Môžete maľovať radiátory saténovým drevom?

Zistite Svoj Počet Anjela

18. augusta 2021

Často dostávame otázku Môžete natrieť radiátory saténovým drevom?



Dnešný článok sa zameria na zodpovedanie tejto otázky, ako aj na poskytnutie našich rád, akú farbu by ste si mali vybrať. Keď už bolo povedané, nestrácajme čas...



Obsah skryť 1 Môžete natrieť radiátory saténovým drevom? dva Prečo by ste mali natierať radiátory saténovým drevom? 3 Používajú profesionálni dekoratéri saténové drevo na radiátory? 3.1 Súvisiace príspevky:

Môžete natrieť radiátory saténovým drevom?

Áno môžeš maľovať radiátory so saténovým drevom. Satinwood má vynikajúcu priľnavosť k väčšine povrchov, ale musíte sa uistiť, že používate vysokokvalitné saténové drevo, ktoré sa nezačne odlupovať, keď je vystavené vysokým teplotám.



V tomto prípade by bolo dobrou voľbou niečo ako satén Johnstone's Water Based.

Prečo by ste mali natierať radiátory saténovým drevom?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste na radiátory použili saténovú farbu na drevo, ale dôvodom číslo jedna by pravdepodobne bola skutočnosť, že farba vášho radiátora sa zhoduje s farbou vášho dreva a výsledkom je fantastický vzhľad. Ďalším dôvodom môže byť, že vám jednoducho zostala saténová farba a chcete ju dobre využiť.



Používajú profesionálni dekoratéri saténové drevo na radiátory?

Zatiaľ čo mnohí ľudia sa rozhodnú pre farbu, ktorá bola formulovaná špeciálne na použitie na radiátory, určite nie je nezvyčajné, aby profesionálni maliari používajú bežný obchod. farba na saténové drevo .

Spravodlivo, maliari a dekoratéri budú mať nekonečné zásoby saténovej farby na drevo, takže z finančného hľadiska má zmysel túto farbu spotrebovať. Zatiaľ čo farba na radiátory typu Hammerite môže byť lepšia, profesionálny maliar takmer vždy získa lepšiu povrchovú úpravu z obyčajného saténového dreva ako domáci majster so špecifickou farbou na radiátor.

čo znamená 444?
Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: