Používate rozprašovač farieb na interiéry?

Zistite Svoj Počet Anjela

8. apríla 2021

Všetci vieme, že použitie rozprašovača farieb vám môže poskytnúť skvelé výsledky v krátkom čase.



Zvykli sme si používať rozprašovače farieb pri veľkých prácach, ako sú záhradné ploty, pretože vám môžu ušetriť značné množstvo času a v konečnom dôsledku zlacnia projekt pre zákazníka. Ale môžete, alebo skôr by ste mali použiť rozprašovač farieb na interiérové ​​projekty?



Aby sme získali rôzne názory, spýtali sme sa niekoľkých ľudí, ktorých poznáme v oblasti maliarskeho remesla, na ich myšlienky a zostavili sme ich do nižšie uvedeného zoznamu. Čítajte ďalej a získajte názory skutočných profesionálov.



1. Ján

Maľujem už viac ako 25 rokov a áno, striekanie interiérov je v poriadku. Uprednostňujem použitie valčeka, keď je to potrebné, len majte na pamäti kompromis s maskovaním v porovnaní s jednoduchým zarezávaním a valcovaním.

2. Eddie

Myslím, že striekanie vyzerá lepšie a jemnejšie ako valček a štetec. Môže to byť viac maskovania a prípravy, ale vzhľad a detaily povrchu sú oveľa lepšie.



3. James

Striekanie bez školenia alebo skúseností je pravdepodobne riskantný nápad, najmä ak je dom nezariadený. Ak nie ste profesionál, budem sa držať štetca a valčeka.

4. Jason

Podľa môjho názoru sa môže pokaziť príliš veľa. Prestrekovanie je ako voda – v dome, v ktorom bývate, ho len ťažko zadržíte. Ak je to prázdny dom na trhu, potom možno. Je to tiež veľa príprav. Ak musíte maľovať dom plný stropov, áno (pokiaľ je prázdny), inak by som sa neobťažoval.

5.Dávid

Závisí od toho, koľko prípravy chcete urobiť. Radšej striekam, ale veľa ľudí si to neuvedomuje, zvyšuje to náklady na prácu.



6. James K

Vnútri používam iba postrekovač na novú výstavbu, veľmi zriedkavý v obývanom dome. V obývanom dome je rýchlejšie zrolovať steny a stropy ručne. Vonku je to iné, naozaj ho potrebujete.

7. Mel

Striekanie je skvelé. Vždy budete mať jemný prach bez ohľadu na to, koľko máte rokov skúseností. Dáš to do vzduchu a bude to niesť. Maskovanie je kľúčové, zakrýva a pokrýva každý povrch. Toto vám trochu zaberie.

Ovládanie pištole! Uistite sa, že začnete a zastavíte, keď to potrebujete. Nebuď šťastný! Zariadil som domy s rozlohou 20 000 metrov štvorcových. Len nebuď tým maliarom, ktorému je to jedno – buď metodický v tom, čo robíš, a bude to v poriadku!

8. Ian

Maľujem 34 rokov a dôrazne neodporúčam striekať v zariadenom dome. Nastriekam všetky moje exteriéry a zadnú rolu, to je miesto, kde ušetríte čas, ak robíte nejaké exteriéry. Nevýhody vnútorného nástreku za to nestojí.

Zhrnutie

Zdá sa, že konsenzus je taký, že sprejovaniu interiérov by sme sa mali väčšinou vyhýbať, no existuje niekoľko ľudí, ktorí cítia, že to stojí za to. Náš názor bol, že nástrek nezariadených domov vám môže ušetriť dosť času – najmä ak budete striekať steny/stropy v rovnakej farbe. ale

1212 význam anjelského čísla

Súvisiace príspevky:

lakovanie garážovej brányAko natrieť garážovú bránu skúšobný vzorAko riediť farbu na plot Predvolená miniatúraOtázky a odpovede: Farba na dlaždice Predvolená miniatúraViete maľovať Pebbledash? Stabilizačné riešenie: Kedy a ako ho použiť Ako opraviť odlupujúcu sa farbu na stene alebo strope kúpeľne Kategórie Návody pre domácich majstrov Navigácia príspevku
Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: