Zvýšia ceny profesionálnych maliarov a dekoratérov?

Zistite Svoj Počet Anjela

10. augusta 2021

S celosvetovým nedostatkom surovín, ku ktorému sa pridali aj ťažkosti, ktoré Brexit spôsobil, sa veľa povrávalo, že profesionálni maliari a dekoratéri budú zvyšovať svoje ceny. S rastúcimi nákladmi na materiály (Dulux a Tikkurila nedávno zvýšili svoje obchodné ceny) je určite veľmi reálna šanca, že to tak bude.



S ohľadom na to sme sa rozhodli uskutočniť komplexný prieskum, v ktorom sme sa pýtali rôznych spoločností zo všetkých oblastí Spojeného kráľovstva, či majú v úmysle zvýšiť svoje ceny alebo nie.



Obsah skryť 1 Výsledky dva Prečo maliari zvyšujú ceny 3 Prečo maliari nezvyšujú svoje ceny 3.1 Súvisiace príspevky:

Výsledky

Z 334 spoločností, ktoré odpovedali na našu žiadosť o prieskum, čísla vyzerajú takto:



čo je 10-10

Pravdepodobné zvýšenie ceny: 72%

Nepravdepodobné zvýšenie ceny: 21%



Nie som si istý: 7 %

Súdiac podľa výsledkov sa určite zdá, že profesionálni maliari a dekoratéri budú v nasledujúcich mesiacoch zvyšovať svoje sadzby – ale prečo je to tak? Tu je to, čo museli povedať…

Prečo maliari zvyšujú ceny

Andy:



Každý rok zvyšujem svoju základnú sadzbu v súlade s infláciou, takže moja sadzba bude stúpať bez ohľadu na to, čo sa momentálne deje.

Warwick:

Nahor, ale predtým som bol príliš lacný, takže pokiaľ to bude aspoň 200 libier/deň práce, je to pre mňa dobré.

James:

Momentálne je určite boom, takže by bolo hlúpe nezvýšiť moje ceny.

čo znamenajú čísla 11 11

Adrian:

Moje sadzby sa zvýšili a mám v úmysle ich pri vás opäť zvýšiť, pretože s očkovacím programom a viac ľudí, ktorí si budú kupovať domy, maliarov a dekoratérov bude dopyt.

Jamie:

Moje sadzby sa nedávno zvýšili, ale je to preto, že som ich nezvýšil za 4 roky, takže to bolo splatné.

Adam:

Životné náklady v mojej oblasti vzrástli, takže moje sadzby nasledovali.

a:

Som vedome príliš lacný za 150 £ vzhľadom na to, že som úplne bez prachu, poistený a obsluhovaný – všetky tie zábavné veci. Takže si myslím, že zvýšim na 170 £ a uvidím, ako to pôjde v mojej oblasti.

Andy P:

Zvýšil som naše sadzby, ale nie preto, že by sme boli veľmi zaneprázdnení alebo kvôli zvýšeniu nákladov na materiál... je to len ročný nárast. Sme na severozápade a nezískali by sme prácu, keby sme účtovali 150 £/deň.

Pridať:

Umiestnil som svoje, ale len preto, že toľko drobností sa zvýšilo spolu s inými vecami, ako je farba, ale nie príliš.

Rob:

Som tak zaneprázdnený. Mal svinstvo v januári tohto roku a hrozný marec / apríl minulého roka. Ak si klienti myslia, že je príliš vysoká, je mi to jedno. Do polovice septembra veľa práce. Domnievam sa, že sídlo v Essexe pomáha. Ľudia majú momentálne peniaze vďaka tomu, že sú zamknutí a platení. Možno po skončení dovolenky možno budem musieť opäť znížiť ceny.

Prečo maliari nezvyšujú svoje ceny

Chris:

Moje ceny sa za posledných 5 rokov skutočne nezmenili a nikdy nemám pocit, že by som bol bez vrecka, takže si zatiaľ ponechám svoju dennú sadzbu.

značka:

Svoje si nechávam rovnako – som spokojný s tým, čo dostávam a stále to prichádza. Nie som chamtivý muž, takže nechápem, prečo by som mal zvyšovať svoje peniaze. Nedokážem pochopiť, prečo by to ľudia robili. z akého dôvodu?

Ján:

čo znamená 222 v numerológii?

V skutočnosti svoje sadzby mierne znižujem, pretože viem, že ľudia bojovali s covidom.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: