Môžete natrieť škárovaciu hmotu pomocou emulzie?

Zistite Svoj Počet Anjela

22. septembra 2021

Ak škárovacia hmota medzi vašou dlaždice vyzerajú staré a opotrebované, možno sa pýtate, či je možné použiť nejaké zvyšky biela emulzná farba aby som ich trochu osviežil. V dnešnom článku sa pozrieme na tento zaujímavý DIY fenomén a podľa toho poradíme.



Obsah skryť 1 Môžete natrieť škárovaciu hmotu pomocou emulzie? dva Lepí sa farba na škárovaciu hmotu? 3 Je maľovanie škárou dobrý nápad? 4 Záverečné myšlienky 4.1 Súvisiace príspevky:

Môžete natrieť škárovaciu hmotu pomocou emulzie?

Aj keď môže byť lákavé natrieť škárovaciu maltu emulziou, neodporúča sa to, pretože emulzná farba bude mať problém priľnúť k povrchu a nebude správne vytvrdzovať, čo povedie k krakovanie emulzie , ľahko sa štiepa a odlupuje.



význam vidieť 555

Lepí sa farba na škárovaciu hmotu?

Technicky vzaté, určité typy farieb sa na škárovaciu hmotu prilepia, ale v prvom rade to skutočne závisí od stavu vašej škárovacej hmoty. Napríklad, kým sa farba na škárovaciu hmotu prilepí, ak sa škárovacia hmota drobí, farba sa s ňou samozrejme uvoľní.





Odporúčame vám uistiť sa, že je vaša zálievka v dobrom stave a potom ju jednoducho prejsť špárovacím perom, ktoré na Amazone stojí okolo 3 – 4 £.

Je maľovanie škárou dobrý nápad?

Škárovacia hmota dáva vyniknúť obkladom, preto sa zvyčajne odporúča mať nenápadnú farbu škárovacej hmoty. To neznamená, že maľovanie škár je zlý nápad, ale ak sa chystáte maľovať škárovaciu maltu, vyberte si farbu, ako je biela alebo sivá.



Čo sa týka odolnosti, spomínané škárovacie pero zanecháva vodeodolnú úpravu, ktorá by vám mala vydržať roky.

vidieť číslo 1111

Záverečné myšlienky

Zatiaľ čo niektorí ľudia môžu zverejňovať na sociálnych sieťach, ako skvele vyzerá emulzia na ich škárovacej hmote, z profesionálneho hľadiska môžem s istotou povedať, že to nebude trvať tak dlho.

Ak chcete, aby vaša škárovacia hmota vyzerala lepšie, vyhnite sa emulzii a použite škárovacie pero.



Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: