Viete maľovať Pebbledash?

Zistite Svoj Počet Anjela

22. augusta 2021

Budem úprimný, maľovanie pebbledash je jednou z mojich najmenej obľúbených prác. Porézny povrch znamená, že aj keď používate valček s dlhým vlasom, stále máte problémy s maximálnym pokrytím farby. To tiež znamená, že budete musieť urobiť oveľa viac úprav ako zvyčajne.



Takže viete maľovať pebbledash? A ak áno, aká je najlepšia technika na maľovanie pebbledash?



Na tieto otázky dnes odpoviem v tomto rýchlom sprievodcovi. Takže keď už bolo povedané, poďme do toho.



čo znamenajú čísla 999
Obsah skryť 1 Viete maľovať pebbledash? dva Čo môžete urobiť, aby ste si uľahčili maľovanie pebbledash? 2.1 Súvisiace príspevky:

Viete maľovať pebbledash?

Áno, môžete maľovať pebbledash. Bohužiaľ je to jeden z najťažších povrchov na maľovanie kvôli jeho poréznemu povrchu. Dostať vlákna vášho maliarskeho valčeka do štrbín môže byť ťažké, čo znamená, že často budete musieť stráviť veľa času upravovaním povrchu štetcom na murivo.

Ak budete postupovať podľa najlepšej techniky, potom lízanie farby na váš vonkajší kamienkový kameň môže úplne oživiť vzhľad vášho domova.



stále vidím 11

Čo môžete urobiť, aby ste si uľahčili maľovanie pebbledash?

Aby bolo maľovanie pebbledash jednoduchším zážitkom, všetko závisí od toho valček podľa vášho výberu . Musíte sa vyhnúť výberu valčeka s krátkym alebo stredným vlasom, pretože vlákna jednoducho neunesú farbu dostatočne hlboko. Na druhej strane, ak budete mať valček s dlhým vlasom, bude to pre vás oveľa jednoduchšie, pretože dokáže udržať a rozložiť viac farby. Tiež musíte mať a kvalitný štetec na murivo . Štetec na murivo vám umožní opraviť všetky miesta, ktoré valček minul, a vďaka tomu bude náter vyzerať čo najrovnomernejšie.

Musíte sa tiež uistiť, že ste si vybrali správnu farbu pre danú prácu. Dobrý náter na murivo ako ten, ktorý vyrába Sandtex, bude mať skvelú konzistenciu a v konečnom dôsledku uľahčí dosiahnutie rovnomerného povrchu.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: