Ako odstrániť hodvábnu farbu zo stien

Zistite Svoj Počet Anjela

13. októbra 2021 11. augusta 2021

Ak sa pýtate, ako odstrániť hodvábnu farbu zo stien, možno budete radi, že viete, že to môžete v skutočnosti jednoducho maľovať cez vrch vašich existujúcich hodvábnych stien s umývateľná matná emulzia bez toho, aby ste ho museli odstrániť.



Ak vás to však nepresvedčilo, potom najlepšou metódou na odstránenie veľkých plôch hodvábnej farby zo stien je použiť niečo, čo sa nazýva Peelaway 7.



Peelaway 7 je odstraňovač laku, ktorý vám umožní odstrániť veľké plochy laku naraz jednoduchým zlúpnutím.



Tu sú kroky, ktoré musíte podniknúť.

Hodvábna farba odstránená zo steny pomocou Peelaway 7.



Obsah skryť 1 Krok 1: Zaobstarajte si nejaké ochranné pomôcky dva Krok 2: Otestujte to na vašej farbe na hodváb 3 Krok 3: Naneste Peelaway 7 vo veľkom množstve 4 Krok 4: Priložte prikrývku 5 Krok 5: Nechajte to pôsobiť 6 Krok 6: Odstráňte prikrývku 7 Krok 7: Zoškrabte zvyšnú farbu 8 Krok 8: Neutralizujte stenu 9 Záverečné myšlienky 9.1 Súvisiace príspevky:

Krok 1: Zaobstarajte si nejaké ochranné pomôcky

Ak budete Peelaway 7 používať v interiéri, dôrazne sa odporúča, aby ste miestnosť nielen dostatočne vetrali, ale aby ste nosili aj veľa bezpečnostného vybavenia. Odporúčaná výbava zahŕňa:

význam čísla 1111
  • Kombinézy
  • Ochrana očí
  • Chemicky odolné rukavice
  • Maska na tvár

Krok 2: Otestujte to na vašej farbe na hodváb

Predtým, ako sa zbláznite a použijete Peelaway vľavo, vpravo a uprostred, je najlepšie sa uistiť, že na vašej stene nebudú žiadne nežiaduce reakcie. Vyberte si malú náplasť na testovanie. Postupujte podľa pokynov, ako keby ste vykonávali celý proces, a ak sa farba odstráni správne, viete, že bude fungovať aj na zvyšku vašej steny.

Krok 3: Naneste Peelaway 7 vo veľkom množstve

Pomocou štetca naneste pastu Peelaway 7 vo veľkom množstve (asi 0,5 cm do hĺbky) na akúkoľvek oblasť hodvábnej farby, ktorú chcete odstrániť. V prípade nerovných stien možno budete chcieť pridať približne 20 % navyše, pokiaľ ide o hĺbku.



Krok 4: Priložte prikrývku

Peelaway sa dodáva s lepiacou prikrývkou, ktorá sa prilepí na pastu, ktorú ste naniesli. Jemne pritlačte prikrývku na pastu, aby ste sa uistili, že sa správne prilepí. Uistite sa, že všetky vzduchové bubliny praskli.

čo znamená anjelské číslo 1010

Krok 5: Nechajte to pôsobiť

Peelaway zvyčajne trvá asi 2 dni, kým sa úplne prejaví, takže pred odstránením mu dajte pár dní.

Krok 6: Odstráňte prikrývku

Ako už názov napovedá, pomaly odlepte prikrývku zo steny. Väčšina farby by mala byť prilepená na prikrývku, takže vám zostane nedotknutá stena.

Krok 7: Zoškrabte zvyšnú farbu

Ak ste jedným z tých šťastlivcov, spolu s prikrývkou sa odlepila aj celá farba. Ak nie, budete musieť použiť škrabku na steny, aby ste odstránili všetky zvyšky farby, ktoré tu zostali.

Krok 8: Neutralizujte stenu

Keďže Peelaway je produkt na alkalickej báze, budete chcieť použiť dodanú kyselinu na neutralizáciu steny. Neutralizácia steny zabráni nepriaznivým vplyvom pri maľovaní.

Záverečné myšlienky

Vinylový hodváb je jedným z tých náterov, ktoré by všetci dekoratéri najradšej vyhnali z existencie, takže nie je prekvapením, že ho možno budete chcieť odstrániť zo svojich stien. Použitie Peelaway je mojou hlavnou metódou, najmä pri riešení väčších plôch, pretože je to minimálne úsilie.

Alternatívou by bolo dôkladne prebrúsiť povrch vysokokvalitnou orbitálnou brúskou, akú vyrába Mirka, ale to nie je len ťažká práca, ale bude to aj drahé na nákup alebo prenájom zariadenia.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: