Môžete dať farbu do skip?

Zistite Svoj Počet Anjela

22. augusta 2021

Ak ste robili kompletnú rekonštrukciu svojho nového domu alebo existujúceho domu, možno vám ostanú nejaké plechovky farby.



Ak ste si najali korbu, možno sa pýtate, či môžete tieto obrazy rovno hodiť do korby a nechať si ich odniesť.



Aj keď by to bola samozrejme pohodlná možnosť, existuje niekoľko obmedzení.



Takže s tým, čo bolo povedané, odpovedzme na otázku, môžete dať farbu do skip?

Obsah skryť 1 Môžete dať farbu do nádoby? dva Čo ak sú plechovky úplne prázdne? 3 Čo môžete urobiť so zvyškami farby? 3.1 Súvisiace príspevky:

Môžete dať farbu do nádoby?

Ak plechovka od farby stále obsahuje zvyšky farby, nebudete môcť dať farbu do kontajnera. Je to preto, že spoločnosti na prenájom skipov nemajú kapacitu na bezpečnú likvidáciu nebezpečných materiálov. To zahŕňa akékoľvek vodou riediteľné farby alebo dokonca farby, ktoré prakticky neobsahujú VOC.



Čo ak sú plechovky úplne prázdne?

Ak sú vaše plechovky od farby úplne prázdne a bez zvyškov farby, existuje niekoľko spoločností na prenájom kontajnerov, ktoré tieto plechovky akceptujú. Samozrejme, že si to budete musieť vopred overiť v požičovni skipov, kým ich prejdete.

Čo môžete urobiť so zvyškami farby?

Ak vám ešte zostala farba, možno by stálo za to kontaktovať Dulux alebo iných výrobcov farieb, pretože zvyčajne majú programy na nájdenie použitia pre vašu zvyšnú farbu. Napríklad Dulux má program, v ktorom daruje zvyšky farieb ľuďom, ktorí sú v našej spoločnosti menej šťastní.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: