Matná alebo hodvábna farba do spálne?

Zistite Svoj Počet Anjela

30. september 2021 30. september 2021

Ak uvažujete o vymaľovaní spálne, možno vás napadne otázka: mali by ste zvoliť matnú emulziu alebo hodvábnu emulziu?



V dnešnom článku budeme diskutovať o tom, ktorý z nich by ste mali zvoliť a prečo. Takže keď už bolo povedané, poďme do toho.



mená anjelov strážnych k narodeninám
Obsah skryť 1 Matná alebo hodvábna farba do spálne? dva 1 dôvod, prečo by ste nemali používať hodváb vo svojej spálni 3 Ktoré matné farby sú najlepšie do spálne? 4 Záverečné myšlienky 4.1 Súvisiace príspevky:

Matná alebo hodvábna farba do spálne?

Pokiaľ ide o výber lesku farby pre vašu spálňu, je lepšie zvoliť matnú farbu pred hodvábom. Matná farba je oveľa menej reflexná ako hodváb, a preto je vaša spálňa tmavšia, čo vám môže pomôcť ľahšie zaspať.



Veda za tým je veľmi zaujímavá. Keď je tma, váš mozog uvoľňuje niečo, čo sa nazýva melatonín cítite sa ospalo . Takže mať matný alebo dokonca a plochá matná úroveň lesku, ktorý odráža menej svetla, znamená, že je pravdepodobnejšie, že budete mať lepší nočný spánok.

1 dôvod, prečo by ste nemali používať hodváb vo svojej spálni

Aj keď matné farby vyzerajú oveľa krajšie ako hodváb, v skutočnosti je potrebné zvážiť ešte dôležitejší bod. Hodvábna farba prichádza v konzistencii, ktorá sa pomerne ťažko aplikuje, najmä pre amatérskych domácich majstrov. A ak sa vám aplikácia nepodarí správne, niekde v rade môžete skončiť hodvábna emulzia, ktorá začína praskať .



Ktoré matné farby sú najlepšie do spálne?

Zatiaľ čo dosiahnutie úrovne lesku je prvým krokom k vytvoreniu pokojnej atmosféry vo vašej spálni, rovnako dôležité je správne farebnú schému.

Podľa Leatrice Eiseman, riaditeľky Eiseman Center for Color Information & Training, by ideálnou voľbou boli dominantné studené tóny.

Pokojne vyzerajúce farby, ako je zelená, jasné biele a jemná modrá dodáva pocit pokoja a pokoja a v kombinácii s inými farbami vo vašej spálni môže skutočne vytvoriť miesto na spanie, ktoré pripomína útechu.



Záverečné myšlienky

Aj keď je výber v konečnom dôsledku na vás, veľmi by som vám odporučil použiť matnú farbu na hodváb pre vašu spálňu. V skutočnosti by som zašiel tak ďaleko, že by som povedal, že matná farba prekoná hodváb v akomkoľvek type miestnosti! Hodvábna farba je teraz väčšinou považovaná za staromódnu, pričom niektorí profesionálni dekoratéri dokonca vytvorili petíciu, aby bola zakázaná!

čo znamená 4 10

Ak hľadáte tú najlepšiu farbu spálne – choďte na matnú emulziu .

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: