Suchý roztok emulznej farby na sušenie

Zistite Svoj Počet Anjela

12. augusta 2021

Suchá emulzná farba je najhoršou nočnou morou maliara. V momente, keď je nerovnomerný, ste si pravdepodobne kúpili farbu, pripravili povrchy a naniesli 2 alebo 3 vrstvy. a za čo? Strašne vyzerajúci finiš?



Aj keď je veľmi nepríjemné dokončiť celý proces zdobenia a vyzerať nerovnomerne, našťastie existujú určité riešenia (ktoré si samozrejme vyžadujú viac času a peňazí, prepáčte!)



Aby sa však zaistilo, že emulzná farba nebude opäť roztrieštená, stojí za to pozrieť sa na niekoľko dôvodov, prečo by to tak mohlo byť. Identifikáciou príčiny sa môžete vyhnúť opakovaniu rovnakej chyby.



Obsah skryť 1 Možná príčina č. 1: Zlý výber emulzie dva Možná príčina č. 2: Povrch je zasiahnutý svetlom z príliš mnohých smerov 3 Možná príčina č. 3: Zlá omietka 4 Možná príčina č. 4: Neskúsenosť 4.1 Súvisiace príspevky:

Možná príčina č. 1: Zlý výber emulzie

Prvým a jedným z najbežnejších problémov, s ktorými sa zvykneme stretávať, je, že naši klienti zobrali lacnú emulziu, natreli ju na steny a potom si uvedomili svoju chybu.

Lacnej emulzii z miest, ako je Wilko’s, chýba trvácnosť, konzistencia a krycia schopnosť prémiových značiek, a preto zvyčajne berú 4+ vrstvy (aj keď povedia, že stačia 2). Ak používate lacnú farbu a očakávate, že získate nepriehľadný povrch bez záplat, mám pre vás zlú správu.



Riešenie: Zdá sa to zrejmé, ale dostanete to, za čo platíte. Johnson's Durable Matt sa chystá zraziť ponožky z nejakého výhodného matného náteru v suteréne, takže ísť na prémiu sa môže zdať ako strmá možnosť, ale neskôr budete vďační, keď budete mať pekný povrch bez záplat.

Možná príčina č. 2: Povrch je zasiahnutý svetlom z príliš mnohých smerov

Ďalšia vec, ktorá spôsobuje nepravidelný vzhľad, je, keď svetlo dopadá na povrch vašich stien alebo stropov z viacerých smerov. Niektoré oblasti vašich stien a stropov môžu dostávať viac svetla ako iné časti, a preto odrážajú viac svetla. Táto nepravidelnosť je to, čo v obchode nazývame „blikanie“.

anjelské číslo 1010 doreen cnosť

Riešenie: blikanie je neskutočne otravné, ale našťastie povrchy, ktoré sú na tento efekt náchylné, môžu byť prekryté Dulux Ultra Matt, ktorý by mal opraviť nerovnosť. Dulux Ultra Matt je to najlepšie na trhu s jedinečnou technológiou, ktorá zaisťuje, že povrch neodráža vôbec žiadne svetlo.



Možná príčina č. 3: Zlá omietka

Takže ste použili vysokokvalitnú farbu a naniesli ste ju ako profesionál, ale vaša emulzia stále vyzerá nerovnomerne – čo sa to preboha deje? Bohužiaľ, vaše steny alebo stropy majú jednoducho zlú omietku. Malé hrbolčeky na povrchu môžu vytvárať tiene, ktoré dodávajú vašej emulzii nerovný vzhľad.

Riešenie: Môžete buď použiť Polyfilla na vyplnenie akýchkoľvek medzier, alebo môžete natrieť celú stenu, pričom sa uistite, že tam, kde sú nejaké hrbole alebo praskliny, použijete navyše. To by vám malo poskytnúť dokonale rovný a hladký povrch, na ktorý môžete maľovať.

Možná príčina č. 4: Neskúsenosť

Bol som vyzvaný, aby som svojho času napravil veľa vlastných nočných môr a videl som veľa nerovnomerných povrchových úprav. Mnoho ľudí si neuvedomuje zručnosť profesionálnych dekoratérov, takže keď začnú nanášať farbu (často nesprávnym typom valčeka na emulziu) so zlou technikou, je veľká šanca, že povrchová úprava nebude taká dokonalá, ako by ste očakávali. .

Riešenie: niekedy je lepšie nechať tieto veci na profesionálov. Ak máte nerovnomerný povrch a chcete ho správne opraviť, použite náš bezplatný nástroj na tvorbu cenových ponúk na získanie viacerých cenových ponúk od skúsených dekoratérov vo vašej oblasti.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: