Otázky a odpovede: Farba predných dverí

Zistite Svoj Počet Anjela

6. júna 2021

Farba predných dverí dokáže zmeniť vzhľad celého vášho domova.



Ale odkiaľ ho môžete kúpiť? Môžete maľovať plastové dvere? A ako to najlepšie aplikovať?



Ak uvažujete o natretí vchodových dverí, ale stále si nie ste istí, či by ste mali alebo nemali, pokračujte v čítaní. Odpovedali sme na vyššie uvedené otázky plus otázky zaslané našimi čitateľmi, aby sme vytvorili tohto dokonalého sprievodcu farbou predných dverí.



Obsah skryť 1 Aký typ farby môžete použiť na vchodové dvere? dva Môžete maľovať plastové vchodové dvere? 3 Aký je najlepší spôsob nanášania farby na vchodové dvere? 4 Ktoré značky poskytujú farby na vchodové dvere? 5 Je škrupina z vajec Crown Aqua Flow WB vhodná na vnútornú stranu vchodových dverí? 6 Aká je najlepšia farba na použitie na predné dvere UPVC? 7 Môžete odstrániť farbu z kovových vchodových dverí pomocou teplovzdušnej pištole? 8 Aký je najlepší základný náter na holé kovové predné dvere? 9 Môžete použiť emulziu na vonkajšiu stranu vchodových dverí? 10 Mám staré, prírodné drevené dvere, ktoré stratili časť svojej farby a majú asi 8 hrdzavých klincov, ktoré mierne zafarbili drevo. Ako ho pretvorím, aby opäť vyzeral ako nový? jedenásť Koľko ma bude stáť získanie profesionála, ktorý nastrieka moje vchodové dvere? 12 Súvisiace príspevky:

Aký typ farby môžete použiť na vchodové dvere?

Farba predných dverí musí byť odolná, aby odolala notoricky známym vlhkým poveternostným podmienkam v Spojenom kráľovstve. Na tomto základe sa odporúča použiť čokoľvek od vonkajšieho saténového dreva po vysoký lesk, v závislosti od toho, akú úroveň lesku by ste osobne preferovali.

Môžete maľovať plastové vchodové dvere?

Áno, maľovanie plastových dverí je veľmi uskutočniteľné a môže spôsobiť, že unavené plastové vchodové dvere vyzerajú oveľa lepšie. Cukrové mydlo, jemné brúsenie a decentný základný náter pomôžu správnemu lakovaniu predných dverí.



Aký je najlepší spôsob nanášania farby na vchodové dvere?

Veľmi záleží na povrchu. Kefa je skvelá na drevené dvere, zatiaľ čo striekanie je jedným z najlepších spôsobov nanášania farby na predné dvere z PVC.

Ktoré značky poskytujú farby na vchodové dvere?

Pri výbere farby na vchodové dvere si môžete vybrať z množstva renomovaných značiek. Medzi naše obľúbené patria:

  • Johnstone's
  • Dulux
  • koruna
  • Zinsser
  • Bedec
  • Hrdzavý olej
  • Leyland Trade

Ako už bolo spomenuté vyššie, uistite sa, že ste si vybrali niečo, čo je medzi vonkajším saténovým drevom – vysoký lesk.



Je škrupina z vajec Crown Aqua Flow WB vhodná na vnútornú stranu vchodových dverí?

ano je to celkom dobre. Rýchlo schne, takže môžete ľahko naniesť 3 vrstvy za jeden deň. Ale ničí štetce, takže neinvestujte do takého, ktorý je drahý!

Aká je najlepšia farba na použitie na predné dvere UPVC?

Rád používam Zinsser Allcoat. Viem, že niektorí iní v odbore uprednostňujú Bedec, ale Bedec má vo zvyku byť náchylný na škrabance. Allcoat tento problém nemá.

Môžete odstrániť farbu z kovových vchodových dverí pomocou teplovzdušnej pištole?

Prosím, nepoužívajte teplovzdušnú pištoľ – panely by sa zlomili! Medzi kovovým predným a zadným panelom môže byť tiež vrstva peny. Stará dobrá mastnota na lakte a veľa odierania je cesta vpred. Alebo uvidíš, či sa to odlomí.

1010 znamená v láske

Aký je najlepší základný náter na holé kovové predné dvere?

Išiel by som so základným náterom Zinsser 123.

Môžete použiť emulziu na vonkajšiu stranu vchodových dverí?

Rozhodne nie. Emulzia nie je ani zďaleka dostatočne odolná, aby odolala poveternostným podmienkam a skončí sa pomerne skoro po aplikácii odlupovaním.

Mám staré, prírodné drevené dvere, ktoré stratili časť svojej farby a majú asi 8 hrdzavých klincov, ktoré mierne zafarbili drevo. Ako ho zmením, aby opäť vyzeral ako nový?

Pre mňa svetlý až stredný dubový mor. So Sadolinom som mal vždy dobré výsledky. Uistite sa, že používate kyselinu šťaveľovú na skrutky/klince, aby ste sa zbavili škvŕn. Kyselina šťaveľová odstraňuje reakciu, ktorú má železo v dreve. Kúpite ho v kryštálovej forme. Pridajte vodu, natrite a nechajte pôsobiť a potom umyte. Neovplyvní to skrutky, iba drevo.

Koľko ma bude stáť získanie profesionála, ktorý nastrieka moje vchodové dvere?

Všetko závisí od vašej polohy, ale typické sadzby by sa pohybovali medzi 170 – 300 £. Londýnski dekoratéri si mohli účtovať až 400 libier.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: