Zmenilo vám byť dekoratérom život k lepšiemu?

Zistite Svoj Počet Anjela

15. júla 2021

Maliarsky a dekoratérsky priemysel je často negatívne ovplyvnený – polovicu z toho tvoria samotní maliari a dekoratéri.



Či už ide o skoré začiatky, hrubí zákazníci alebo fyzické bolesti – byť dekoratérom je jednou z menej očarujúcich kariérnych ciest, ktorú si človek môže vybrať.



Ale je to NAOZAJ také zlé? Vytvára pár vokálov negatívny stereotyp? Rozhodli sme sa to zistiť. Opýtali sme sa stoviek maliarov a dekoratérov, či sa nimi zmenili k lepšiemu alebo nie. Tu sú niektoré z odpovedí, ktoré sme dostali.



Jon

Mali ste 31 rokov vo financiách, ktoré ste opustili kvôli poruche a problémom s duševným zdravím, maľovali ste 3 roky a milujem to, je to ťažké, ale úsmev na tvári ľudí, keď pretvoríte miestnosť, je to najlepšie, budete sa ešte dlho učiť ale som šťastný a nie som mŕtvy. Maľovanie teda zmenilo môj a rodinný život k lepšiemu.



Brett

Nemôžem poprieť, že som sa nikdy necítil viac bipolárny ako pri tejto práci. Moja láska a nenávisť k nemu sú ako kyvadlo.

Sam



Milujeme obchod, len nenávidím sadzby v porovnaní s inými obchodmi, aj keď sme ponechaní na to, aby sme všetkým dali do poriadku.

Tom

100% ma zmenilo ako človeka, robotníka, priateľa. Som lojálnejší, myslím viac na druhých, pomáham viac, kde môžem. Jedna vec bola negatívna, len málo ľudí sa nasralo a ja som mal so sebou šancí a musel som prepustiť veľa ľudí. Teraz som však tam, kde musím byť s peniazmi v banke a novým podnikateľským zámerom.

Bohatý

Prišiel k tomu neskoro v živote ako kariéra na plný úväzok. Väčšinu svojho života som pracoval v rôznych kancelárskych zamestnaniach – vrátane poradenstva pre veľké nadnárodné spoločnosti. Absolútne to kurva nenávidel a prial by som si, aby som to urobil pred rokmi.

Alex

Najlepšia vec, akú som kedy urobil. Odišli zo školy bez maturity a nevediac, čo robiť. Potom začal učňovskú školu u Bagnall's. Venoval som sa vlastným ranným hlúpostiam – bolo to ťažké, ale teraz mám slušnú zákaznícku základňu s pravidelným príjmom.

Nick

Keď som sa učil, mal som v 20-ke posraného šéfa, takže ma to veľmi nebavilo, ale vedel som, že som v tom dobrý. Založte si sólo a nikdy ste nemali šťastnejší život. Zákazníci sú hore a dole, ale kontrola nad tým, v ktoré dni pracujem, a to sa nevyrovná. Nejde mi o to, aby som bol bohatý, ale o slušný pracovný život.

Ben

Milujem to. Od 6-mesačného testera na vysokej škole, po 2-ročný kurz, 1,5-ročný učeň, 7/8 rokov práce pre niekoho a teraz posledné 2 roky sám. Za svet by to nezmenil. Mal ma úžasný chlap tak veľa naučiť a dostal ma tam, kde som teraz.

Lawrence

Áno... Počas Covid 19 som dostal prácu ako maliar (som kuchár, ale nemohol som pracovať v pohostinstve). Myslel som si, že som múdry, keď som si vyslúžil prácu na stavbe, len aby som zistil, že pracujem po boku farmára a pilota lietadla... nie jediný, kto to máva.

Martina

Mal som 15 rokov, keď som začal učiť. Odvtedy som urobil veľa prác, aby som si vyžil, ale vždy som bol hrdý na svoje remeslo a zručnosti, ktoré teraz mám.

duchovný význam 1111

Barry

Milujem svoje remeslo – sú to zákazníci, ktorí netušia, čo znamená slušná práca, čo ma odradilo. Oh, to je oveľa viac, ako sme si mysleli, že o tom budeme premýšľať a vrátime sa k vám, je to prekliatie môjho života.

Jordan

Skvele som sa smiala pri zdobení zo školy, ale želám si, aby som s tým nezačala.

Andy

Aby som bol úprimný, začal som v roku 1983 a stále to robím. Absolútne to neznášam, ale platí mi to účty a dáva mi voľnosť dovolenkovať, keď som to potreboval. Ale takmer o 40 rokov neskôr... Nenávidím to. Najradšej by som bol mimo nástrojov a spravoval veci namiesto toho, ale nájsť si dostatok práce a predovšetkým spoľahlivú pracovnú silu, ktorá by túto prácu vykonala za vás a pokračovala v tom, čo vás trápi, je svätý grál v tomto odvetví.

Jim

Musel som sa dostať na učňovskú listinu, ako povedal môj otec, vždy dostal učňovku, chlapec, dostal učňovku, práve sa stalo P&D bolo prvé, čo prišlo! Tak aj mojich 5 áno 5 rokov! Nie tie 2 minúty ako teraz. Zarobili dobré peniaze – niekedy bol veľký týždeň zlým týždňom. Tenerife na mesiac každú zimu, takže by som povedal áno, ďakujem oci, urobil som dobre, ale 50 rokov je telo preč, pečeň je preč a nemôžem sa dočkať budúceho roka odchodu do dôchodku.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: