Môžete použiť farbu na ploty?

Zistite Svoj Počet Anjela

22. augusta 2021

Ak máte len natieral si ploty a zostalo vám trochu farby, možno sa pýtate: môžete použiť farbu na ploty na terasu?



Keďže oplotenie aj paluba sú vyrobené z dreva, dávalo by zmysel, že by ste mohli použiť farbu na ploty, ale bohužiaľ to nie je také jednoduché. Cieľom tohto článku je odpovedať na otázku a tiež poradiť, čo by sa stalo, keby ste farbu na plot použili na palubovku. Keď už bolo povedané, nestrácajme viac času.



Obsah skryť 1 Môžete použiť farbu na ploty na palubovku? dva Čo by ste teda mali použiť na maľovanie terasy? 2.1 Súvisiace príspevky:

Môžete použiť farbu na ploty na palubovku?

Jednoduchá odpoveď na túto otázku je: áno, ale nebude to trvať dlho. Keďže náter na plot nie je stavaný na pešiu premávku alebo stojatú vodu, v priebehu niekoľkých týždňov sa jednoducho zotrie.



Čo by ste teda mali použiť na maľovanie terasy?

Okrem ťažkej priemyselnej farby, ktorú možno nájsť na cestách, je dosť ťažké nájsť farbu, ktorá by bola odolná voči poveternostným vplyvom a zároveň odolná voči cestnej premávke.

Preto je najlepšie nepoužívať vôbec žiadnu farbu, ale radšej použiť olejovú škvrnu. Olejová škvrna preniká do dreva terasy, a preto sa nedá ľahko zotrieť, no napriek tomu môže vašej terase dodať nový vylepšený vzhľad, ktorý zachováva prirodzený vzhľad dreva.



Ak by ste použili náter na plot, jednoducho by sa zoškrabal pod tlakom pešej dopravy alebo by sa zmyl kvôli stojatej vode.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: