Najlepší odstraňovač náterov vo Veľkej Británii [2022]

Zistite Svoj Počet Anjela

3. januára 2022 21. februára 2021

Ak vaše staré nátery spôsobujú, že vaše dvere, okenné rámy alebo nábytok vyzerajú trochu ošúchane, mať po ruke ten najlepší odstraňovač náterov môže mať zásadný vplyv na výsledok nového náteru.



Natieranie starej farby alebo laku, ktorý vyzerá ošúchaný, vám nijako neprospeje a povrch by ste si mali vždy vopred pripraviť, aby ste si mohli vychutnať výhody esteticky príjemného vzhľadu, ako aj dlhotrvajúcej trvanlivosti.



Keď už bolo povedané, ako viete, ktorý odstraňovač náterov je pre vás ten pravý? Spojili sme naše rozsiahle skúsenosti, testy a tisíce spotrebiteľských recenzií, aby sme prišli s definitívnym najlepším sprievodcom odstraňovačom náterov, ktorý obsahuje najlepší odstraňovač náterov na kov, drevo, laky a ďalšie.



Obsah skryť 1 Aký je najlepší produkt na odstraňovanie náterov vo Veľkej Británii? dva Celkovo najlepší odstraňovač farby: Paint Panther 3 Najlepší odstraňovač laku: Nitromors Paint Remover 4 Najlepší odstraňovač farieb na drevo: Liberon 5 Najlepší odstraňovač farieb na kov: Rustins Strypit 6 Veľký priemyselný odstraňovač farieb: Odstraňovač farieb Polycell 7 Ako odstrániť farbu pomocou odstraňovača farby 8 Zhrnutie 9 Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí 9.1 Súvisiace príspevky:

Aký je najlepší produkt na odstraňovanie náterov vo Veľkej Británii?

Odstránenie starého náteru z povrchu je možné dosiahnuť pomocou rôznych produktov a techník, ale ktorý z nich je najlepší?

Zatiaľ čo niektoré z najlepších odstraňovačov náterov vo Veľkej Británii zahŕňajú Paint Panther, Nitromors a Rustins Strypit, podľa našich skúseností neexistuje žiadna skutočná univerzálna veľkosť. Vždy odporúčame kúpiť odstraňovač náterov, ktorý je pre danú prácu najvhodnejší.



Napríklad niektoré odstraňovače náterov boli navrhnuté tak, aby lepšie fungovali na drevených povrchoch, zatiaľ čo iné sú vhodnejšie na kovové povrchy. To isté platí pre typ farby, ktorú potrebujete odstrániť.

Výberom produktu, ktorý je vyrobený pre vami vybraný povrch, budete v konečnom dôsledku jednoduchšie odstraňovať farbu.

Celkovo najlepší odstraňovač farby: Paint Panther

Najlepší odstraňovač náterov celkovo



Paint Panther je náš obľúbený odstraňovač náterov a keďže sme ho sami mnohokrát použili, zvolili sme ho ako celkovo najlepší odstraňovač náterov.

Tento ľahko aplikovateľný a rýchlo pôsobiaci odstraňovač náterov je jedným z najsilnejších na trhu a bolo preukázané, že je účinný na olejové a vodné farby, ako aj na laky. Je taký silný, že na odstránenie starého náteru po nanesení môžete dokonca použiť štetec.

Problémom nebude ani viac vrstiev – Paint Panther dokáže preniknúť a rozbiť až 5 vrstiev farby za približne 7 minút, čo vám ušetrí čas a námahu.

Pokiaľ ide o konzistenciu, zloženie je založené na géli, vďaka čomu je ideálne na aplikáciu na zvislé povrchy a zaisťuje, že nekvapká, zatiaľ čo znížená rýchlosť odparovania zaisťuje účinné odstraňovanie náteru.

Celkovo z hľadiska ceny, jednoduchosti použitia a účinnosti by sme povedali, že ide o fantastický produkt, ktorý ponúka skvelú hodnotu za peniaze.

Pros

  • Nekvapkavé zloženie na gélovej báze
  • Nízky zápach v porovnaní s inými poprednými značkami
  • Jednoduché použitie a aplikácia
  • Funguje na väčšine povrchov vrátane dreva a kovu
  • Používajú ho obchodníci po celom Spojenom kráľovstve

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Aj keď to obchodníci v celom Spojenom kráľovstve používajú často, nenechajte sa tým odradiť. Na používanie tohto odstraňovača náterov nemusíte byť profesionál – stačí postupovať podľa návodu na použitie a budete si istí, že odvediete dobrú prácu.

Skontrolujte cenu na Amazone

Najlepší odstraňovač laku: Nitromors Paint Remover

najlepší odstraňovač laku

Nitromors je spoľahlivý odstraňovač náterov od roku 2006 a napriek niektorým menej než priaznivým hodnoteniam v minulých rokoch, ich univerzálny odstraňovač farieb a lakov zvíťazil nad domácimi majstrov.

Aj keď môžete povrch pokrytý lakom jednoducho zbrúsiť, aby ste ho odstránili, niekedy je nános príliš rozsiahly a tu prichádza na rad Nitromors. bublinky a pľuzgiere, ktoré sa dajú ľahko zoškrabať.

Jednou z našich obľúbených funkcií Nitromorov je indikátor farby, ktorý je obzvlášť užitočný pri práci s bezfarebným lakom, pretože vám presne ukáže, kde bol aplikovaný odstraňovač náterov.

Je to silná látka, takže ak ju budete používať, uistite sa, že ste urobili všetky bezpečnostné opatrenia, ktoré môžete - nechcete dýchať výpary alebo skončiť s týmito látkami na koži.

Pros

  • Nový vzorec prekonáva predchádzajúce iterácie o míľu
  • Indikátor farby vám oznámi, kde bol odstraňovač náteru aplikovaný
  • Používa sa veľmi jednoducho
  • Má gélovú konzistenciu a ľahko sa lepí na zvislé povrchy, vďaka čomu je ideálny na aplikáciu na predmety, ako sú rámy dverí

Zápory

  • Je to veľmi drahé

konečný verdikt

Nové zloženie Nitromors robí zázraky a stojí za to, ak chcete robiť svoju prácu správne. Naším najlepším tipom by bolo predtým jemne prebrúsiť povrch, aby ste skutočne maximalizovali výsledky.

Skontrolujte cenu na Amazone

Najlepší odstraňovač farieb na drevo: Liberon

najlepší odstraňovač náterov na drevo

Keď hľadáte najlepší odstraňovač náterov na drevo, budete chcieť nájsť niečo, čo je odolné voči farbe a laku, ale nepoškodí drevený povrch. Tu prichádza Liberon.

Ich Fine Wood Stripper funguje efektívne na praskanie a tvorbu pľuzgierov farby a laku, čo v podstate znamená, že budete musieť len zľahka zoškrabať starú farbu, aby ste zabránili poškodeniu dreva.

Je to gél, ktorý nekvapká, vďaka čomu je ideálny na aplikáciu na dvere a iné vnútorné drevené povrchy a má tiež pevné pokrytie medzi 2 – 5 m²/l.

Zistili sme, že to zvyčajne funguje najlepšie medzi 5 – 30 minútami aplikácie, takže to od vás môže vyžadovať trochu trpezlivosti. Akonáhle si všimnete pľuzgiere, môžete pokračovať a ľahko zoškrabať starú farbu alebo lak.

Pros

  • Nekvapkajúca gélová receptúra
  • Šetrný k drevu a zároveň odolný na farby a laky
  • Vhodné pre interiérové ​​dreviny
  • Funguje dobre s rôznymi kusmi dreveného nábytku

Zápory

  • Dodáva sa v 500 ml plechovke, takže ak plánujete odstrániť farbu z oboch strán predných dverí, budete si musieť kúpiť pár

konečný verdikt

Liberon’s Fine Wood Stripper je skvelý na použitie na čokoľvek od interiérových dverí až po starožitné kusy nábytku. Účinné zloženie vás zbaví hrubého zoškrabovania starého náteru, čím šetrí vaše povrchy.

Skontrolujte cenu na Amazone

Najlepší odstraňovač farieb na kov: Rustins Strypit

najlepší odstraňovač náterov na kov

Strypit's Paint and Varnish Stripper je jedným z najlepších odstraňovačov náterov na kov. Je to nežieravý gél adept na odstraňovanie tvrdých vrstiev farby z akéhokoľvek povrchu, ale funguje obzvlášť dobre, keď sa hojne aplikuje na kov.

Aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, budete chcieť naniesť niekoľko vrstiev a chvíľu počkať, kým prenikne do farby. Akonáhle je farba bublinková a bublinková, môžete ju začať zoškrabovať. Ak máte obzvlášť odolný náter, pridajte ešte odstraňovač náterov a znova počkajte. Brúsenie povrchu je vždy dobrý nápad, aby ste sa uistili, že odstránite každú škvrnu farby.

Tento konkrétny odstraňovač náterov je vhodný na odstraňovanie čohokoľvek od farieb na vodnej a olejovej báze až po emulzie a laky.

Pros

  • Gélová konzistencia umožňuje aplikáciu bez kvapkania na zvislé povrchy
  • Bude efektívne fungovať na akomkoľvek nátere
  • Má dobré pokrytie až 13 m²/l

Zápory

  • Na dosiahnutie maximálnej účinnosti sa musí aplikovať voľne

konečný verdikt

Gélová konzistencia z neho robí dokonalý odstraňovač náterov na kovy, pretože znižuje riziko akéhokoľvek odkvapkávania.

Skontrolujte cenu na Amazone

Veľký priemyselný odstraňovač farieb: Odstraňovač farieb Polycell

odstraňovač náterov s maximálnou silou

Ak máte povrch, ktorý v priebehu rokov získal veľa vrstiev farby, pravdepodobne budete potrebovať niečo trochu silnejšie, ako sme doteraz uviedli. Pre tento druh prác veľmi odporúčame odstraňovač farby s maximálnou pevnosťou od spoločnosti Polycell.

Tento konkrétny odstraňovač náterov dokáže preniknúť až 12 vrstvami farby len s jednou aplikáciou. To z neho robí jeden z najsilnejších dostupných odstraňovačov náterov.

Polycell's Maximum Strength Paint Stripper má pastovú konzistenciu, čo znamená, že rovnako ako gélové odstraňovače nesteká. Je tiež neuveriteľne jednoduché používať s Polycell, čo mu dáva 1/5 na stupnici obtiažnosti.

Bude fungovať na väčšine typov farieb približne 20 minút po aplikácii a možno ho zmyť vodou. Ak máte možnosť, odporúčame vám to použiť vonku. Ak to nie je možné, otvorte okná a dvere, aby ste zabezpečili správne vetranie vášho domova.

Pros

  • Dokáže preniknúť cez 12 vrstiev farby v rámci jednej aplikácie
  • Je neuveriteľne jednoduché použitie
  • Funguje dobre s väčšinou typov farieb

Zápory

  • Je veľmi silný, takže ak je to možné, odporúčame ho používať vonku

konečný verdikt

Celkovo je to najlepší odstraňovač starých náterov na staré odolné nátery a nakoniec ich všetko odstráni. Ľahko sa nanáša bežným štetcom a mal by vám ušetriť čas a námahu.

11:11 anjelské číslo

Skontrolujte cenu na Amazone

Ako odstrániť farbu pomocou odstraňovača farby

Zatiaľ čo odstraňovanie farby pomocou odstraňovača náterov je jednoduchý proces, ktorý zvládne každý, môže byť zdĺhavý a bude si vyžadovať veľa trpezlivosti.

Každý odstraňovač náteru bude fungovať jedinečným spôsobom v závislosti od zloženia a povrchu, pre ktorý je určený, takže je vždy najlepšie prečítať si návod na váš produkt pred začatím práce.

Aby ste mali predstavu o procese, zostavili sme rýchly príklad použitia typického odstraňovača náterov.

  1. Uistite sa, že používate bezpečnostné opatrenia, ako je nosenie hrubých pracovných rukavíc a okuliarov na ochranu očí
  2. Naneste malé množstvo odstraňovača náterov na náplasť, aby ste sa uistili, že správne funguje na vami zvolenom povrchu
  3. Naneste odstraňovač náteru na cieľovú oblasť a počkajte niekoľko minút, kým prenikne do farby
  4. Keď farba začne bublať a vytvárať pľuzgiere, môžete začať zoškrabávať staré vrstvy farby pomocou škrabky
  5. Pokračujte v procese, kým sa z povrchu neodstráni všetka farba

Ak pracujete s drevenými povrchmi, môžete povrch jemne obrúsiť, aby ste maximalizovali účinnosť odstraňovača.

Zhrnutie

Takže tu to máte – naše tipy na najlepšie odstraňovače náterov v Spojenom kráľovstve. Pamätajte, že farbu by ste si mali vyberať podľa práce, ktorú práve vykonávate, takže aj keď jeden odstraňovač náterov môže byť skvelý na prácu s kovom, nemusí mať nevyhnutne rovnaký vplyv na drevo.

Na základe našich skúseností a tisícok online recenzií na túto tému by vám podľa vyššie uvedeného sprievodcu malo pomôcť nájsť ten najlepší odstraňovač náterov pre danú prácu.

V prípade pochybností sa môžete kedykoľvek obrátiť na nás alebo na predajcu, ktorý vám ochotne poradí.

Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí

Nechcete sa zdobiť? Vždy máte možnosť najať si profesionála, ktorý to urobí za vás. Máme dôveryhodné kontakty po celom Spojenom kráľovstve, ktoré sú pripravené oceniť vašu prácu.

Získajte bezplatné, nezáväzné cenové ponuky vo vašej oblasti a porovnajte ceny pomocou nižšie uvedeného formulára.

  • Porovnajte viac cenových ponúk a ušetrite až 40 %
  • Certifikovaní a preverení maliari a dekoratéri
  • Zadarmo a bez záväzkov
  • Miestni dekoratéri vo vašom okolí


Chcete sa dozvedieť viac o rôznych farbách? Neváhajte sa pozrieť na naše najnovšie najlepšia lesklá farba článok!

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: