pre vás.

Skontrolujte cenu na Amazone

Najlepšia biela farba na kuchynské skrinky: Dulux Trade Diamond

Ak hľadáte tú najlepšiu bielu farbu na kuchynské skrinky, budete chcieť niečo, čo je odolné, ľahko sa čistí a ešte lepšie odolné voči škvrnám. V tomto okamihu by sme zvolili Dulux trade Diamond Satinwood a konkrétnejšie možnosť Pure Brilliant White.

Hoci nejde o špecifickú farbu na kuchynské skrinky, Diamond Satinwood je vhodná na aplikáciu na rôzne povrchy vrátane dreva, MDF a dokonca aj kovov. Vďaka tomu je ideálnou voľbou pre kuchynské skrinky, zatiaľ čo zvyšky môžete voľne použiť na akékoľvek iné projekty, ktoré ste zoradili.

Napriek tomu, že ide o zloženie na báze vody, konzistencia farby je pekná a hustá, vďaka čomu je aplikácia hračkou, najmä pri použití kvalitnej syntetickej kefy. Dobré výsledky môžete dosiahnuť aj pri použití mohérového valčeka s krátkym vlasom za predpokladu, že bol vyrobený na použitie s farbami na vodnej báze. Farba je rýchloschnúca s dobou opätovného náteru približne 6 hodín a vďaka nízkemu obsahu VOC a zápachu sa dá bezpečne aplikovať v interiéri.

Pokročilé zloženie na vodnej báze zaisťuje, že konečný produkt je odolný voči škrabancom, odieraniu, škvrnám a mastnote. To znamená, že čistenie vašich skriniek bude nielen jednoduché, ale zabráni aj akémukoľvek poškodeniu počas procesu čistenia.

čo znamená 333 v numerológii?

Farba je samozrejme biela, ale tu je dôležité poznamenať, že na rozdiel od farieb na báze rozpúšťadiel táto časom nežltne.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 2 hodiny
  • Druhý náter: 6 hodín
  • Aplikácia: Štetcom alebo valčekom s krátkym vlasom

Pros

  • Je odolný a možno ho čistiť bez poškodenia
  • Rýchloschnúca receptúra ​​znamená, že môžete skončiť za menej ako pol dňa
  • Nízky zápach a nízke VOC, vďaka čomu je šetrnejší k životnému prostrediu
  • Časom nežltne

Zápory

  • Trochu drahé

konečný verdikt

Ak hľadáte bielu farbu na kuchynskú linku, ktorá vydrží a nežltne, toto je farba pre vás.

Skontrolujte cenu na Amazone

Skvelá farba na laminátové skrine: Rust Oleum

Ak hľadáte skvelý náter na laminátové skrine, nemusíte hľadať oveľa ďalej ako Rust Oleum. Ak ste oboznámení s kriedovou farbou, možno viete, že mnohí nadšenci interiérového dizajnu na sociálnych sieťach milujú túto plochú matnú kriedovú farbu od Rust Oleum. Je to obzvlášť skvelé pri vnášaní nového života do unavených, opotrebovaných kuchynských skriniek.

Zatiaľ čo sú označené ako a náter na nábytok Kriedová farba Rust Oleum je vhodná na použitie na rôzne vnútorné povrchy vrátane melamínu a MDF. To znamená, že všetko od starých kuchynských skriniek až po žltnúce kamenné krby je možné oživiť a osviežiť pomocou tejto farby.

Krytie tejto farby je výnimočné a zároveň sa ľahko nanáša. Ako farba na vodnej báze má správnu hrúbku, aby sa zabezpečilo rovnomerné roztieranie pri použití štetca a vo väčšine prípadov bude potrebovať iba jeden náter.

Jediná vec, o ktorej by sme povedali, že pri natieraní vyčnievajúcich oblastí buďte mimoriadne opatrní pri kriedovej farbe, pretože môžu byť obzvlášť náchylné na nánosy farby. Ako väčšina kriedových farieb, aj táto má minimálne VOC a ako taká má malý až žiadny zápach.

Je tiež známe, že je veľmi odolný, čo je ideálne na použitie na kuchynských skrinkách, pretože sa ich často veľa dotýka.

Pokiaľ ide o farbu, náš test ukázal, že farba (kačacieho vajca) bola rovnaká ako na plechovke. Je tiež užitočné vedieť, že táto farba sa dodáva v rôznych viac ako 15 elegantných farbách, čo vám dáva viac než dostatočný výber na zladenie vašich skriniek s vašim existujúcim kuchynským dekorom.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 14m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 hodina
  • Druhý náter: 4 – 6 hodín (v prípade potreby)
  • Aplikácia: Štetcom

Pros

  • Je vysoko odolný aj na povrchoch, ktorých sa často dotýkate
  • Dodáva sa v rôznych elegantných farbách
  • Nízky zápach a nízke VOC, vďaka čomu je šetrnejší k životnému prostrediu
  • Celkovo fantastická hodnota za peniaze

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Kriedová farba môže byť pre niekoho módna, ale za jej kvalitu môžeme ručiť. Ak chcete vyskúšať niečo trochu iné, skúste toto.

Skontrolujte cenu na Amazone

Dobrá rozpočtová možnosť: Johnstone's Quick Dry Satin

Interiér Drevo

Na rozdiel od špecifickej farby na skrinky od Johnstone je ich interiérový drevený a kovový satén trochu všestrannejší, ale nenechajte sa tým odradiť. Bolo dokázané, že má fantastické výsledky pre kuchynské skrinky a to je podporené stovkami skvelých online recenzií.

Netreba génia, aby sme zistili, že táto farba je vhodná pre interiérové ​​drevo a kovy, ale čo je najdôležitejšie, zahŕňa to preglejku, MDF a preglejku, ktoré sa bežne používajú v kuchyniach v celej Spojenom kráľovstve.

Keďže ide o farbu na vodnej báze, má konzistenciu, ktorá nie je príliš hustá a ľahko sa nanáša pri použití syntetickej kefy. Ľahko sa nanáša na drevené povrchy a celkovo je to trochu ďaleko. Je tiež užitočné, že táto farba minimálne kvapká, takže za predpokladu, že budete pri nanášaní opatrní, by vám nemali zostať žiadne stopy po kvapkaní. Vďaka nízkym obsahom prchavých organických zlúčenín a zápachu je šetrnejší k životnému prostrediu a tiež znamená, že ho môžete bezpečne aplikovať v interiéri.

Farba tuhne v atraktívnom strednom lesku a je užitočné vedieť, že vzorec nežltne, ak by ste uvažovali o natretí kuchynských skriniek bielou farbou. Trvanlivosť je očakávaná so saténovým povrchom – je húževnatý, má dlhú životnosť a možno ho ľahko umývať.

Farba sa dodáva v rôznych elegantných farbách vrátane matnej striebornej, ružového Cadillacu a mušle, čo vám dáva široký výber, aby vaša kuchyňa vyzerala jedinečne.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 – 2 hodiny
  • Druhá vrstva: 6 hodín (v prípade potreby)
  • Aplikácia: Štetcom

Pros

  • Je odolný a možno ho čistiť bez poškodenia laku
  • Suchý na dotyk za 1-2 hodiny
  • Nízky zápach a nízke VOC ho robia šetrnejším k životnému prostrediu
  • Časom nežltne
  • Neuveriteľne lacné napriek svojej kvalite

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Jeden z najlepších a zároveň jeden z najlacnejších – je ideálny pre tých, ktorí pracujú s obmedzeným rozpočtom a stále chcú kvalitnú povrchovú úpravu.

Skontrolujte cenu na Amazone

čo znamená 2:22

Najlepšia farba v spreji na kuchynské skrinky: Rust Oleum Painter's Touch

Zatiaľ čo my osobne by sme sa držali používania tekutej farby, ktorá sa dá nanášať štetcom, na trh sa nedávno dostali farby v spreji, ktoré odvádzajú dobrú prácu – najmä Rust Oleum's Painter’s Touch.

Rust Oleum's Painter's Touch je 400 ml farba v spreji, ktorá sa dá aplikovať na vnútorné povrchy, ako je drevo a kov, a dá sa použiť na rôzne predmety, ako sú kuchynské skrinky, ako aj iné kusy nábytku.

Použitie spreja je neuveriteľne jednoduché, stačí ho pred a počas aplikácie energicky pretrepať. Tryska je zaostrená, čo znamená, že môžete dosiahnuť presnú povrchovú úpravu a neupcháva sa, čo je bežný problém pri niektorých sprejových farbách. Ak ste išli s niečím iným, buďte si vedomí problému s upchávaním. To často vedie k vytekaniu farby a poskytuje vám nerovnomerné pokrytie.

Rust Oleum's Painter's Touch je tiež neuveriteľne rýchlo schnúci – trvá len 20 minút, kým bude suchý na dotyk, pričom ďalšia vrstva sa aplikuje už po 1 hodine.

Môžete si vybrať z viac ako 40 rôznych typov a farieb, ale zvyčajne je najlepšie použiť saténový povrch, ktorý poskytuje primeranú ochranu, ako aj atraktívny stredne lesklý povrch. Sme si vedomí toho, že niektoré ďalšie blogy spomenuli použitie lesklej verzie tejto farby, ale pokiaľ nechcete, aby sa svetlo odrážalo od všetkých vašich povrchov, je najlepšie držať sa saténu.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 2m²/L
  • Suchý na dotyk: 20 minút
  • Druhý náter: 1 hodina
  • Aplikácia: Rozprašovacia plechovka

Pros

  • Je to jeden z najrýchlejších spôsobov, ako maľovať kuchynské skrinky
  • Poskytuje hladký a odolný povrch
  • Možno použiť na rôzne povrchy
  • Dodáva sa v toľkých farbách, že môže byť ťažké si vybrať

Zápory

  • Nízke pokrytie – ak máte veľa skriniek na maľovanie, možno budete potrebovať niekoľko plechoviek

konečný verdikt

Použitie farby v spreji je najrýchlejší spôsob, ako natrieť kuchynské skrinky, takže ak nemáte čas stráviť celý deň nad projektom, vezmite si pár plechoviek a choďte do mesta.

Skontrolujte cenu na Amazone

Zhrnutie

Ak uvažujete o renovácii kuchyne a chystáte sa vymeniť kuchynské skrinky, možno by ste si mohli ušetriť čas, peniaze a námahu tým, že ich nalakujete novým náterom.

Za tých 20 – 30 £ to rozhodne stojí za vyskúšanie a ak sa vám nepáči záver, dali ste si aspoň šancu! Držte sa nášho sprievodcu vyššie a nepomýlite sa.

Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí

Nechcete sa zdobiť? Vždy máte možnosť najať si profesionála, ktorý to urobí za vás. Máme dôveryhodné kontakty po celom Spojenom kráľovstve, ktoré sú pripravené oceniť vašu prácu.

Získajte bezplatné, nezáväzné cenové ponuky vo vašej oblasti a porovnajte ceny pomocou nižšie uvedeného formulára.

  • Porovnajte viac cenových ponúk a ušetrite až 40 %
  • Certifikovaní a preverení maliari a dekoratéri
  • Zadarmo a bez záväzkov
  • Miestni dekoratéri vo vašom okolí


Chcete sa dozvedieť viac o rôznych farbách? Neváhajte sa pozrieť na naše najnovšie najlepšia vonkajšia farba na drevo článok!

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: