Stojí Farrow a Ball za to?

Zistite Svoj Počet Anjela

28. novembra 2021 7. novembra 2021

Farrow a Ball predávajú svoju značku ako remeselníci s farbami a papierom a predávajú špičkové dizajnérske produkty, ktoré sú štýlové a ekologické. S paletou viac ako 130 odtieňov ponúkajú Farrow and Ball širokú a jedinečnú škálu farebných možností.



Popularita značky neustále rastie a ich sortiment nájdete vo všetkých veľkých predajniach ako B&Q alebo Homebase a v mnohých železiarstvach. Ale sú tiež dosť drahé - až o 50% drahšie ako niektoré obchodné farby na niektorých produktoch - a je potrebné sa opýtať, stojí za to Farrow and Ball?



11:11 hod



Obsah skryť 1 Problémy Farrow a Ball Paint dva Dulux vs Farrow a Ball 3 Dulux ekvivalent farieb Farrow a Ball 4 Farby zodpovedajúce Farrow a Ball 5 Stojí Farrow a Ball za to? 5.1 Súvisiace príspevky:

Problémy Farrow a Ball Paint

Popri ich drahej cenovke pretrvávajú správy o problémoch s ich lakovaním.

Možno si myslíte, že tajomstvo úspechu s farbou Farrow and Ball je jednoduché – postupujte podľa odporúčaného systému a pred lakovaním naneste základný náter Farrow and Ball. Mnohým ľuďom sa to však zdá zbytočný, časovo náročný a drahý dodatočný krok, ktorý sa niektorí pochopiteľne rozhodnú preskočiť. Pri iných emulziách nebude použitie základného náteru na predtým natreté steny predstavovať žiadny problém.



Emulzie Farrow and Ball Modern však majú relatívne slabé pokrytie, pričom zákazníci uvádzajú, že na dosiahnutie slušného výsledku musia použiť až dve vrstvy základného náteru a tiež štyri vrstvy emulzie.

Na predtým natretú stenu, kde ostatné emulzné produkty ľahko prekryjú v dvoch vrstvách, spadne moderná emulzia Farrow and Ball. Zdá sa, že nie je schopný dosiahnuť rovnakú nepriehľadnosť v menej ako 3 až 4 vrstvách. Navyše, keď sa vám podarí dosiahnuť čistý povrch, úroveň lesku modernej emulzie môže byť príliš vysoká.

Tam, kde je Farrow and Ball produktom klienta, dekoratéri a maliari, ktorí sú už dlho zvyknutí na výzvy spojené s prácou s týmito produktmi, zohľadnia pri určovaní ceny práce dodatočnú prácu a materiál. To je celkom dobrý ukazovateľ toho, čo môžete od týchto farieb očakávať.



Problémy s Farrowom a Ballom bohužiaľ nekončia vo fáze aplikácie. Recenzie produktu ukazujú, že veľa ľudí ho nepovažuje za odolný náter. Po všetkej tej tvrdej práci nanesení niekoľkých vrstiev farby s podivne nazvanou „brokolicovou hnedou“ posledná vec, ktorú by ste chceli, je, aby sa v krátkom čase poškriabala, zatiaľ čo sa budete nudiť a hovoriť deťom, aby sa nedotýkali stien.

Farby Farrow and Ball Gloss trpia rovnakými problémami, pokiaľ ide o krytie. Môže byť pruhovaný a často funguje lepšie, keď sa trochu zaleje vodou.

Mnoho ľudí v odbore vie, že lepšie pokrytie s rovnakou širokou škálou farieb môžete dosiahnuť použitím iných dobrých obchodných značiek ako Dulux alebo Johnstone farby za zlomok nákladov a oveľa menej úsilia.

Dulux vs Farrow a Ball

V porovnaní s ich menej nákladnou konkurenčnou značkou Dulux sú Farrow a Ball výrazne lepšie, pokiaľ ide o hodnotu za peniaze. Rad obchodných farieb Dulux má kvalitné emulzné, lesklé a škrupinové farby a Dulux ponúka farebné ekvivalenty tým, ktoré sú dostupné od Farrow and Ball.

Dulux ekvivalent farieb Farrow a Ball

Farrow and Ball ohlásili svoju najhorúcejšiu farbu na rok 2022 a predpovedajú, že najštýlovejšie domy budú oplývať odtieňmi Stone Blue, School House White a Babouche. Zatiaľ čo Farrow a Ball môžu mať najrozsiahlejšiu škálu farieb na trhu, ak sú vaše plány interiéru na sezónu obmedzené rozpočtom, ľahko nájdete farby Dulux, ktoré sa k väčšine z nich budú veľmi podobať.

Pre vaše pohodlie sme v tejto praktickej tabuľke zmapovali desať najobľúbenejších farieb Farrow a Ball s ich ekvivalentom Dulux:

Farrow & Ball Dulux
Kamenná modráStonewashed Blue
Školský dom WhiteCameo hodváb 1
PapučaBanánový sen
Skimming StoneEgyptská bavlna
Sap GreenMorská žihľava
Zvodová rúraHromové mraky
Haagska modráAzure Fusion 1
Cornforth WhitePebble Shore
Pevný kľúč ModráHeritage Midnight Teal
Trucujúca izba ružováDivoká huba 2

Farby zodpovedajúce Farrow a Ball

Vždy je tu možnosť vyskúšať službu miešania farieb, aby ste farebne zladili Farrow a Ball a získali konkrétny odtieň, po ktorom túžite. Pri spájaní farieb Farrow a Ball si jednoducho vyberiete konkrétnu farbu, ktorú chcete, a necháte ju namiešať v najlepšom náterovom produkte pre váš projekt.

Príklad farebnej zhody farieb Farrow a Ball. Farba je tu Johnstone's Covaplus, ktorá bola zmiešaná s Farrow a Ball's Sudbury Yellow.

Mnoho obchodov ponúka služby miešania farieb a prispôsobenie farieb na mieru. Službu miešania farieb Dulux alebo MixLabs nájdete vo vybraných predajniach po celom Spojenom kráľovstve, kde si môžete vybrať svoju farbu, funkciu a povrchovú úpravu. Johnstone’s Paints sa podobne môžu zhodovať s farbami Farrow a Ball. Je dôležité si uvedomiť, že presnosť nebude vždy presná. Zhoda sa môže líšiť v závislosti od farby a značky, ktorú používate. Skutočný konečný vzhľad farby a farby, keď je na stene, môže byť ovplyvnený osvetlením a inými faktormi, preto sa vždy odporúča vyskúšať tester na malej časti predtým, ako sa rozhodnete pre farbu.

Stojí Farrow a Ball za to?

Takže v odpovedi na otázku Stojí Farrow a Ball za to? Je jasné, že luxusná značka má širokú škálu hlbokých a bohato pigmentovaných farieb, ktoré reagujú na svetlo počas dňa, a mnohí ľudia zbožňujú jedinečný povrch týchto farieb. Sú možno najviac instagramované zo všetkých farieb.

Prakticky však možno farby ľahko zladiť s obchodnými ekvivalentmi farieb alebo miešaním farieb. Alternatívy majú pravdepodobne rovnaký konečný efekt, ale s vyššou trvanlivosťou za oveľa nižšie ceny. Berúc toto všetko do úvahy spolu s dodatočnou prácou spojenou s podávaním žiadosti základný náter a prípadne viac vrstiev farby Zdá sa, že veľa dekoratérov súhlasí s tým, že na dosiahnutie želaného povrchu je veľa starostí pre malý rozdiel.

Ak je vaše srdce nastavené na zdobenie pomocou Farrow and Paint, majte na pamäti, že možno budete musieť vziať do úvahy väčšie množstvo farby a viac času, aby ste dosiahli požadovaný povrch. A aj keď majú niekoľko skvelých, aj keď výstredne pomenovaných farieb od „Mŕtveho lososa“ po „Sloní dych“, skutočným slonom v miestnosti je možno to, že Farrow a Ball sú relatívne ľahko zlučiteľné so svojimi rivalmi v obchodnej značke.

v biblii význam 444
Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: