Otázky a odpovede: Odlakovanie

Zistite Svoj Počet Anjela

3. júna 2021

Ak chcete získať čo najlepší možný povrch pre váš nový náter, niekedy je dobré odstrániť predchádzajúce vrstvy náteru.



Čistý povrch na maľovanie znamená, že je pravdepodobnejšie, že vaša farba bude kľúčom k tomu, a mohla by veľmi dobre prispieť k trvanlivosti vášho nového náteru.



Ako teda odlakovať? Ktoré produkty by ste mali používať? A aké techniky sú najlepšie na odstraňovanie farby? Zostavili sme užitočného sprievodcu, ktorý odpovie na všetky tieto otázky a ešte viac, aby ste vedeli, aké sú výhody a nevýhody odstraňovačov starých náterov. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.



Obsah skryť 1 Ako môžete odstrániť farbu z kovu? dva Aký je Peel Tec ako odstraňovač náterov? Mohol by som ho použiť na stropné trámy? 3 Musím vymaľovať stenu, ktorá má hroznú farbu, ktorá značne bublala. Môžem to obrúsiť alebo mám odstrániť všetku farbu? 4 Je lepšie pri odstraňovaní farby zahriať alebo použiť chemikáliu? 5 Aký je najlepší spôsob, ako odstrániť vnútornú farbu, ktorá sa ľahko odstraňuje? 6 Funguje ocot ako odstraňovač náterov? 7 Súvisiace príspevky:

Ako môžete odstrániť farbu z kovu?

Pokiaľ ide o odstraňovanie farby z kovu, existuje niekoľko vecí, ktoré môžete urobiť.

  1. Použite produkt ako Peelaway, ktorý bol špeciálne vyvinutý tak, aby reagoval s farbou a premenil ju na zmes, ktorá sa dá, ako už názov napovedá, olúpať. Po dokončení odizolovania budete musieť použiť neutralizátor, ak plánujete prelakovať kov.
  2. Na vŕtačku SDS použite nadstavec na odstraňovanie zubného kameňa. Podľa mojich skúseností nadstavec na odstraňovanie zubného kameňa funguje veľmi dobre a je oveľa menej náročný ako Peelaway.

Aký je Peel Tec ako odstraňovač náterov? Mohol by som ho použiť na stropné trámy?

Pred chvíľou som ho začal používať na starom krbe a uchýlil som sa späť k staromódnemu teplu a háku na holenie. Je to v poriadku pre veci, ako je stará farba na vodnej báze a farba na pántoch atď., Ale nečakajte s ňou na trámoch zázrak. Ako som povedal, bolo to už dávno, keď som ho používal, takže teraz to môže byť o niečo lepšie!



Musím vymaľovať stenu, ktorá má hroznú farbu, ktorá značne bublala. Môžem to obrúsiť alebo mám odstrániť všetku farbu?

Ak je farba taká zlá, osobne by som sa rozhodol ju odstrániť. Ak to necháte zapnuté, môžete mať problémy so správnym kľúčovaním novej farby a môžete skončiť v podobnom neporiadku. Ak máte vysokokvalitnú brúsku, ako je Mirka, možno budete mať šancu ju prebrúsiť, inak bude najlepším riešením odizolovanie.

Je lepšie pri odstraňovaní farby zahriať alebo použiť chemikáliu?

Záleží na tom, koľko vrstiev a koľko máte času. Ak je to len niekoľko vrstiev farby, povedal by som, že najlepšie je použiť teplovzdušnú pištoľ, pretože je o niečo čistejšia a rýchlejšia.

Ak potrebujete odstrániť viac vrstiev, použite chemikáliu odstraňovač náterov asi by to bol lepší nápad.



Stojí za zmienku, že možno budete musieť skontrolovať poistenie domácnosti, ak na odstránenie farby používate teplovzdušnú pištoľ!

Aký je najlepší spôsob, ako odstrániť vnútornú farbu, ktorá sa ľahko odstraňuje?

Ak sa vaša farba úplne oddelila od povrchu, pravdepodobne zistíte, že ju môžete ľahko zoškrabať jemnými nechtami. Problémom so zoškrabaním tejto farby je však neporiadok, ktorý to spôsobí, spolu s hromadením prachu vo vzduchu, ktorý vytvorí.

Aby ste zabránili tomu, aby sa odstraňovanie farby stalo špinavým, najlepšie, čo môžete urobiť, je použiť naparovačku, než ju zoškrabete.

Funguje ocot ako odstraňovač náterov?

Ak uvažujete o použití konvenčným spôsobom na odstránenie veľkého množstva farby, potom nie, ocot nebude fungovať. Ak ho budete používať na čistenie zaschnutej farby z povrchov, ako sú PVC alebo okná, dosiahnete určitý úspech v závislosti od toho, ako dlho sa farba nechá schnúť.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: