Je farba na podlahu garáže Leyland dobrá?

Zistite Svoj Počet Anjela

28. júla 2021 7. marca 2021

Nedávno sme za našu spoločnosť hlasovali spoločnosť Leyland Trade voľba číslo jedna na farbu garážovej podlahy, ale čím sa odlišuje od ostatných?



Trochu sa ponoríme do všetkých kvalít, vďaka ktorým je farba garážových podláh Leyland Trade jedna z, ak nie najlepšia na trhu.



Obsah skryť 1 Aká odolná je náterová hmota Leyland Trade Heavy Duty Floor Paint? dva Aké ľahké je aplikovať? 3 Aké je pokrytie? 4 Aké ľahké je udržiavať? 5 Aký je rozsah farieb? 6 Existujú nejaké nevýhody? 7 Záverečné komentáre 8 Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí 8.1 Súvisiace príspevky:

Aká odolná je náterová hmota Leyland Trade Heavy Duty Floor Paint?

Leyland má jednu z najodolnejších podlahových farieb na trhu, vďaka čomu je vhodná na použitie v garáži. Náterová farba je založená na polyuretánových alkydových živiciach, ktoré sú schopné odolať mnohým čistiacim prostriedkom a zároveň sú schopné odolať rozliatiu oleja a jemným chemikáliám, ktoré sa bežne spájajú s automobilmi.



Spoločnosť Leyland odporúča, aby sa používal kdekoľvek od garáží po dielne, ako aj sklady a továrne, čo by vám malo poskytnúť určitú predstavu o environmentálnych tlakoch, s ktorými sa dokáže vyrovnať.

Ak je povrch správne pripravený, môžete očakávať, že tento náter vydrží mnoho rokov.



Skontrolujte cenu na Amazone

Aké ľahké je aplikovať?

Ako sme už povedali, príprava je kľúčová. Pokiaľ máte čistý podklad, je nanášanie tejto farby hračkou.

Po otvorení farbu poriadne premiešajte – malo by vám to dobre naznačiť, či ju treba riediť alebo nie. Farbu na prvý náter môžete riediť 5% lakovým benzínom – nanášanie tak bude ešte jednoduchšie.



Pokiaľ ide o nástroje, použite dobrý maliarsky štetec po okrajoch a potom valček na väčšie plochy.

Zo všetkých farieb na garážové podlahy na trhu je táto príprava a aplikácia dosť možná najjednoduchšia.

Aké je pokrytie?

Čo sa týka pokrytia, Leyland Trade jednoducho vyfúkne konkurenciu. Presné pokrytie, ktoré získate, sa bude pohybovať medzi 11 m²/l – 17 m²/l v závislosti od pórovitosti vašej podlahy. Ak máte peknú a hladkú podlahu, narazíte na rozsah 17 m²/l, čo bude viac než postačujúce na pokrytie väčšiny garáží iba jednou plechovkou.

Pre porovnanie, maximálne pokrytie, ktoré získate z niečoho ako Johnstone's Garage Floor Paint, je len necelých 10 m²/l.

Aké ľahké je udržiavať?

Ako je uvedené vyššie, polyuretánové alkydové živice, ktoré tvoria farbu, boli špeciálne navrhnuté tak, aby vydržali viacnásobné čistenie. Saténový povrch s vyšším leskom je tiež umývateľnejší ako niektoré iné typy farieb, takže udržať podlahu v garáži čistú bez toho, aby sa poškodila, nie je problém.

Aký je rozsah farieb?

Rozsah farieb je pomerne obmedzený, ale našťastie je obmedzený na niekoľko pekných farieb. Farebná škála zahŕňa bridlicovú, fregatovú, nimbovú a dlaždicovú červenú. 3 zo 4 sú typy šedej, pričom červená je možnosťou pre svojráznejší vzhľad.

Naším osobným favoritom je fregata, ktorá je niekde v strede nimbovej (veľmi svetlošedá) a tmavšej bridlicovej šedej.

Existujú nejaké nevýhody?

Nedostatočný výber farieb by ste mohli považovať za jednu z nevýhod tohto náteru. Pre účely porovnania má Johnstone’s k dispozícii väčšiu škálu farieb od čiernej, bielej, šedej, červenej a dokonca aj zelenej. To neznamená, že farba nevyzerá skvele, jednoducho nie je veľa rozmanitosti.

Rovnako ako väčšina farieb na podlahy v garáži je na báze oleja, má vysoký obsah VOC a pre nedostatok lepšej terminológie dosť zapácha. Pred aplikáciou, počas nej a po nej sa uistite, že ste garáž čo najviac odvetrali.

Ako väčšina odolných podlahových farieb, aj vy musíte bojovať s časom schnutia. Na úplné vytvrdnutie laku sa pozeráte na približne 7 – 10 dní, kedy nemôžete zaparkovať svoje auto v garáži. Maľovanie je tiež 2-dňová práca, pretože medzi prvou a druhou vrstvou farby budete musieť počkať približne 24 hodín.

Záverečné komentáre

Keď vezmeme do úvahy všetky veci, odporúčame túto farbu na garážové podlahy Leyland pred akoukoľvek inou. Veľmi ľahko sa nanáša, má najlepšie krytie a jednoducho získate profesionálne vyzerajúci povrch.

Skontrolujte cenu na Amazone

Získajte ceny za profesionálneho dekoratéra vo vašom okolí

Nechcete sa zdobiť? Vždy máte možnosť najať si profesionála, ktorý to urobí za vás. Máme dôveryhodné kontakty po celom Spojenom kráľovstve, ktoré sú pripravené oceniť vašu prácu.

Získajte bezplatné, nezáväzné cenové ponuky vo vašej oblasti a porovnajte ceny pomocou nižšie uvedeného formulára.

  • Porovnajte viac cenových ponúk a ušetrite až 40 %
  • Certifikovaní a preverení maliari a dekoratéri
  • Zadarmo a bez záväzkov
  • Miestni dekoratéri vo vašom okolí


Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: