Johnstone's Paint Review

Zistite Svoj Počet Anjela

31. júla 2021

Ak hľadáte recenzie Johnstone's Paint, ste na správnom mieste. V našich článkoch na My Paint Guide sme preskúmali mnoho rôznych farieb a Johnstone's Paints sa vyznačujú najmä kvalitou ich výroby. Nižšie nájdete rôzne recenzie Johnstone's Paints, všetky na jednom mieste.



Obsah skryť 1 Johnstone's Garden Colors Review dva Johnstone's Aqua Satin Review 3 Johnstone's Retail Emulsion Review 4 Johnstone's Kitchen and Bathroom Review 5 Johnstone's Cupboard Paint Review 6 Recenzia interiérových farieb na drevo a kov od Johnstone 7 Johnstone's Color Vibe Review 8 Johnstone's Feature Wall Metallic Paint Review 9 Johnstone's Chalk Paint Review 10 Johnstone’s Exterior Gloss Review jedenásť Johnstone's Weatherguard Paint Review 12 Johnstone’s One Coat Emulsion Review 13 Johnstone's Water Based Gloss Review 14 Johnstone's Tile Paint Review pätnásť Johnstone's Garage Floor Paint Review 16 Johnstone’s Exterior Wood and Metal Paint Review 17 Johnstone’s Acrylic Durable Matt Review 18 Súvisiace príspevky:

Johnstone's Garden Colors Review



Johnstone's Garden Colors je všestranný, ktorý sa dodáva v rôznych pútavých farbách a určite stojí za to si ho pozrieť, ak hľadáte vysokokvalitné farby na záhradný nábytok a rozpočet nie je problém.



Johnstone’s Garden Colors je formulovaný na použitie na exteriérové ​​drevo a keď hovoríme, že je všestranný, myslíme to smrteľne vážne. Túto farbu môžete použiť na čokoľvek od prístreškov a plotov až po stoly a záhradné stoličky.

Farba sa nanáša veľmi hladko a za predpokladu správnej prípravy podkladu je potrebných niekoľko vrstiev na dosiahnutie dokonalého povrchu. Konzistencia farby je taká dobrá, ako je len možné, a mali by ste byť schopní získať pokrytie okolo 12 m²/l. Jedna vec, s ktorou sa môžete stretnúť, je, že farba pri prvom nanesení vyzerá trochu pruhovane. Ak sa stretnete s týmto problémom, nemusíte sa príliš obávať – jeho samonivelačné vlastnosti to po úplnom vytvrdnutí opravia.



Johnstone's Garden Colors je pomerne odolný a mal by vydržať približne 4 roky, kým budete musieť znova vybrať štetec. Aj keď sa predáva ako odolný voči vyblednutiu, nie je na škodu dať mu po niekoľkých rokoch čerstvý vrchný náter, takže sa oplatí ušetriť zvyšky farby.

Pros

  • Na výber má množstvo pútavých farieb
  • Pomerne ľahko sa aplikuje
  • Pracuje na rôznych vonkajších drevinách
  • Je ľahké vyčistiť kefy a vybavenie teplou mydlovou vodou
  • Rýchle schnutie (1-2 hodiny, aby bolo suché na dotyk)

Zápory



  • Možno budete musieť po niekoľkých rokoch dať svojmu záhradnému nábytku nový kabát

konečný verdikt

prečo stále vidím 1111

Aj keď je Johnstone's Garden Colors trochu drahý, nakoniec dostanete to, za čo zaplatíte.

Johnstone's Aqua Satin Review

Najlepšou saténovou farbou na drevo na vodnej báze je Johnstone's Aqua Satin. Osobne používam túto farbu posledné 2 roky a nepoužil by som nič iné.

Je vhodný na použitie na akékoľvek interiérové/exteriérové ​​drevo a kovy, vďaka čomu je neuveriteľne užitočným všestranným pomocníkom. Soklové lišty? Skontrolujte. Vonkajšie rámy okien? Skontrolujte. Zábradlia? Skontrolujte.

Aplikácia tejto farby je veľmi jednoduchá a môžete očakávať, že získate profesionálny povrch, ak sa použije v spojení s farbou Aqua podsada ale stále získate skvelý povrch bez zodpovedajúceho podkladu. Satén na vodnej báze je taký pohodlný, že ho môžete nanášať štetcom, valčekom a rozprašovačom.

Pokiaľ ide o odolnosť, je veľmi odolný a časom sa stáva tvrdším, keď sa vytvrdzuje. Ak sa s ním dokážete vyhnúť kontaktu na niekoľko týždňov, bude to ťažké ako staré topánky.

V maliarskej a dekoratérskej profesii sa všeobecne uznáva, že Scuff-X Benjamina Moorea (mimochodom viac ako 30 libier za liter) je jedným z absolútne najlepších saténových drevín, ktoré môžete získať, ale povedal by som, že je veľmi málo na rozlíšenie týchto dvoch a pre cenový rozdiel robí Johnstone's najlepším.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 14m²/L
  • Suchý na dotyk: 2 hodiny
  • Druhý náter: 4 hodiny
  • Aplikácia: štetcom alebo valčekom

Pros

  • Je odolný a dá sa čistiť
  • Jeden z najrýchlejšie schnúcich saténov na trhu
  • Najlepšia saténová farba s nízkym zápachom
  • Časom nežltne
  • Vhodné na použitie na akékoľvek drevo a kovy v interiéri alebo exteriéri

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Videl som obrovský záujem o to medzi kolegami profesionálmi, no vďaka cenovo priaznivej cene je dostupný aj pre domácich majstrov.

Johnstone's Retail Emulsion Review

cuprinol naša najlepšia farba na plot celkovo

Matná emulzia Johnstone's je nevyhnutnosťou pre každého, kto chce maľovať svoje vnútorné steny. Ak vezmete do úvahy cenu, farebné možnosti, trvanlivosť a minimálnu námahu pri aplikácii, je ťažké nájsť niečo lepšie.

Pri použití valčeka so stredným vlasom by ste mali byť schopní získať fantasticky čistý vzhľad, najmä preto, že konzistencia farby je špičková. Skvelú povrchovú úpravu môžete dosiahnuť aj pomocou štetca za predpokladu, že sa nehanbíte naplniť štetec farbou! To v konečnom dôsledku zaisťuje, že po úplnom zaschnutí farby nevzniknú žiadne škvrny.

Je to na spodnej strane stupnice, pokiaľ ide o zápach a VOC, čo uľahčuje prácu v interiéri. To neznamená, že by ste počas procesu maľovania nemali udržiavať svoju miestnosť dobre vetranú!

Farba zasychá do matného povrchu, ktorý je zvyčajne menej odolný ako iné lesky, ale podľa našich skúseností je stále veľmi odolný a odolný. Je špeciálne navrhnutý tak, aby sa dal umývať, čo znamená, že môžete zotrieť akékoľvek stopy bez toho, aby ste sa museli obávať, že z nich vypadne farba. Plne matný povrch je ideálny na zakrytie akýchkoľvek nedokonalostí na povrchu vašich stien alebo stropov.

Matná emulzia Johnstone sa dodáva v niekoľkých farebných variantoch (okolo 40), čo jej dáva dosť veľkú výhodu oproti svojim konkurentom. Je to obrovská rozmanitosť farieb, vďaka ktorej je Johnstone's našou emulznou farbou číslo jedna.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 – 2 hodiny
  • Druhý náter: 4 – 6 hodín
  • Aplikácia: štetcom alebo syntetickým valčekom so stredným vlasom

Pros

  • Je odolný a dá sa utierať
  • Nízky zápach uľahčuje prácu s farbou
  • Má veľkú škálu farebných možností na výber
  • Poskytuje veľkú hodnotu za peniaze

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Emulzná farba Johnstone's je lacná, odolná, veľmi ľahko sa nanáša a nakoniec sa dodáva v rôznych farbách, aby vyhovovala vášmu interiéru. Oplatí sa kúpiť.

Johnstone's Kitchen and Bathroom Review

cuprinol záhradné odtiene farba plechovka

Rôzne miestnosti majú tendenciu vyžadovať špecifické farby, a to je určite prípad prostredia, ako je kuchyňa, čo je dôvod, prečo sme si pre túto kategóriu vybrali kuchynskú farbu Johnstone.

Kuchynská farba Johnstone's bola špeciálne formulovaná tak, aby bola 10-krát tvrdšia ako iné emulzie a v konečnom dôsledku je oveľa tvrdšia ako ostatné v tomto článku. Táto húževnatosť ho robí ideálnym na použitie v kuchyniach, ktoré môžu byť náchylné na veci, ako sú mastné škvrny a kondenzácia.

Táto farba má krásnu konzistenciu a je jednou z najjednoduchších farieb, s ktorými sme kedy pracovali. Má peknú hrúbku s dobrým krytím a schne pomerne rýchlo, ale nie tak rýchlo, aby ste nemohli pracovať na veľkých plochách, čo je ideálne pre začínajúcich maliarov. Rovnako ako Dulux Once, hrúbka náteru zaisťuje, že nebudete vytvárať neporiadok kvapkami a kvapkami.

Po úplnom vytvrdnutí farba zaschne do atraktívneho stredného lesku, ktorý dobre funguje, pokiaľ ide o rozjasnenie vašej kuchyne a pocit, že je väčšia, než v skutočnosti je. Čo sa týka farieb, na výber máte toľko, že by bolo nemožné vymenovať ich všetky bez toho, aby vás to nudilo!

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 – 2 hodiny
  • Druhý náter: 4 hodiny
  • Aplikácia: štetcom alebo valčekom

Pros

  • Veľmi ľahko sa aplikuje
  • Môže byť použitý ako jednovrstvový náter, ak sa používa ako osviežujúci náter
  • Nízky zápach a nízke VOC ho robia šetrnejším k životnému prostrediu
  • Má atraktívny stredný lesk
  • Dodáva sa v rôznych farbách

Zápory

  • Následné čistenie valcov môže byť nočnou morou

konečný verdikt

Dokázalo sa, že kuchynská farba Johnstone’s odoláva mastnote a iným škvrnám, a preto jej dáva náskok pred niektorými inými kuchynskými emulziami na trhu v Spojenom kráľovstve.

Johnstone's Cupboard Paint Review

Johnstone

Keď hľadáte celkovo najlepšiu farbu na kuchynské skrinky, je ťažké prehliadnuť odolnú farbu na skrinky od Johnstone. Táto farba vyrobená špeciálne pre kuchynské skrinky je jednoduchým riešením, ako dať vašej kuchyni svieži nový vzhľad.

Keďže bol špeciálne vyvinutý na použitie na kuchynské skrinky, môžete ho použiť na obnovu svojich skriniek, či už je povrch melamínový alebo MDF.

Pokročilá receptúra ​​na vodnej báze má príjemnú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahko nanáša štetcom a stále má hladký, saténový povrch. Je tiež praktické, že nebudete musieť použiť samostatný základný náter alebo základný náter – jednoducho pripravte povrch ako pri akomkoľvek inom nátere a začnite nanášať.

Farba je na vodnej báze, čo znamená, že sa nebudete musieť zmieriť so žiadnymi silnými pachmi, vďaka čomu sa dá pohodlne použiť vo vašej kuchyni bez toho, aby ste museli zložiť všetky dvierka na vonkajšie použitie. Samozrejme, dbajte na to, aby bola vaša kuchyňa pred, počas a po maľovaní dobre vetraná.

význam čísla 11 11

Farba Johnstone's Cupboard Paint je po zaschnutí veľmi odolná, avšak počas procesu schnutia si na ňu budete musieť dávať pozor. Kým je mokrá, dá sa veľmi ľahko poškriabať, takže je potrebná náležitá starostlivosť a usilovnosť, aby ste nepokazili povrch.

Farby zahŕňajú svetlosivú, bielu a starodávnu krémovú, ktoré všetky dokážu úplne premeniť vašu kuchyňu. Naším osobným favoritom je svetlo šedá, ktorá má moderný elegantný vzhľad.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 hodina
  • Druhý náter: 5 hodín
  • Aplikácia: Štetcom

Pros

  • Je odolný a dá sa čistiť
  • Neuveriteľne rýchle schnutie vám umožní dokončiť prácu za pol dňa
  • Nízky zápach a nízke VOC, vďaka čomu je šetrnejší k životnému prostrediu
  • Časom nežltne

Zápory

  • Za mokra sa ľahko odiera, takže na to pamätajte

konečný verdikt

Celkovo má táto odolná saténová farba na výber množstvo atraktívnych farieb a môže vám ušetriť tisíce nákladov na renováciu.

Recenzia interiérových farieb na drevo a kov od Johnstone

Interiér Drevo

Na rozdiel od špecifickej farby na skrinky od Johnstone je ich interiérový drevený a kovový satén trochu všestrannejší, ale nenechajte sa tým odradiť. Bolo dokázané, že má fantastické výsledky pre kuchynské skrinky a to je podporené stovkami skvelých online recenzií.

Netreba génia, aby sme zistili, že táto farba je vhodná pre interiérové ​​drevo a kovy, ale čo je najdôležitejšie, zahŕňa to preglejku, MDF a preglejku, ktoré sa bežne používajú v kuchyniach v celej Spojenom kráľovstve.

Keďže ide o farbu na vodnej báze, má konzistenciu, ktorá nie je príliš hustá a ľahko sa nanáša pri použití syntetickej kefy. Ľahko sa nanáša na drevené povrchy a celkovo je to trochu ďaleko. Je tiež užitočné, že táto farba minimálne kvapká, takže za predpokladu, že budete pri nanášaní opatrní, by vám nemali zostať žiadne stopy po kvapkaní. Vďaka nízkym obsahom prchavých organických zlúčenín a zápachu je šetrnejší k životnému prostrediu a tiež znamená, že ho môžete bezpečne aplikovať v interiéri.

Farba tuhne v atraktívnom strednom lesku a je užitočné vedieť, že vzorec nežltne, ak by ste uvažovali o natretí kuchynských skriniek bielou farbou. Trvanlivosť je očakávaná so saténovým povrchom – je húževnatý, má dlhú životnosť a možno ho ľahko umývať.

Farba sa dodáva v rôznych elegantných farbách vrátane matnej striebornej, ružového Cadillacu a mušle, čo vám dáva široký výber, aby vaša kuchyňa vyzerala jedinečne.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 – 2 hodiny
  • Druhá vrstva: 6 hodín (v prípade potreby)
  • Aplikácia: Štetcom

Pros

  • Je odolný a možno ho čistiť bez poškodenia laku
  • Suchý na dotyk za 1-2 hodiny
  • Nízky zápach a nízke VOC ho robia šetrnejším k životnému prostrediu
  • Časom nežltne
  • Neuveriteľne lacné napriek svojej kvalite

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Jeden z najlepších a zároveň jeden z najlacnejších – je ideálny pre tých, ktorí pracujú s obmedzeným rozpočtom a stále chcú kvalitnú povrchovú úpravu.

Johnstone's Color Vibe Review

Naše spálne sú naším osobným priestorom a jedným z najjednoduchších spôsobov, ako urobiť ten váš jedinečný, je vymaľovať ho. Náš výber pre najlepšiu farbu na steny spálne je Johnstone's Color Vibe.

Táto matná emulzia sa dodáva v rôznych jedinečných farbách a je ideálna na to, aby do vašej spálne vniesla trochu osobitosti. Ak sa naozaj chcete vyjadriť, táto farba je rovnako účinná, ak ju použijete aj na maľovanie prvkov vo vašej obývačke.

Konzistencia farby je skvelá a umožňuje hladkú aplikáciu. Jedna vec, ktorú treba poznamenať, je, že pomerne rýchlo schne, takže pri aplikácii sa budete chcieť trochu ponáhľať, aby ste sa uistili, že získate rovnomerné pokrytie. Johnstone's Color Vibe má takmer žiadny zápach, čo je priateľská vlastnosť, ale samozrejme sa uistite, že je vaša miestnosť dobre vetraná, aby ste boli v bezpečí.

Po úplnom vytvrdnutí je farba odolná a utierateľná. To znamená, že rozliatie alebo škvrny možno zotrieť bez toho, aby ste sa museli obávať poškodenia laku. Matný povrch vytvára bohatý, nereflexný povrch, ktorý je schopný zamaskovať akúkoľvek nedokonalosť na vašich stenách.

Prejdeme k výberu farieb a to by mohla byť najlepšia vlastnosť tohto náteru. V ponuke 12 žiarivých a jedinečných možností, ako je Strawberry Daiquiri, Cobalt Dream a Fiery Sunset, máte naozaj z čoho vyberať.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 13m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 – 2 hodiny
  • Druhý náter: 4 hodiny
  • Aplikácia: štetcom alebo valčekom

Pros

  • Má veľmi jedinečný výber farieb
  • Rýchle schnutie znamená, že nebudete čakať celý deň, kým farba zaschne
  • Nemá takmer žiadny zápach
  • Vytvára utierateľný a odolný povrch

Zápory

  • Bude potrebné rýchlo, aby ste dosiahli čo najlepší výsledok

konečný verdikt

Johnstone's Color Vibe má na výber množstvo jedinečných a bohatých farieb a je skvelý na to, aby vašej spálni dodal nádych osobnosti.

Johnstone's Feature Wall Metallic Paint Review

cuprinol záhradné odtiene farba plechovka

Hľadanie tej najlepšej metalickej farby na steny zahŕňa hľadanie niečoho, čo po zaschnutí nielenže dáva skvelý kovový efekt, ale je aj sofistikované. Často nájdete niektoré z lacnejších metalických farieb, ktoré vyzerajú, pre nedostatok lepšej terminológie, nevkusné. Našťastie sa tomu Johnstone’s Feature Wall Metallic emulzia vyhýba.

Ako naznačuje plechovka, táto farba je vhodnejšia na použitie na jedinečnej stene a nie na celú miestnosť a bude obzvlášť užitočná pre tých, ktorí chcú vytvoriť ohromujúcu stenu.

Konzistencia farby je ideálna pre jednoduché použitie a pokrytie 15 m²/L je asi také dobré, ako keď príde na emulziu. Čo sa týka tohto náteru, má to naozaj veľa a po niekoľkých vrstvách by vám v plechovke malo ešte veľa zostať.

Jedna vec, ktorú treba mať na pamäti, je, že pri miešaní farby pred použitím musíte byť VEĽMI dôkladní. Farba obsahuje kovové častice, takže pred lakovaním sa musíte uistiť, že sú všetky správne premiešané. Ak tak neurobíte, môže to znamenať, že kovový efekt nie je jednotný.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 15m²/L
  • Suchý na dotyk: 1-2 hodiny
  • Druhý náter: 4 hodiny
  • Aplikácia: Valček s jemným vlasom

Pros

  • Na výber má množstvo sofistikovaných metalických farieb
  • Ideálne na použitie ako funkčná stena
  • Jednotný kovový efekt sa ľahko dosiahne po dôkladnom premiešaní farby

Zápory

  • Ak natierate kontrastnou farbou, budete musieť použiť inú emulziu, ktorá má podobnú farbu ako vaša metalická farba.

konečný verdikt

Farba s kovovým efektom je jedinečný spôsob, ako dodať vášmu obývačke alebo spálni šmrnc a metalická farba Johnstone's je tou najlepšou voľbou.

Johnstone's Chalk Paint Review

Ak hľadáte niečo, čo vyzerá skvele, ale zároveň má vysokú trvácnosť, nemusíte hľadať oveľa ďalej ako Johnstone's Chalk Paint. Nielenže je zasadený do atraktívneho matu, ale bol špeciálne navrhnutý na použitie na akomkoľvek povrchu bez potreby prípravy.

Vďaka špeciálnemu zloženiu je možné túto farbu použiť na rôzne povrchy alebo predmety v domácnosti, čo vám dáva slobodu transformovať čokoľvek vrátane nábytku, krbov, stolov a dokonca aj rámov postelí. Nízky obsah VOC a nízky zápach ho predurčujú na použitie aj v detských izbách.

Snáď najpôsobivejšou vlastnosťou tohto náteru je jeho trvanlivosť. Zatiaľ čo matné povrchy sú zvyčajne spojené s problémami s trvanlivosťou, s kriedovou farbou Johnstone sa nemusíte obávať. Je vysoko odolný voči poškriabaniu a odieraniu a čo je dôležitejšie, nepodlieha opotrebovaniu.

Nanášanie farby je jednoduché vďaka skvelej konzistencii, ktorá má za následok slušné krytie a rovnomerné rozotretie. Všetko, čo potrebujete s touto farbou, je jedna vrstva, aj keď odporúčame zdvojnásobiť ju s Johnstone's Finishing Wax, ktorý zaistí dlhotrvajúcu ochranu. Pre ošúchaný elegantný vzhľad odporúčame použiť kefu, ale ak chcete hladší povrch, možno by stálo za to použiť valček.

Zatiaľ čo kriedová farba Johnstone's má skvelú celkovú hodnotu za peniaze, má svoje obmedzenia. V tomto prípade farbám chýba určitá rozmanitosť. Dodáva sa len vo výbere zo 4 farieb vrátane Duck Egg a Antique Sage, čo je pre nás skutočná škoda. Ak však farby vyhovujú vášmu interiéru, môže to byť pre vás najlepšia kriedová farba.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: približne 10 m²/l
  • Suché na dotyk: 30 min
  • Druhý náter: 4 hodiny (ak je to potrebné, alebo ak ide o utrápený vzhľad)
  • Aplikácia: Štetcom (alebo valčekom pre hladší povrch)

Pros

  • Je veľmi odolný
  • Odoláva odieraniu a škrabancom
  • Nízky zápach a nízke VOC ho predurčujú na použitie v detských izbách
  • Na väčšinu povrchov budete potrebovať iba jeden náter, čo vám ušetrí čas a peniaze

Zápory

  • Dodáva sa len v niekoľkých rôznych farbách

konečný verdikt

Celkovo má Johnstone’s jednu z najlepších kriedových farieb na trhu, ale trochu im chýba oddelenie farieb. Skvelá voľba, ak sa ponúkané farby hodia k štýlu vášho interiéru.

Johnstone’s Exterior Gloss Review

cuprinol záhradné odtiene farba plechovka

Ak hľadáte tú najlepšiu farbu na vonkajšie drevené okná, nemusíte hľadať príliš ďalej ako Johnstone's Exterior Gloss. Má 6-ročnú životnosť, čo znamená, že nielen fantasticky vyzerá, ale je aj odolný bez toho, aby vyžadoval prílišnú údržbu.

Okrem vašich drevených okien môžete tento lesk použiť aj na rôzne vonkajšie drevené a kovové povrchy vrátane dverí, obkladov a rôznych druhov stolárstva.

Vzorec je na hrubej strane, ale je to praktické, pretože aplikácia je hladká a pokrytie je veľmi rovnomerné, ak sa aplikuje správne. Nezanecháva žiadne stopy štetca, čo je veľké plus, najmä pre začiatočníkov. To, že je taký hustý, znamená, že schnutie trvá dlhšie ako väčšina leskov, takže ho aplikujte iba vtedy, keď je predpovedané suché počasie.

Životnosť 6 rokov je dosiahnutá vďaka zloženiu, ktoré je odolné voči vode a flexibilné. Odolnosť voči vode zabraňuje akémukoľvek zafarbeniu, zatiaľ čo flexibilný náterový film zabraňuje problémom, ako je odlupovanie a praskanie, ktoré je zvyčajne spojené s vonkajším náterom. Celkovo by mal tento lesk okrem dotyku vydržať dlho. Pre optimálny výkon odporúčame použiť Johnstone’s Exterior Undercoat.

Farby zahŕňajú čokoľvek od Admiral Blue a Chocolate po Cream a Victory Red, čo znamená, že si môžete vybrať z množstva jedinečných farieb a skutočne si vytvoriť svoj vlastný štýl exteriéru.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 15m²/L
  • Suchý na dotyk: 8 hodín
  • Druhý náter: 16 – 24 hodín
  • Aplikácia: štetcom alebo valčekom

Pros

keď uvidíte 222
  • Pekná hustá konzistencia poskytuje hladký, ochranný povrch
  • K dispozícii je veľký výber farieb na vytvorenie vlastného jedinečného štýlu exteriéru
  • Veľmi jednoduchá aplikácia
  • Možno použiť na rôzne drevené alebo kovové povrchy

Zápory

  • Úplné zaschnutie chvíľu trvá – naplánujte si maľbu na obdobie teplého a suchého počasia

konečný verdikt

Hustá a krémová textúra farby z nej robí jednu z najjednoduchších na použitie v tomto zozname, ale chýba jej životnosť ako pri niektorých iných leskoch. Funguje úžasne dobre na vonkajších drevených oknách.

Johnstone's Weatherguard Paint Review

Kovové vchodové dvere sú v Spojenom kráľovstve čoraz obľúbenejšie, pretože sú bezpečnejšie, vyžadujú menej údržby ako drevené dvere a jednoducho dodajú vášmu domovu atraktívny moderný nádych. Ak ste sa rozhodli, že ten váš potrebuje novú farbu, odporúčame vám Johnstone's Weatherguard.

Johnstone's Weatherguard, ktorý ponúka povrchovú úpravu s vysokým leskom, je tvrdá a vodeodolná vonkajšia farba, ktorá si veľmi dobre poradí s britskými prvkami. Flexibilné zloženie tiež zaisťuje, že vaša farba predných dverí nebude náchylná na odlupovanie, praskanie alebo pľuzgiere a prekonáva typické lesklé farby približne o 2 roky. Na zabezpečenie maximálnej účinnosti by sme tiež odporučili použiť vonkajší základný náter Johnstone’s Weatherguard.

Je na vodnej báze s peknou hustou konzistenciou, takže sa ľahko nanáša a po dokončení sa ľahko čistí. Túto farbu je možné zakúpiť v rôznych farbách vrátane Victory Red, Brilliant White a Chocolate.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 14m²/L
  • Suchý na dotyk: 4 hodiny
  • Druhý náter: 16 – 24 hodín
  • Aplikácia: Štetcom

Pros

  • Je odolný a dá sa čistiť
  • Poskytuje ochranu proti poveternostným vplyvom po dobu približne 6 rokov
  • Dodáva sa v rôznych zaujímavých farbách
  • Odolný voči praskaniu a odlupovaniu

Zápory

  • Najlepšie sa používa v spojení s Johnstone’s Exterior Undercoat, čo zvýši náklady

konečný verdikt

Natieranie kovových predných dverí môže byť náročná práca, ale použitie odolného náteru Weatherguard od Johnstone zabezpečí, že váš kovový náter predných dverí bude nielen skvele vyzerať, ale aj dlho vydrží.

Johnstone’s One Coat Emulsion Review

Johnstone

Našou víťazkou za Duluxom je Johnstone’s s ich One Coat Matt, čo je podľa nášho názoru najlepšia dostupná emulzia na jeden náter. Zatiaľ čo celkovo mierne zaostáva za kvalitou Duluxu, táto konkrétna emulzia to kompenzuje jednoduchým používaním a pohodlím.

To, že ide o jednovrstvovú emulziu, znamená, že za predpokladu, že ste si vopred pripravili steny a stropy, jedna vrstva by mala stačiť na získanie skvelého, moderného povrchu. Pokrytie je zhruba 8 m²/l, čo by malo byť pohodlné na vymaľovanie miestnosti jednou vrstvou s trochou rezervy.

Pre túto špecifickú emulziu odporúčame použiť valček so stredným vlasom. Vlákna sú skvelé na prenášanie väčšieho množstva farby, čo znamená, že valček nemusíte tak často dopĺňať. Navyše, valčeky so stredným vlasom majú tendenciu poskytnúť rovnomernú vrstvu pri použití s ​​matnými látkami na vodnej báze, ako je tento.

Rovnako ako Dulux, aj čistenie je jednoduché, jednoducho umyte náradie a vybavenie ihneď po použití mydlovou vodou.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 8m²/L
  • Suchý na dotyk: 1 – 2 hodiny
  • Druhá vrstva: 4 hodiny (ak je to potrebné)
  • Aplikácia: štetcom alebo valčekom so stredným vlasom

Pros

  • Existuje veľa farieb, ktoré tvrdia, že sú „jedna vrstva“, ale nie sú. Buďte si istí, že tento skutočne zodpovedá svojmu názvu, ak ho aplikujete na svetlé farby
  • Poskytuje krásny matný povrch, ktorý skryje drobné nedokonalosti
  • Má peknú hrúbku a ľahko sa s ňou maľuje
  • Nízky obsah VOC ho robí bezpečným pre vnútorné použitie
  • Má dobrú trvanlivosť a môže sa čistiť podľa potreby

Zápory

  • Pravdepodobne budete potrebovať 2 vrstvy na tmavšie farby, čím sa predražia

konečný verdikt

Pre tých, ktorí chcú osviežiť svoj domov, ale nemajú čas a trpezlivosť na celodenné maľovanie, je to perfektná emulzia.

Johnstone's Water Based Gloss Review

Johnstone

Lesklý lesk na vodnej báze Johnstone je jednou z najhodnotnejších farieb na trhu. Jeho pokročilé zloženie znamená, že získate výhody lesku na vodnej báze, zatiaľ čo povrchová úprava predstavuje charakteristické znaky tradičnejšieho lesku na báze oleja.

Pokrytie je pevné okolo 11 m²/l, čo by malo pohodlne pokryť malé až stredne veľké nátery. Keď hovoria, že táto farba rýchlo schne, neklamú – druhá vrstva môže byť pripravená na aplikáciu už po 4 hodinách.

Tento lesk na vodnej báze môžete tiež aplikovať rôznymi spôsobmi. Nanášanie je dostatočne jednoduché pomocou štetca, valčeka alebo rozprašovača, aj keď na nanášanie odporúčame použiť kombináciu 5″ valčeka a štetca na vyrovnanie farby.

Z hľadiska toho, na čo sa dá použiť, je dosť všestranný. Môžete ho natrieť do interiéru alebo exteriéru a medzi povrchy, na ktoré je vhodný, patrí železo, oceľ, mäkké drevo a drevo.

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 10 – 12 m²/L
  • Suchý na dotyk: 2 hodiny
  • Druhý náter: 4 – 6 hodín
  • Aplikácia: valčekom, štetcom alebo striekaním

Pros

  • Veľmi jednoduchá aplikácia
  • Poskytuje odolný, vysoko kvalitný lesklý povrch
  • Biela farba nežltne
  • Je to jedna z najrýchlejšie schnúcich farieb na trhu bez zanechania „lepkavého“ pocitu
  • Vhodné na použitie na drevo a kovy v interiéri alebo exteriéri

Zápory

  • Je to dosť tenká farba, takže v závislosti od povrchu, na ktorý maľujete, možno budete potrebovať viac ako 2 vrstvy

konečný verdikt

Johnstone’s sú spoľahlivé ako vždy a ich pokročilá technológia lesku na vodnej báze vám poskytne povrch podobný leskom na báze rozpúšťadiel bez zápachu a vysokého obsahu VOC.

Johnstone's Tile Paint Review

johnstone

Johnstone's sú synonymom pre vytváranie vysoko kvalitných farieb za dostupné ceny a Johnstone's Tile Paint získava náš hlas ako celkovo najlepšiu farbu na dlaždice.

Táto farba na obklady Revive robí čest svojmu názvu – je navrhnutá tak, aby zastarané keramické obkladačky dostali nový život. Po zaschnutí vytvára krásny lesklý povrch, ktorý pomáha dosiahnuť vŕzgavo čistý vzhľad. Samozrejme, s lesklým povrchom je trvanlivosť, vďaka čomu je táto farba ideálna na obklady v kuchyni alebo kúpeľni.

Nepotrebuje základný náter ani základný náter a je suchý na dotyk približne za 2 hodiny, v závislosti od teploty vášho domova a veľmi ľahko sa nanáša buď valčekom alebo štetcom. Neváhajte natrieť každú dlaždicu samostatne alebo natrieť škárovaciu hmotu. Ak natierate škárovaciu maltu medzi jednotlivými dlaždicami, uistite sa, že sa vráťte cez čiary pomocou kvalitného škárovacieho pera.

Kto povedal, že potrebujete malú pôžičku na vysokú kvalitu?

Podrobnosti o farbe
  • Výdatnosť: 12m²/L
  • Suchý na dotyk: 2 hodiny
  • Druhý náter: 24 hodín (v prípade potreby)
  • Aplikácia: valčekom alebo štetcom

Pros

anjelské číslo 1010 doreen cnosť
  • Veľmi jednoduchá aplikácia aj pre amatérskych maliarov
  • Poskytuje vysoko kvalitný lesklý povrch
  • Šedá farba dodáva moderný vzhľad
  • V niektorých prípadoch budete potrebovať iba jednu vrstvu
  • Vhodné na použitie v kuchyni alebo kúpeľni

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Radi používame túto farbu na dlaždice a zdá sa, že zákazníci s nami súhlasia. Zo stoviek recenzií farieb na dlaždice má Johnstone’s skóre neuveriteľných 9,4/10 a práve z tohto dôvodu máme Johnstone’s ako našu celkovo najlepšiu farbu na dlaždice.

Johnstone's Garage Floor Paint Review

johnstone

Johnstone's získal náš hlas ako jednu z najlepších farieb na garážové podlahy celkovo, ak vezmeme do úvahy jednoduchosť použitia, odolnosť a hodnotu za peniaze.

Johnstone's sú známe tým, že vytvárajú kvalitnú farbu za dostupné ceny, avšak táto konkrétna farba je o niečo drahšia ako niektoré iné na trhu. Myslíme si, že cena je opodstatnená, ak vezmeme do úvahy kvalitu farby.

Ak ste práve položili cement alebo betón, na dosiahnutie najlepších výsledkov vám odporúčame počkať niekoľko mesiacov, kým natriete touto konkrétnou farbou.

Vlastnosti

  • Pololesklý povrch
  • Navrhnuté tak, aby odolali rozliatiu oleja a tuku
  • Vhodné na betónové podlahy
  • Dostupné v rôznych farbách

Pros

  • Je to jedna z najlepšie hodnotených farieb podľa recenzií zákazníkov
  • Má nádherný pololesklý povrch
  • Dodáva sa v piatich rôznych farbách
  • Zaručená dlhá životnosť

Zápory

  • Je to trochu drahé

konečný verdikt

Aj keď farba na podlahu garáže Johnstone nežiari v žiadnej konkrétnej kategórii, je stále skvelá a všestranná a vysoko odporúčaná. Odoláva olejom a mastnote a je ideálny pre aplikáciu na betón.

Johnstone’s Exterior Wood and Metal Paint Review

Najlepšia vonkajšia lesklá farba - Johnstone

Lesklá farba Johnstone’s Exterior Wood & Metal je našou voľbou pre exteriéry. So 6-ročnou životnosťou by to malo obstáť v skúške času a zabezpečiť, že nebudete potrebovať ďalšie lakovanie niekoľko rokov.

Johnstone's získal hodnotenie 5/5 za odolnosť, pričom má vysoké skóre, pokiaľ ide o jednoduchosť použitia a jednoduché čistenie, ktoré je v britskom počasí nevyhnutné!

Tento konkrétny lesk sa dodáva v rôznych farbách vrátane krémovej, bielej, barolo, víťaznej červenej a vínovej zelenej.

Vlastnosti

  • Farba je veľmi hustá a môžete na ňu naniesť iba jednu vrstvu, aj keď na zabezpečenie trvanlivosti odporúčame dve vrstvy
  • Rozotiera sa veľmi ľahko a efektívne a poskytuje lepšie pokrytie ako iné značky
  • Vysoká odolnosť znamená, že by vám mal vydržať až 6 rokov, kým ho budete musieť prelakovať
  • Ideálne na vonkajšie použitie na drevo, kov a plast

Pros

  • Vynikajúca hodnota za peniaze
  • Jednoduchá aplikácia
  • Ľahko umývateľný
  • Pekná škála farieb na výber

Zápory

  • Má tendenciu stekať, takže bude potrebné poriadne zamiešať, kým bude pripravený na aplikáciu

konečný verdikt

Johnstone’s vyrobili nádherný náter za skvelú základnú cenu, ktorý je ideálny pre exteriéry.

Johnstone's Acrylic Durable Matt Review


S 35 % podielom hlasov od 136 účastníkov nášho prieskumu je Johnstone’s Acrylic Durable Matt jasným víťazom a získal takmer dvakrát toľko hlasov ako 2. miesto. Úprimne povedané, toto nás vôbec neprekvapuje.

Za posledných niekoľko rokov sme videli, ako čoraz viac profesionálnych maliarov prijíma nové produkty Johnstone, pričom Aqua Guard (saténové drevo) je ďalším obľúbeným medzi obchodníkmi. Takže o čom je ten rozruch?

Odolný matný náter Johnstone je takmer vysnívaný náter každého profesionálneho maliara. Ide do interiéru steny a stropy ako sen, čo znamená, že sa nemusíte obávať žiadnych nerovností alebo stôp od štetca. Je to tiež veľmi slabý zápach, čo je mimoriadna výhoda, najmä ak celý deň pracujete s farbou.

Je to tiež neuveriteľne všestranný náter. Je vhodný na použitie kdekoľvek v domácnosti a vďaka svojej pozoruhodnej trvanlivosti znesie mnohé umývania, ako aj environmentálne nároky kuchýň a kúpeľní.

Pros

  • Umývateľný bez obáv z poškodenia laku
  • Veľmi nízky zápach
  • Odolný voči kondenzácii
  • Odolný voči žltnutiu

Zápory

  • žiadne

konečný verdikt

Johnstone's Acrylic Matt je vyskúšaný a testovaný odborníkmi a dostáva skvelé recenzie. Z tohto dôvodu veríme, že je to najlepšie umývateľná matná farba.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: