Tento hack Genius IKEA zmení stojan na televízor na pekné a praktické úložné priestory

Pokiaľ ide o kuchyne, úložisko je názov hry - a ak nemáte dostatok, musíte zistiť, ako to napraviť. Chris Kim a jeho manželka Jenny vedia: Jednou z nevýhod sťahovania sa do ich nového domova bolo, že v ňom chýbala špajza, takže nemali priestor na odkladanie suchého tovaru a malých spotrebičov.

Chris a Jenny vedeli, že je potrebné rozšíriť úložný priestor, ale chceli zaistiť, aby to vyzeralo ako skutočný nábytok. To bolo obzvlášť dôležité, pretože jediné miesto, kam by sa tam zmestili, bolo v jedálni susediacej s kuchyňou. Tiež dôležité: priestor na rozloženie kaviarne, ak sa tak rozhodli, a zásuvky v rôznych výškach, aby sa do nich zmestili položky z komory aj spotrebiče.



Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Kredit: IKEA

Chris a Jenny zvažovali niekoľko možností, ale nakoniec sa zamilovali do pohľadu na predné časti zásuviek v konzole a chceli si vzhľad ušiť sami pomocou kúskov IKEA. Dvojica siahla po Televízna jednotka IKEA BESTA , ktoré mali dlhý tvar a viac veľkostí zásuviek, aby vyhovovali ich potrebám.

Kým ostatné projekty trstiny zahrnujú starostlivé výrezy a viacnásobné elektrické náradie, Chris a Jenny sa rozhodli, že si svoj projekt uľahčia. Chris najskôr namočil trstinový popruh na niekoľko minút, aby bola práca s ním mäkšia a jednoduchšia, poklepte ho a zmerajte a orežte, aby sa zmestili do vložených panelov zásuviek. Z bezpečnostných dôvodov pridal na každej strane 1/4 palca navyše.



Uložiť Pripnúť Zobraziť ďalšie obrázky

Poďakovanie: Chris Kim

Ďalej Chris namaľoval celú hruď v teplej sivej ( Shiitake od Sherwina-Williamsa ). Akonáhle to bolo suché, prilepil popruhy z trstiny na predné časti zásuvky. Akonáhle lepidlo zaschlo, Chris a Jenny dokázali vyčistiť všetky hrubé hrany.

Lepiť farbu na hladký laminát IKEA môže byť náročné, ale Chris použil niekoľko trikov, aby dosiahol hladký a trvanlivý povrch. Najprv sprejom nasmerovaným kusom spreja natrel sprej na podporu adhézie ; potom nasledoval základným náterom pred maľovaním.



Chris a Jenny skončili pridaním čerstvého minimalistické ťahy a zúžené nohy v modernom štýle v polovici storočia na kus. Konečný produkt vyzerá úplne na nepoznanie-a spolu s 700 dolármi vrátane hrudníka sa projekt dostal ďaleko pod to, čo Chris a Jenny očakávali, že vynaložia na podobnú verziu, ktorá sa nerobí vlastnými rukami. Zdá sa, že sme na to minuli veľa peňazí! Hovorí Chris. Moja žena a ja milujeme farbu. Farba farby je jedným z najnáročnejších rozhodnutí a sme skutočne spokojní s tým, ako to dopadlo.

Megan Baker

Editor domácich projektov

Megan je spisovateľka a redaktorka, ktorá sa špecializuje na inovácie domov, DIY projekty, hacky a dizajn. Pred bytovou terapiou bola redaktorkou v časopisoch HGTV a This Old House Magazine. Megan má titul z časopisovej žurnalistiky na Medill School of Journalism Northwestern University. Je znalcom váženej deky s vážením.

Nasledujte Megan
Populárne Príspevky