Oprava vlasových trhlín na omietkovom strope

Zistite Svoj Počet Anjela

12. október 2021

Ak chcete natrieť omietkový strop, ale všimli ste si, že po povrchu sa tiahnu vlasové trhliny, je dôležité, aby ste ich najskôr opravili.



je 999 anjelské číslo

Zatiaľ čo maľovanie priamo cez vlasové praskliny na strope nepriehľadným plochým matným náterom, ako je Tikkurila Anti-Reflex 2, môže spôsobiť, že praskliny vyzerajú prakticky neviditeľne, necháte sa vystavení problémom s vlhkosťou alebo plesňou, najmä ak sú vlasové trhliny v miestnostiach, kde je nadmernej vlhkosti, napríklad v kuchyniach alebo kúpeľniach.



Okrem toho, keďže omietka je veľmi porézny podklad, akákoľvek absorpcia vlhkosti môže viesť k deformácii stropu.



S ohľadom na to je tu náš sprievodca opravou vlasových trhlín v sadrových stropoch.



Obsah skryť 1 Ako opraviť vlasové trhliny v sadrových stropoch dva Prečo sa v sadrových stropoch objavujú vlasové trhliny? 2.1 Súvisiace príspevky:

Ako opraviť vlasové trhliny v sadrových stropoch

Krok 1: Hrabou plniaceho noža alebo skrutkovača odstráňte všetku uvoľnenú omietku okolo trhliny. To dá novej výplni niečo, čoho sa bude držať.

Krok 2: Mokré v oblasti, kde sa vyskytla chyba. Môžete použiť čistú vodu alebo zriedený PVA. To zabezpečí ešte väčšiu priľnavosť novej výplne.

Krok 3: Nechajte oblasť dôkladne vysušiť a potom naneste omietkovú výplň. Gyproc Easi-fill je tou správnou voľbou pre väčšinu dekoratérov. Jednoducho postupujte podľa pokynov na obale.



význam 11 11

Krok 4: Po zaschnutí tmelu (zvyčajne okolo hodiny) použite jemné brúsivo na obrúsenie oblasti do hladka.

Krok 5: Prelakujte vami vybraným stropná farba .

čo znamená 911

Prečo sa v sadrových stropoch objavujú vlasové trhliny?

Vlasové trhliny sa môžu objaviť v starých omietkových stropoch, ale častejšie sa vyskytujú v budovách, ktoré boli novo postavené.

Objavia sa aj v omietke, ktorá úplne vyschla, pretože v tomto prípade sa omietka zmenší a nakoniec praskne. To sa zvyčajne stáva, keď je počasie nezvyčajne horúce.

Okrem toho môže zlá remeselná práca tiež viesť k prasknutým omietkovým stropom. Toto je bežný prípad, ak sadrokartónová doska nebola správne priskrutkovaná k výstuhu.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: