Môžete maľovať matne cez lesk?

Zistite Svoj Počet Anjela

14. septembra 2021

Ak vám zostali nejaké matné emulzie a uvažujete o natretí vašich lesklých soklových líšt, možno sa pýtate, či je možné natrieť to lesk s tvojím matná emulzia .



aký je duchovný význam 444

Cieľom dnešného článku je odpovedať na túto otázku a ponúknuť naše odborné rady.



Obsah skryť 1 Môžete maľovať matne cez lesk? dva Mali by ste maľovať matne cez lesk? 3 Dajte si najlepšiu šancu pri natieraní matným lakom 4 Záverečné myšlienky 4.1 Súvisiace príspevky:

Môžete maľovať matne cez lesk?

Po dôkladnej príprave môžete matný náter na lesk na vodnej báze, ale neodporúčame natierať matný na lesk na olejovej báze, pretože môže dôjsť k krvácaniu.



Mali by ste maľovať matne cez lesk?

Teraz sme sa zaoberali tým, či môžete maľovať matne cez lesk, poďme posúdiť, či by ste to MALI urobiť.

Podľa môjho profesionálneho názoru ma nenapadá žiadny rozumný alebo logický dôvod, prečo by ste mali maľovať matne nad leskom. Lesk v domácnosti sa zvyčajne nachádza na dreve alebo kove emulziu môžete natrieť na drevo , existuje len toľko lepších možností.



čo znamená 444 duchovne

Napríklad, ak váš predtým natreté soklové lišty sú na váš vkus príliš lesklé, znížte úroveň lesku výberom na vodnej báze saténové drevo namiesto toho. Kvalitné farby ako Johnstone’s Trade Aquaguard vyzerajú skvele a čo je dôležitejšie, idú rovno cez lesk. A po úplnom vyliečení je v podstate dôkazom bomby!

Dajte si najlepšiu šancu pri natieraní matným lakom

Ak ešte stále nie ste odhodlaní natierať matným leskom, existuje niekoľko vecí, ktoré môžete urobiť, aby ste mali najlepšiu šancu vyhnúť sa prenikaniu lesklého náteru do matného náteru.

V prvom rade by ste mali lesklý povrch dobre očistiť cukrovým mydlom a čistou vodou. Potom by malo nasledovať dobré prebrúsenie, aby sa odstránil lesk.



Potom sa uistite, že nezostane žiadny prach, pretože maľovanie na zaprášený povrch pravdepodobne spôsobí odlupovanie.

Pred pokračovaním v matnej vrstve sa odporúča použiť vysokokvalitný základný/tesniaci náter, ako je Zinsser Bullseye 123. Tým sa zabezpečí, že predchádzajúci náter nebude pretekať do matnej vrstvy a nezničí tak vzhľad.

Voliteľne môžete naniesť vrstvu číreho laku, aby ste matnej emulzii poskytli extra ochranu pred nárazmi a poškriabaním.

anjelské čísla 555 s významom

Záverečné myšlienky

Aj keď s určitým úspechom môžete pretrieť matný lesk, namáhavý proces prípravy, ako aj otázna trvácnosť matu, by vás mali prinútiť dvakrát sa zamyslieť.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: