Aká presná je ktorá? Maliarsky cenový sprievodca?

Zistite Svoj Počet Anjela

13. júna 2021

ktoré? majú byť jednou z najuznávanejších webových stránok, pokiaľ ide o ceny pracovných miest.



Ale nakoľko sú v skutočnosti presné? Ako som videl v minulosti, spôsob akým ktoré? ich údaje môžu byť menej ako komplexné. S ohľadom na túto skutočnosť obráťme našu pozornosť na ich cenovú príručku pre maliarov a dekoratérov.



Ich sprievodca obsahuje cenové ponuky pre práce, ako je maľovanie celého exteriéru, premaľovanie drevených výrobkov a maľovanie miestností rôznych veľkostí. Aké presné sú teda a mali by ste ich brať za slovo?





Aby sme získali presnejší názor, mysleli sme si, že by bolo dobré opýtať sa rôznych odborníkov na ich názor na cenovú štruktúru. Tu je to, čo museli povedať…

Stojí za zmienku, že Ktoré? neaktualizovali svojho cenového sprievodcu od roku 2018 a ceny sa pravdepodobne počas roku 2021 zmenili.



stále vidím 333
Obsah skryť 1 Carl dva Dave 3 Martyn 4 Kelly 5 Mike 6 Prehľad 7 Súvisiace príspevky:

Carl

Závisí to od oveľa viac než len odpracovaného času atď. Pri tvorbe cien zohráva úlohu vaša povesť, zaneprázdnenosť, kde sa v krajine nachádzate. Som v južnom Walese a ceny ktorého sú o niečo vyššie ako to, čo účtujem, ale nie sú ďaleko. 2 000 £ za 3 posteľový dom je smiešne lacné za všetko, pokiaľ nie ste kovboj.

V žiadnom prípade by ste za tú cenu nemohli 2 nátery všetko a 2 nátery dreva a 2 nátery. Účtujte si, čo stojíte, a to je všetko, o čo sa musíte starať. Ak to ľudia platia a vy ste zaneprázdnení, potom je to skvelé, nestarajte sa o názory ostatných.

význam vidieť 444

Dave

Viac ako 2 tisícky za 3-posteľový dom by sa považovalo za nechutné, ak sa ma pýtate. Ak by ste citovali Who's ceny v Manchestri, boli by ste na smiech. Myslím, že sa zameriavajú len na Londýn.



Martyn

V skutočnosti mám všetky tieto ceny v telefóne. Ľudia rešpektujú názory ktorých, preto sa so zákazníkmi často odvolávam na tieto čísla, ak mám podozrenie, že to chcú urobiť lacno. Pozrime sa na priemerné ceny, ktoré by ste mali očakávať, že zaplatíte... Nerobím to pravidelne, ale občas som to znížil. Prinúti ich to, aby si uvedomili, že tu nie sme len preto, aby sme si dali pár vrstiev farba na arašidy.

Kelly

Nemyslím si, že by niekto mohol komentovať ceny, aby som bol úprimný. Číslo nemôžete vytiahnuť z ničoho. Ceny každého budú iné. Urobte základ pre zníženie cien.Svoju prácu musíte oceniť hodinovou alebo dennou sadzbou a potom pripočítať náklady na materiál x podľa toho, ako dlho vám to bude trvať.

Stanovenie ceny za zisk – tak funguje podnikanie, nie? Rozumné a spravodlivé. Neustále to vidím, ako účtovať za to a tamto... odpoveď je, koľko si účtujete VY. Vypočítajte si vlastné náklady a určite sa neriaďte návodom Ktorý.

Mike

Ceny sa zdajú byť veľmi lacné a nezohľadňujú všetky režijné náklady.

doména

Je to trochu vysoká cena, ale účtoval som si viac.

význam 111

Oz

Nikomu by som neradil, aby to osobne sledoval. Mali by ste oceniť podľa toho, čo si myslíte, že máte hodnotu a čo práca zahŕňa. Cena každého bude iná.

Gary

Citácia v malej miestnosti je úplne mimo. Kto sakra dokáže vymaľovať malú izbu za 1-2 dni na začiatok? Neuvedomujú si títo ľudia, že profesionálni maliari budú VŽDY robiť aj prípravné práce?

Danny

Prepáč, nie pre mňa. Ani jeden kúsok by som s týmito cenami nesúhlasil.

11:11 anjelské číslo

Andy

Tieto ceny sú dosť zavádzajúce, ale v mojej oblasti sú dosť štandardné. Možno na lacnejšej strane. Nikto tiež nemôže povedať, akú hodnotu má každý jednotlivý maliar – nezáleží na tom, či ste boli obsluhovaní alebo nie.

Tony

Nedôveryhodný a nereálny zdroj. Pokiaľ nehovoria o 2/3 maliarov v práci.

Mel

V odbore som 15 rokov a plne kvalifikovaný. Učil som sa to 6 rokov a teraz som späť na nástrojoch. Tieto ceny by som neúčtoval, pretože by to nepokrylo môj čas a odborné znalosti. Moja práca je odvedená na vysokej úrovni a očakávam, že sa to odrazí aj na mojej cene.

Keď som však začínal, neúčtoval som viac ako 30 £ za deň. Bol som neskúsený a chcel som získať skutočné skúsenosti, takže moja cena to odrážala.

Prehľad

Zatiaľ čo ktoré? Sprievodca môže zákazníkom poskytnúť predstavu o tom, koľko ich bude stáť prenájom dekoratérov, je pravdepodobné, že ceny budú výrazne kolísať v závislosti od toho, koho sa pýtate. Kľúčové faktory v cene, že ktoré? nezahŕňa je:

čo znamená vidieť 1010

Miesto práce

Ak sídlite v bohatej oblasti Londýna, je veľmi pravdepodobné, že za prenájom dekoratérov zaplatíte viac ako niekto so sídlom v Južnom Walese.

Skúsenosti a kvalita dekoratéra

Ako za väčšinu vecí v živote platíte za vyššiu kvalitu. Ak požiadate o cenovú ponuku od niekoho s 20-ročnými skúsenosťami a dobrou povesťou, takmer určite vám ponúknu vyššiu cenu ako od niekoho čerstvo kvalifikovaného alebo čerstvo po vysokej škole.

Náklady na materiály

Ak budete dodávať materiály, nebude to mať vplyv na cenu. Ak požiadate dekoratéra o zdroj materiálov, môžete očakávať, že sa tým zmení cena cenovej ponuky v závislosti od toho, koho sa pýtate. Dekoratér používajúci vysokokvalitnú obchodnú farbu bude účtovať celkovo viac ako dekoratér používajúci štandardnú maloobchodnú farbu.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: