Najlepšia farba na radiátor

Zistite Svoj Počet Anjela

2. januára 2022 28. júla 2021

Nákup tej najlepšej farby na radiátor môže mať naozaj veľký vplyv na štýl vášho interiéru. Od bielej po antracitovú, farba radiátora je k dispozícii v rôznych farbách, a preto môže zodpovedať vášmu existujúcemu dekoru. Ako však viete, ktorý si vybrať?



Ak sa zle vyberiete, môžete skončiť s farbou na radiátor, ktorá sa šúpe, vytvára pľuzgiere, má strašný zápach, ktorý nezmizne a ťažko sa nanáša. Ako sa teda vyhnúť takýmto veciam?



Necháte to samozrejme na nás! V priebehu rokov sme natreli stovky radiátorov a poznáme tie správne farby pre správnu prácu. Skombinovali sme naše znalosti s tisíckami spotrebiteľských recenzií, aby sme vám priniesli dokonalého sprievodcu výberom farby, ktorá bude nielen fantasticky vyzerať, ale aj vydrží. Pokračujte v čítaní, aby ste zistili, ktoré farby by sme vám odporučili.





Obsah skryť 1 Celkovo najlepšie: farba na radiátor Hammerite dva Profesionálna voľba: Johnstone's Radiator Paint 3 Najlepšia farba v spreji na radiátory: Rust-Oleum Radiator Email 4 Najlepšia čierna farba na radiátor: Stovax 5 Najlepšia biela farba na radiátor: farba na radiátor Ronseal 6 Akú maliarsku kefu by ste mali použiť na farbu radiátora? 7 Aká dobrá je farba chladiča? 8 Zhrnutie 9 Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí 9.1 Súvisiace príspevky:

Celkovo najlepšie: farba na radiátor Hammerite

Pokiaľ ide o najlepšiu farbu chladiča, je ťažké prehliadnuť skutočne výnimočnú saténovú farbu chladiča Hammerite. Táto farba bola špeciálne vyvinutá na použitie na radiátory a prináša ju značka, ktorá je synonymom farieb na kov. Skrátka – ak hľadáte farby na kov, mali by ste sa obrátiť na Hammerite.



Prečo je teda tento náter chladiča taký dobrý? Aj keď je konečný výsledok takmer vždy fantastický, je to jednoduchý proces, ktorý umožňuje, aby si získal vašu pozornosť. Tento náter je možné nanášať priamo na nové, holé alebo predtým natreté radiátory s minimálnou prípravou a jednoducho vám uľahčí život.

Má tiež fantastickú kryciu schopnosť, čo znamená, že či už chcete natrieť tmavšou farbou, alebo jednoducho chcete doladiť radiátor trochou farby, budete potrebovať jednu až dve vrstvy.

čo znamená vidieť 333

Jedným z bežných problémov pri natieraní radiátorov je, že farba je dosť tenká a lacnejšie značky majú tendenciu formulovať farbu, ktorá vedie k stekaniu a stekaniu. Našťastie farba chladiča Hammerite má vynikajúcu priľnavosť, a preto má tendenciu vyhnúť sa tomuto problému.



Pokiaľ ide o životnosť, môžete očakávať, že táto farba vydrží roky vďaka jej tvrdej povrchovej úprave, ktorá si vyžaduje minimálnu údržbu.

Pros

  • Tepelne odolný a ideálny pre radiátory
  • Vo väčšine prípadov vyžaduje iba jeden náter
  • Môže sa použiť na maľovanie na povrch bez základného náteru
  • Nekvapká a ľahko sa nanáša

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Ak hľadáte najlepšiu farbu chladiča, nemusíte hľadať oveľa ďalej ako Hammerite.

Skontrolujte cenu na Amazone

Profesionálna voľba: Johnstone's Radiator Paint


Ako ste si mohli všimnúť v tomto článku, každá iná farba je špecifická pre radiátor, zatiaľ čo profesionáli sa rozhodnú pre Johnstone's Aqua System, ktorý možno použiť na rôzne podklady (väčšinou na drevo), ale často ho používajú profesionáli na radiátory. tak prečo je to tak?

Úlohou farby chladiča je pomáhať vyžarovať teplo (viem, že to znie hlúpo). Vedie teplo lepšie ako bežná farba, takže radiátory sú rovnako účinné ako keď boli nové.

Väčšina profesionálnych dekoratérov používa rovnakú farbu, akú používajú na drevo, pričom najobľúbenejšou voľbou je satén Johnstone's Aqua Guard. Sú tu prvky lenivosti? Viac ako pravdepodobne. Ale to len dokazuje, že niekedy pohodlie prevyšuje kvalitu vo svete zdobenia.

Takže ako profesionál by som odporučil túto farbu na radiátory? Ak kupujete len radiátory, pravdepodobne nie. Tento obchodný satén je drahá vec a odvedie dobrú prácu na radiátoroch, ale jednoducho povedané, nevedie teplo tak dobre ako špeciálne formulované farby. Teraz, ak chcete, aby všetko vaše drevo a radiátor mali presne rovnakú farbu, potom by som to absolútne odporučil.

Pros

  • Dá sa použiť na radiátory aj na drevo na dosiahnutie jednotnej farebnej schémy
  • Veľmi ľahko sa aplikuje
  • Má fantastické krytie
  • Veľká nepriehľadnosť

Zápory

  • Nevedie teplo tak dobre ako farby špecifické pre radiátory

konečný verdikt

Johnstone's satén nie je najefektívnejšia farba na použitie, ale ak zladíte farbu dreva s radiátorom, aby ste vytvorili jednotný štýl, určite to stojí za to.

Skontrolujte cenu na Amazone

Najlepšia farba v spreji na radiátory: Rust-Oleum Radiator Email


Ak hľadáte najlepšiu farbu v spreji na radiátory, vrelo odporúčame smalt na radiátory Rust Oleum. Táto farba v spreji bola špeciálne vyvinutá na použitie na radiátory a je umývateľná a odolná voči vlhkosti.

Pri hľadaní farby na radiátory je potrebné mať na pamäti niekoľko kľúčových vecí. Farba musí byť odolná voči teplu, musí zabrániť hromadeniu vlhkosti a samozrejme musí vyzerať skvele. Rust Oleum’s Radiator Enamel tu spĺňa všetky políčka a je ťažké nájsť porovnateľnú farbu v spreji.

Odolná farba odoláva teplotám až 80 stupňov Celzia, ľahko sa nelúpe a neštiepi a mala by vám vydržať slušne dlho. Ľahko sa nanáša s tryskou odolnou voči zablokovaniu a pľuvaniu na rozdiel od niektorých iných sprejových farieb na trhu. Rýchloschnúce zloženie vytvára elegantný lesklý kovový povrch – ideálny pre moderný domov.

Pros

  • Je vysoko odolný a možno ho vyčistiť aj tisíckrát
  • Je tepelne odolný až do 80 stupňov Celzia, takže je ideálny pre radiátory
  • Vytvára krásny elegantný povrch, ktorý rozžiari nudne vyzerajúce radiátory
  • Farba časom nevybledne

Zápory

  • Silný zápach znamená, že budete musieť aplikovať v dobre vetranej miestnosti a prijať ďalšie bezpečnostné opatrenia, ako je použitie ochrannej masky na tvár

konečný verdikt

Táto farba v spreji sa ľahko nanáša, kryje rovnomerne a nestojí príliš veľa. Skvelá farba v spreji na radiátory.

Skontrolujte cenu na Amazone

Najlepšia čierna farba na radiátor: Stovax


Nedávno sme zaznamenali väčší dopyt po čiernej farbe chladiča. Čierne radiátory vyžarujú štýl a ich jedinečnosť je veľmi príťažlivá, takže nie je prekvapením, že vidíme tento dopyt. Ale ako dosiahnete najlepší čierny povrch? Odporúčame použiť čiernu farbu v spreji na chladič od Stovaxu.

Vďaka teplotnej odolnosti do 800 stupňov Celzia nebudete mať žiadne problémy s odlupovaním alebo pľuzgiermi, ktoré môžu byť bežné u lacnejších značiek pri kontakte s vysokým teplom.

Môžete sa tiež tešiť na dosiahnutie atraktívneho matného čierneho povrchu, pretože sprej distribuuje farbu pekne a rovnomerne. Okrem toho, že okrem použitia nejakého pokrytia, aby ste sa uistili, že sa vám na stenách nedostane farba, je aplikácia neuveriteľne rýchla, zatiaľ čo pokrytie a nepriehľadnosť zaisťujú, že na dosiahnutie skvelého povrchu budete musieť radiátor natrieť iba raz.

Ako už bolo spomenuté vyššie, životnosť je žiarivou kvalitou tejto farby s jej húževnatosťou, ktorá je taká pôsobivá, že znesie použitie na mnohých predmetoch, ako sú kachle a grily.

čo znamená číslo 222

Pros

  • Atraktívny matný čierny lak chladiča
  • Vydrží neuveriteľne vysoké teploty
  • Možno nastriekať, čo šetrí čas a námahu

Zápory

  • Dosť drahé na farbu radiátora

konečný verdikt

Ak hľadáte fantasticky vyzerajúci čierny lak chladiča, nemusíte hľadať oveľa ďalej ako Stovax.

Skontrolujte cenu na Amazone

Najlepšia biela farba na radiátor: farba na radiátor Ronseal


Farba na radiátory Ronseal je vo všeobecnosti skvelá vec, ale ich farba Stays White je skvelá voľba pre biele radiátory. Ako už názov napovedá, toto pozmenené zloženie schne neuveriteľne rýchlo, kryje len v jednej vrstve a čo je dôležitejšie pre tých, ktorí hľadajú vŕzgavo čisté, ako nové radiátory, zostáva biele niekoľko rokov.

Za predpokladu, že povrch správne pripravíte odstránením všetkých škvŕn od hrdze a kvalitnou brúsením, aby ste mali farbu, na ktorú sa farba zatlačí, môžete dosiahnuť popraskanú povrchovú úpravu už v jednej vrstve. Ak maľujete cez tmavšie farby, možno budete potrebovať dve. Pokiaľ ide o povrchovú úpravu, farba je saténová, takže získate nízky lesk, ktorý je odolný, ale stále dodáva radiátoru pekný a čistý vzhľad.

Nanášanie je možné jednoducho pomocou 1 alebo 2 palcového štetca a s veľmi slušnou krycou schopnosťou (verím, že ide ďalej ako ktorákoľvek iná farba v tomto článku) je maľovanie hračkou. Navyše farba zaschne na dotyk približne za 30 minút, takže ak budete potrebovať dve vrstvy, nebudete musieť čakať príliš dlho, kým nanesiete druhú.

V porovnaní s inými farbami má farba na radiátory Ronseal relatívne slabý zápach, aj keď sa odporúča, aby ste miestnosť, v ktorej maľujete, pred aplikáciou, počas nej a po nej dobre vetrali.

Pros

  • Vydrží biele dlhšie ako iné farby na radiátory
  • Vysoko odolný
  • Jednoduchá aplikácia pomocou 1 alebo 2 palcového štetca
  • Nižší zápach ako väčšina farieb na radiátory
  • Schne neuveriteľne rýchlo

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Pre tú najlepšiu bielu farbu chladiča jednoducho neexistuje iná možnosť ako Ronseal's Stay White.

Skontrolujte cenu na Amazone

Aký štetec by ste mali použiť na farbu radiátora?

Aj keď to môže byť lákavé vyzdvihnúť nejaké staré maliarsky štetec Ak chcete natrieť radiátor, je veľmi dôležité získať ten správny. S mnohými rôznymi drážkami a ťažko dostupnými miestami vám správna kefa skutočne pomôže.

S ohľadom na to by ste mali použiť buď 1- alebo 2-palcovú syntetickú kefu na maľovanie radiátorov spolu so štetcom s okrúhlym hrotom, aby ste sa dostali do akýchkoľvek nepríjemných oblastí.

Našou najpopulárnejšou značkou je momentálne Hamilton a dôrazne by sme ich odporučili, pretože distribuujú farbu veľmi rovnomerne a zvyčajne nezanechávajú žiadne stopy po štetci.

Aká dobrá je farba chladiča?

Mnoho ľudí si neuvedomuje, že farba na radiátory môže nielen obnoviť vzhľad ich radiátorov, ale aj ich výkon. Z tohto dôvodu sa farba chladiča oplatí za malú investíciu.

Ako radiátory starnú, stávajú sa menej účinnými pri vydávaní tepla a možno zistíte, že postupom času má váš radiátor stále viac „studených miest“.

Našťastie, farba na radiátor je špeciálne navrhnutá tak, aby pomáhala teplu z radiátora, dobre...vyžarovať. Vďaka tomu je radiátor efektívnejší a v konečnom dôsledku vám ušetrí malé množstvo peňazí na účtoch za kúrenie. To, samozrejme, nehovorím o tom, ako skvele môže vyzerať nový lak chladiča a navyše, aké ľahké je dosiahnuť atraktívny vzhľad.

Zhrnutie

Zatiaľ čo Hammerite by bol našou voľbou, pokiaľ ide o natieranie radiátorov, všetky farby uvedené v tomto článku by vám mali robiť skvelú prácu. Ak chcete kombináciu odolnosti a estetiky, Hammerite sa javí ako jasná voľba. Ak je dôležitejšia čistá biela farba, potom by vám mohla lepšie vyhovovať farba chladiča Ronseal.

A nakoniec, ak chcete zladiť farbu radiátora s drevom, nebojte sa použiť saténovú farbu ako Johnstone's. Neposkytne vášmu radiátoru zvýšenú účinnosť, ale určite bude vyzerať skvele.

Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí

Nechcete sa zdobiť? Vždy máte možnosť najať si profesionála, ktorý to urobí za vás. Máme dôveryhodné kontakty po celom Spojenom kráľovstve, ktoré sú pripravené oceniť vašu prácu.

Získajte bezplatné, nezáväzné cenové ponuky vo vašej oblasti a porovnajte ceny pomocou nižšie uvedeného formulára.

  • Porovnajte viac cenových ponúk a ušetrite až 40 %
  • Certifikovaní a preverení maliari a dekoratéri
  • Zadarmo a bez záväzkov
  • Miestni dekoratéri vo vašom okolí


Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: