Mali by ste použiť hodvábnu farbu na steny?

Zistite Svoj Počet Anjela

11. júna 2021

Mali by ste použiť hodvábnu farbu na steny? Je to otázka, ktorú si často kladú naši klienti.



Zatiaľ čo súčasný trend diktuje, že na dosiahnutie najlepšieho vzhľadu a povrchovej úpravy by ste mali používať matnú emulziu, stále existuje niekoľko značiek, ktoré vyrábajú hodvábne farby, ktoré môžu ľudia použiť na vnútorné steny.



Všeobecný konsenzus medzi maliarmi a dekoratérmi je, že hodváb už nie je na úrovni. S ohľadom na to sme sa rozhodli preskúmať, prečo by ste nemali používať farby na hodváb na stenách, a opýtali sme sa samotných profesionálov.



Tu sú názory 13 profesionálnych maliarov a dekoratérov...

význam 5:55

Dartfordské zdobenie



Bol som opraviť niekoľko úloh, ktoré boli predtým namaľované v hodvábe. Finiš je hrozný a neviem, prečo by ho niekto chcel.

Dave

Namaľoval som svokrove stropy hodvábom, pretože to tak chceli. Nemohol som ich prehovárať, ale našťastie to boli bodkované stropy. Stále sa krčím zakaždým, keď sa na to pozriem, ale páči sa im to, takže myslím, že to nie je až také zlé.



Nick

Nemyslite si, že už nikto so zdravým rozumom používa hodváb, je to hrozná vec. Odolná matná farba je teraz perfektná farba. Ak niekto trvá na lesklosti, použite akrylovú škrupinu.

Steve

čo znamenajú čísla anjelov 1111

Hodvábna farba je jednoducho svinstvo. Nekryje dobre, je príliš lesklý a veľmi ľahko sa označuje. Ak chce klient podobný povrch ako hodváb, použite akrylovú škrupinu.

Anton

Použite čokoľvek iné ako hodváb. Diablova vlastná práca, také veci. Malo by byť zakázané.

HS dekoratéri

Hodváb je úprimne nezmysel. Je to diablova práca. Existujú oveľa lepšie produkty a krajšie povrchové úpravy. Ani si nerobím srandu – začal som petíciu za zákaz vinylového hodvábu.

prečo stále vidím 1010

John

Namiesto toho použite jemný vinylový lesk. Je to oveľa lepšia povrchová úprava a produkt.

Gerry

Moja zákazníčka si chcela stiahnuť tapetu a namaľovať steny hodvábom! Povedal som nie, ale chcela to urobiť. Po dokončení vyzerala úplne šialene, ale milovala to. Neexistuje žiadne účtovanie pre vkus!

Daniel

Hrozné veci. Je obľúbený u starších zákazníkov. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa ich snažíte presvedčiť, stále chcú hodváb a vysoký lesk.

Mandy

Otrasný náter, ukazuje každú nedokonalosť. Hrozné veci, ktoré je najlepšie nechať pre domácich majstrov, ktorí si myslia, že ich musia umiestniť do kúpeľní a kuchýň!

Význam 4:44

Marka

význam anjela číslo 888

Práve som vymaľoval 3 izby a celú chodbu hodvábom, teraz si zákazník vyberá každý výkop, hrboľ a nezrovnalosť, ktorú nájde. Odporúčal som odolný matný, ale nie, nechcel som ho. Nepoužívajte hodváb, pokiaľ vaše steny nie sú dokonalé.

Martina

Vždy sa snažím svojim zákazníkom odhovárať hodváb. Neznášam tie veci. Pre mňa odolný Matt.

Maľovanie a zdobenie TV

Hodváb je pre dekoratérov najhoršou nočnou morou kvôli úrovni prípravy. Pre dobrú povrchovú úpravu je potrebné, aby boli steny 100% vyrovnané, hladké a bez akýchkoľvek kazov alebo defektov. Steny budú potrebovať minimálne 2 skily. Alebo v horšom prípade, ak sú steny pokrčené, je potrebná kompletná opätovná omietka pred stierkovaním.

Keď sa to urobí správne, s plochým lakovaným povrchom nezostávajú z valčeka žiadne textúry pomarančovej kôry. Povrchová úprava je krásna a navyše je umývateľná, takže je ideálna pre rodiny s množstvom malých detí.

Zhrnutie

Mali by ste použiť hodvábnu farbu na vnútorné steny? Súdiac podľa názorov týchto 13 profesionálov by sme pravdepodobne povedali, aby sme sa neobťažovali. Za to, čo stojí za to, by sme to tiež neodporúčali. Ak máte obavy o trvanlivosť, vyberte si štandardnú umývateľnú matnú vrstvu.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: