Ako dlho trvá schnutie lesklej farby?

Zistite Svoj Počet Anjela

25. marca 2021

Lesklá farba je jednou z najodolnejších farieb na trhu a je dobrou voľbou pre mnoho domácich majstrov.



Či už chcete opraviť soklové lišty alebo dať svojim garážovým bránam nový náter, lesk urobí svoju prácu. Znamená však jeho trvanlivosť, že schnutie trvá dlhšie? Pozrite si nášho sprievodcu, ktorý odpovedá na túto otázku a poskytuje vám aj časy schnutia pre niektoré z najpopulárnejších lesklých farieb na trhu v Spojenom kráľovstve.



Obsah skryť 1 Ako dlho trvá schnutie lesklej farby? dva Čo môže ovplyvniť dobu schnutia? 3 Populárne časy schnutia lesklej farby 4 Zhrnutie 4.1 Súvisiace príspevky:

Ako dlho trvá schnutie lesklej farby?

Zistili sme, že lesklej farbe na báze oleja bude v priemere trvať asi 16 – 24 hodín, kým úplne zaschne, zatiaľ čo lesklej farbe na báze vody bude trvať schnutie približne 6 – 8 hodín. To samozrejme závisí od faktorov prostredia.



Čo môže ovplyvniť dobu schnutia?

Časy schnutia, ktoré nájdete na plechovke s farbou, budú zvyčajne skôr vodítkom než presným časom. Je to preto, že existuje niekoľko environmentálnych a iných faktorov, ktoré ovplyvnia dobu schnutia vášho lesku.

čo znamená 11:11

Tie obsahujú:



  • Teplota vo vnútri alebo vonku
  • Ako dobre je miestnosť vetraná
  • Či už na vodnej alebo olejovej báze
  • Aká je hrúbka farby
  • Povrch, na ktorý maľujete

Populárne časy schnutia lesklej farby

Ak ste si už vybrali konkrétnu lesklú farbu na nákup, pozrite sa nižšie, kde nájdete typické časy schnutia pre najobľúbenejšie lesklé farby.

Leyland Trade vysoký lesk: 16 – 24 hodín

Rýchle schnutie Leyland Trade: 6 hodín



duchovný význam 555

Dulux Quick Dry Gloss: 6 hodín

Dulux Once Gloss: 16 hodín

Lesk exteriéru Dulux Weathershield: 16 hodín

čo znamená anjelské číslo 555

Johnstone’s Exteriér Gloss: 16 – 24 hodín

Johnstone’s Aqua: 4 – 6 hodín

Ronseal One Coat: 4 – 8 hodín

čo to znamená, keď sa ti stále zobrazuje 333

Crown Quick Dry Gloss: 4 – 8 hodín

Rust Oleum Universal Paint: 16 hodín

Zhrnutie

Čas schnutia lesklej farby ovplyvňuje veľa faktorov a ako ste sa dozvedeli z tohto článku, je ťažké nalepiť širokú nálepku na každú lesklú farbu.

Vo všeobecnosti budú lesky na olejovej báze trvať o niekoľko hodín viac ako lesky na vodnej báze, takže je užitočné mať na pamäti, keď zvažujete, ktorý z nich si kúpiť.

Ak dávate prednosť niečomu, čo rýchlo schne, pozrite sa na naše najlepší lesk na vodnej báze článok. Ak vás to príliš netrápi, máme aj generálku najlepšia lesklá farba sprievodcu, ktorý si môžete prezerať.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: