Robíte pri práci niečo navyše zadarmo?

Zistite Svoj Počet Anjela

8. júna 2021

Mnoho profesionálnych maliarov v odbore sa často sťažuje, že množstvo práce, ktorú robíme, zaručuje vyššiu mzdu.



Zatiaľ čo mnohí ľudia vidia len hotový výrobok, maliari sa musia vysporiadať s náročnými pracovnými podmienkami, dlhým pracovným časom a fyzicky náročnými prácami.



Aj keď mnohí majú pocit, že nedostávajú dostatočne zaplatené, neznamená to, že maliari nebudú robiť nič navyše. S touto myšlienkou sme sa rozhodli spýtať sa skupiny profesionálnych maliarov, či pri práci robia niečo navyše zadarmo. Tu je to, čo museli povedať…



Neil

10 *. 10

100 %. Vždy skúšam akúkoľvek prácu, len aby som urobil malú pozornosť, aj keď mi to trvá 10 minút.



Gary

Vždy účtujem OAPS polovičnú cenu, pretože mám pocit, že je to správne. Očividne nie je niekto vo veľkom dome a peknom aute, ale mám veľa OAP, ktorí zjavne nie sú razení, len chcú mať hotovú izbu. Len byť láskavý je moje motto.

Paul



Raz som nacenil prácu pre staršiu pani, ktorá tak trochu pripomínala moju vlastnú mamu. Zavolala mi a povedala, že neakceptuje ponuku, pretože to nie je dosť peňazí na množstvo práce, ktorú treba urobiť. Niekedy nemôžem vyhrať, požehnaj ju.

Wayne

Vždy sa snažím zlepšovať to, čo už existuje. Ak to bude trvať dlhšie, tak áno, ale musím byť so svojou prácou spokojný.

Kyle

Myslím si, že robiť niečo navyše zadarmo sa vždy vyplatí opakovanou prácou ďalej.

Štefan

Závisí to samozrejme od toho, ale mám klientku, ktorá má trochu hrozné časy so sadrokartónmi, takže brúsim steny, robím potrebnú prípravu a nič extra a posunul som prácu späť, aby sa jej tak zmestila. dokáže upratať aspoň jednu úroveň. Je pekné byť milý...niekedy!

Simon

Vždy robím zvláštne veci zadarmo! To všetko je súčasťou služby. Zákazníci to milujú a vždy ma radi odporučia, takže nevidím dôvod, prečo nie.

12 + 12 + 12

úsudok

Podľa môjho názoru to môže spôsobiť, že budete vyzerať jemne. Mal som zákazníkov, ktorí mi volali zakaždým, keď dostali škrabance alebo praskliny. Áno, vyzerá to ako 2 minúty dňa, ale ak musíte ísť na cestu, dostať výplň, vyčistiť štetcom, upratať – to všetko sa spočíta.

Pete

Pri práci, ktorú som práve dokončil, ich vnútorné dubové parapety neboli na zozname úloh. Ale aby som bol úprimný, vyzerali hrozne a ošumelo, keď som vyzdobil zvyšok miestnosti. Tak som ich urobil bez príplatku. Po tom všetkom som od nich v novom roku dostal ďalšie 4 týždne práce. Takže áno, niekedy sa to môže vrátiť veľmi, inokedy nie až tak.

Yussef

V priebehu rokov som zistil, že ak je zákazník vždy ochotný a má záujem pripraviť vám veľa čaju/kávy počas dňa, sú to práve oni, od ktorých zvyčajne dostanete viac práce, ak urobíte pár bezplatných doplnkov. Nie je to tvrdé a rýchle pravidlo, ale normálne to tak funguje.

2:22 hod

James

Vždy robím viac, než za čo som platený.

Carrie

Ak práca ide dobre a je čas na to, aby som do nej vložil doplnky, urobil by som to. Môže to byť iný príbeh, ak je to dlhá práca.

Carl

Starší ľudia sa pýtajú, môžeš to pre mňa urobiť, a keďže mám 70, robím to a mám s tým veľa práce, takže je pekné byť milý a nič to nestojí.

David

Všetky príplatky sú spoplatnené a robia len to, čo je dohodnuté, nič viac! Prečo by ste mali, ak cez deň nepracujete, potom by ste nemali. Tesco vám nedáva jedlo zadarmo, keď prídete k pultu!

Darryl

Všetci ideme nad rámec. Ale je ľudskou prirodzenosťou, že sa vykašlete, ak ste s klientom príliš priateľskí. Som si istý svojimi maliarskymi schopnosťami, ale polovica priateľov klienta by mi volala, pretože si myslia, že polovicu zákazky dostanú zadarmo.

Sam

Pokiaľ sa nepýtajú, myslím si, že je to skvelé pre podnikanie. Alebo ak sa opýtajú, koľko by stálo zaklepať na ten strop na záchode na prízemí a farby tam vždy vyzerá dobre. Ak je to však plná izba atď., Vždy je to na účte.

Jason

Pred rokmi som zariaďovala spálňu pre staršieho zákazníka. Požiadala ma, aby som sa pozrel na jej odkvapy, pretože tiekli. Ako láskavosť predtým, ako som skončil, som to vyčistil a dal som tam trochu čiernej mastichy a odišiel som, keď som povedal, že to môže zastaviť vytekanie. Po mesiaci sme mali veľa dažďa, skutočne mi zavolala a sťažovala sa, že stále mierne tečie! Morálka príbehu – niekedy to nestojí za námahu.

Nathan

Robím to stále. Nepozerám sa na to ako zadarmo kvôli tomu, čo sa vám dlhodobo vracia.

Gerald

Význam anjela 1022

Väčšinou robím niečo navyše zadarmo. Prináša spokojných zákazníkov a opakovaných zákazníkov a navyše získate ďalšie odporúčania.

Zhrnutie

Ďakujeme všetkým maliarom a dekoratérom, ktorí zaslali svoje myšlienky na túto tému. Je naozaj zaujímavé vidieť, že veľa ľudí robí malé výhody zadarmo a ako môže byť robiť niečo navyše zadarmo v skutočnosti dobrou obchodnou taktikou.

Dáva tiež zmysel, prečo by ste tiež nerobili doplnky zadarmo.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: