Pred a po: 800 dolárov, 4 domácich majstrov a 1 hack IKEA Premeňte upchatú skriňu na sofistikované miesto WFH

Nikol Slatinska je stážistkou obchodného tímu AT. Má bakalársky titul zo žurnalistiky na University of Missouri - Columbia. Okrem toho, že píše o skvelých domácich nálezoch, miluje televízne reality show a svojho pomeraniana, Finna. Tieto produkty vyberáme nezávisle – ak si kúpite na niektorom z našich odkazov, môžeme získať províziu. Všetky ceny boli presné v čase zverejnenia.   Predtým: skriňa s rušným stolom pod stojanom na oblečenie
Kredit: Natasha Holland Hayes

Určite existujú výhody práce z domu , ale vlastne dokončenie práce vo vašom dome alebo byte môže byť ťažké bez určeného miesta vo vašom dome, kde býva vaša práca – najmä ak je tento kút maličký a preplnený.

Pre viac obsahu, ako je tento, nasledujú



Pre blogerov Natasha Holland Hayes manžela Billyho, určeným miestom WFH bola, žiaľ, skriňa, ktorá neprispievala k práci.



  Predtým: biela skriňa s dvoma písacími stolmi naskladanými na sebe
Kredit: Natasha Holland Hayes

„Ukladali sa v ňom naše rôzne veci, ako sú sezónne oblečenie, cvičebné vybavenie, hry, fotoalbumy a medzi tým všetkým: práca môjho manžela z domácej kancelárie,“ vysvetľuje Natasha. „Vedeli sme, že je potrebná zmena, keď môj manžel začal pracovať z domu štyri až päť dní v týždni. Nemal kam ukladať súbory a organizovať projekty a ten neporiadok ho rozptyľoval.“

Pár zvažoval, že by venovali voľnú miestnosť Billyho pracovným projektom a hovorom, ale to bolo miesto, kde ich batoľa rád trávilo čas – nie práve ideálne prostredie pre produktivitu. Potom si Natasha uvedomila, že priestor v skrini má v skutočnosti potenciál, ak by zimné oblečenie, cvičebné vybavenie, hry a albumy našli domov inde v dome. Uvoľnením a pridaním políc do skrine si manželia „mohli vytvoriť kanceláriu snov a študovať v plnej skrini,“ hovorí.



  Po: úplný pohľad na vstavanú policu na knihy a stôl v spodnej časti
Kredit: Natasha Holland Hayes

Po vyprataní skrine začala Natasha kresliť. „Keďže tento priestor by bol v konečnom dôsledku pre môjho manžela, chcela som vytvoriť vzhľad vstavanej knižnice, ktorý by mal mužskú atmosféru s kombináciou prvkov starého sveta a moderných prvkov,“ hovorí.

  Po: hnedá stolička pri modrozelenom stole zabudovanom do steny
Kredit: Natasha Holland Hayes

Natasha strávila nejaký čas skúmaním konštrukcie nábytku, prišla s plánom písacieho stola a začala s riešením zahŕňajúcim novú konštrukciu a trochu hackovania IKEA. Prvým krokom bolo umiestnenie IVAR IKEA na bokoch skrine; tieto slúžia ako podpora hlavného stola a poskytujú Billymu úložný priestor. Potom sa okolo nich Natasha orámovala a „vytvorila vstavaný vzhľad a silu potrebnú na udržanie pracovnej plochy,“ vysvetľuje na Instagrame . Na zadnú časť skrine pridala aj dlhý 2×4, aby pomohla podoprieť 13-metrovú pracovnú plochu, ktorá bola vyrobená z javora.

  Po: modrozelený písací stôl a police s maľbou loďky
Kredit: Natasha Holland Hayes

„Skončila som tým, že som dosku stola zaistila kovovými podperami, čím som [stôlu] dodal osobitý, moderný vzhľad bez objemných nôh vpredu,“ hovorí Natasha. Celé to namaľovala žiarivým zeleným odtieňom ( Sherwin-Williams' Grandview) ktorá odráža vzhľad medenej patiny.



  Po: police naplnené knihou na stole
Kredit: Natasha Holland Hayes

A stôl je akurát jeden pôsobivý DIY prvok tohto projektu. Natasha si zo stránok kníh vytvorila aj vlastnú tapetu. „Môj manžel rád píše vo svojom voľnom čase a ja som hľadala spôsob, ako pridať trochu kontrastu na ľavú stranu, ktorá bola pôvodne len biela stena,“ hovorí.

Na osvetlenie pridala nástenné nástenné nástenné nástenné nástenné nástenné svietidlá – no keďže nechcela riešiť elektrické vedenie v skrini, nalepila do vnútra namiesto žiaroviek tlačné svetlá na batérie.

Kredit: Natasha Holland Hayes

„Napokon som pridala police a ozdobila som osobnými predmetmi a šetrným dekorom,“ hovorí. Niektoré priestranné prútené košíky pridala citlivosť starého sveta (a skladnosť!), ktorú hľadala Natasha, a umelé rastliny a zlaté svietniky dodal moderný nádych.

Štyri mesiace konceptualizácie a vykonávania podstatnej renovácie neboli pre Natashu ľahkým výkonom, ktorý tvrdí, že pred týmto podnikom nikdy nepoužívala elektrické náradie. Nakoniec je rada, že do toho šla a radí ostatným, ktorí uvažujú o svojich vlastných projektoch DIY, aby urobili to isté. „Môj manžel získal dvojnásobok úložného priestoru a veľa vecí pôvodne v skrini sme mohli uložiť do úložných boxov na hornej polici,“ hovorí. 'Milujem projekty, ktoré odrážajú osobnosť našej rodiny, ale je to taká výhra, keď priestor prosperuje aj organizačne.'

Inšpirovaný? Odošlite svoj vlastný projekt tu.

Populárne Príspevky