Cuprinol Ducksback recenzia

Zistite Svoj Počet Anjela

28. júla 2021 21. marca 2021

Pri hľadaní farby na plot sa veľa ľudí rozhodne pre Cuprinol. Je však farba na ploty Cuprinol dobrá?



333 znamená v láske

Máme odskúšané Cuprinol's Ducksback pri mnohých príležitostiach a dokonca zašiel tak ďaleko, že to uviedol ako my najlepšia farba na plot celkovo v nedávnej recenzii. Čo z neho robí taký dobrý náter na plot? Prešli sme množstvo kategórií, aby sme vám poskytli pekný prehľad o všetkých jeho funkciách.



Obsah skryť 1 Trvanlivosť dva Všestrannosť 3 Jednoduchosť aplikácie 4 Výber farieb 5 Celkové myšlienky 6 Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí 6.1 Súvisiace príspevky:

Trvanlivosť

Možno sa čudujete, prečo Cuprinol nazval tento konkrétny náter „Ducksback“. Aj keď si možno myslíte, že sa to volá len preto, aby to malo chytľavé meno – v skutočnosti je to inšpirované prírodou. Ducksback dostal svoje meno podľa spôsobu, akým si kačica naolejuje perie, čím vytvorí vodeodolnú vrstvu. Presne to robí Cuprinol's Ducksback a je to časť dôvodu, prečo je to taká odolná farba.



Okrem toho, že farba odpudzuje vodu, ponúka vašim plotom aj ochranu pred mrazom – niečo životne dôležité pre vlhké a chladné zimné mesiace.

Táto farba vydrží minimálne 5 rokov (Cuprinol’s Garden Shades vydrží 6 rokov) a je jednou z najodolnejších možností na trhu s nízkymi nárokmi na údržbu.



Všestrannosť

Veľkou výhodou tohto náteru je jeho univerzálnosť. Hoci je známy predovšetkým svojou kvalitou na použitie ako náter na ploty, môžete ho použiť aj na rôzne záhradné prvky, ako sú prístrešky a záhradný nábytok. Vzdialený od rôznych predmetov je vhodný aj na drevené povrchy bez ohľadu na ich stav. Či už máte základný plot z peria alebo benátsky plot, tento náter urobí svoju prácu.

Skontrolujte cenu na Amazone

Jednoduchosť aplikácie

Táto farba sa vyznačuje pozoruhodne jednoduchou aplikáciou a je vhodná na použitie pre skúsených maliarov až po amatérskych domácich majstrov. Bol navrhnutý tak, aby prešiel cez akýkoľvek typ dreveného povrchu bez ohľadu na to, či bol alebo nie je ošetrený. Nekvapkavé zloženie zaisťuje pekné, rovnomerné rozotretie a pokrytie.



Pri tejto farbe máte tiež možnosť použiť štetec, valček alebo rozprašovač, pričom konečná úprava je na vysokej úrovni bez ohľadu na spôsob nanášania. Chceli by ste stráviť trochu viac času s farbou? Urobte si čas s pekným štetcom. Uprednostňujete vykonať prácu rýchlejšie? Zrieďte farbu trochou vody a nastriekajte na panely v priebehu niekoľkých minút.

Výber farieb

Cuprinol Ducksback sa dodáva v rôznych 9 rôznych farbách, pričom všetky sú navrhnuté tak, aby do vašej záhrady pridali niečo trochu iné.

Čierna farba má schopnosť urobiť vašu záhradu priestranným a dokonca sa hovorí, že zvyšuje hodnotu vášho majetku.

Máte vo svojej záhrade tmavšie listy a predmety? Vyskúšajte doplnkovú farbu ako Silver Copse, ktorá dodáva jednoduchosť a eleganciu.

Samozrejme si vždy môžete vybrať z osvedčených hnedých, zelených atď.

Celkové myšlienky

Pokiaľ ide o nátery plotov, vždy by sme si ako prvú voľbu vybrali Cuprinol Ducksback. Jediná vec, ktorá to trochu znižuje, je nedostatok rozmanitosti v rámci farieb, ale tradičné farby v ich škále vyzerajú skvele, takže to nie je príliš veľký problém.

konečný verdikt

Ak hľadáte niečo spoľahlivé, odolné a ľahko aplikovateľné, rozhodne odporúčame túto farbu.

Skontrolujte cenu na Amazone

Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí

Nechcete sa zdobiť? Vždy máte možnosť najať si profesionála, ktorý to urobí za vás. Máme dôveryhodné kontakty po celom Spojenom kráľovstve, ktoré sú pripravené oceniť vašu prácu.

Získajte bezplatné, nezáväzné cenové ponuky vo vašej oblasti a porovnajte ceny pomocou nižšie uvedeného formulára.

  • Porovnajte viac cenových ponúk a ušetrite až 40 %
  • Certifikovaní a preverení maliari a dekoratéri
  • Zadarmo a bez záväzkov
  • Miestni dekoratéri vo vašom okolí


Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: