Otázky a odpovede: Striekanie farby

Zistite Svoj Počet Anjela

4. júna 2021

Rozprašovače farieb posunuli ihlu v posledných rokoch a znamenali, že profesionáli aj domáci majstri môžu dokončiť prácu v rekordnom čase.



význam 2:22

To znamená, že sa dá ušetriť veľa času a úsilia, ale aj zákazníkom sa môže účtovať menej, pretože obchodníkovi nemusí trvať tak dlho, kým dokončí svoju prácu.



Ako teda funguje striekanie farby? Odkiaľ si ich môžete kúpiť? Kedy je vhodné ich použiť?



Všetky tieto otázky sú často kladené a nie je k dispozícii veľa informácií, ktoré by im pomohli odpovedať. Preto sme sa rozhodli zostaviť túto užitočnú príručku, ktorá odpovie na všetky tieto otázky, ako aj na otázky, ktoré konkrétne predložili naši čitatelia.

Ak sa chcete dozvedieť viac o striekaní farieb, pokračujte v čítaní.



Obsah skryť 1 Ako funguje striekanie farby? dva Od akých značiek je najlepšie nakupovať? 3 Na čo všetko môžete použiť rozprašovače farieb? 4 Aké sú niektoré z lepších sprejových štítov na trhu? 5 Ako zostavíte cenovú ponuku na nastriekanie domu, ktorý je silne zariadený? 6 Aký je najlepší náter na ratanový záhradný nábytok, ak ho budete striekať? 7 Pozerám sa na kúpu ručnej striekacej pištole, aby som mohol urobiť nejaké kuchynské dvierka, ale použiť ju aj na výrobu čerstvej omietky, vápna a vonkajších hrubých vecí. Rozpočet je asi 250 libier. Viete o niečom vhodnom? 8 Oplatí sa používať striekaciu pištoľ v domácich domoch s rôznymi farbami na stenách? 9 Môžete odporučiť dobrú základnú bezvzduchovú striekaciu jednotku? Pozeral som na Graco GX 21. 10 Potrebujete absolvovať kurz na používanie rozprašovača farieb alebo sa to môžete naučiť sami? jedenásť Môžete striekať plastové okenné rámy? 12 Musím natrieť schodisko z holého dreva. Klient chce všetky vretená biele, potom zábradlia a spodky v sivej farbe. Chystám sa ich nastriekať, ale neviem sa rozhodnúť, aký systém farby použiť. Akákoľvek rada? 13 Aký je Wagner 350? 14 Ako dosiahnete pri striekaní vnútornej steny ostré línie v miestach, kde sa farba stretáva so soklovou lištou? pätnásť Aká je najlepšia farba na striekanie vonkajších kovových obkladov? 16 Uvažujem o kúpe rozprašovacej jednotky Q-Tech QT – stojí to za tie peniaze? 17 Súvisiace príspevky:

Ako funguje striekanie farby?

Striekanie farby je pomerne jednoduchá technika, ktorá vám umožňuje dokončiť úlohy v rekordnom čase. Všetko, čo musíte urobiť, je nariediť farbu na správnu konzistenciu, naplniť nádržku rozprašovača a stlačiť spúšť. Samozrejme, existuje veľa techník na dosiahnutie dokonalého výsledku, ale nie je príliš ťažké to vyzdvihnúť.

Od akých značiek je najlepšie nakupovať?

Niektoré z renomovanejších značiek zahŕňajú:

  • Wagner
  • grécky
  • Z domu
  • RS
  • Bosch

Na čo všetko môžete použiť rozprašovače farieb?

Na rozprašovačoch farieb je skvelé to, že ich môžete použiť takmer na čokoľvek. V minulosti sme používali rozprašovače farieb na položky ako:



  • Vnútorné dvere
  • Predné dvere
  • Ploty
  • Prístrešky
  • Vnútorné steny
  • Záhradný nábytok
  • Bytový nábytok

Aké sú niektoré z lepších sprejových štítov na trhu?

Štít Fox's Pro je veľmi pekný kus súpravy a je dodávaný v hliníku. Ak nechcete míňať veľa peňazí, postačí vám kus pevného kartónu.

Ako zostavíte cenovú ponuku na nastriekanie domu, ktorý je silne zariadený?

Silne zariadený dom nie je dom, ktorý dokáže oceniť nástrek. Myslím, že si myslia, že to bude rýchlejšie, a teda lacnejšie. S množstvom maskovania sa nemohli viac mýliť!

Pokiaľ neplánujú vyprázdniť úplne každú izbu naraz, naozaj by som s nimi viac diskutoval o tom, čo to obnáša a ako sú náklady neúmerné oproti tradičným metódam. Vždy by ste mohli dať dokopy 2 samostatné úvodzovky: 1 pre striekanie a 1 pre tradičné metódy.

význam čísiel 1111

Aký je najlepší náter na ratanový záhradný nábytok, ak ho budete striekať?

Pozrite sa na saténové drevo Andura. Je na vodnej báze a má príjemnú konzistenciu, ktorá sa nemusí príliš riediť pre rozprašovač farieb.

Pozerám sa na kúpu ručnej striekacej pištole, aby som mohol urobiť nejaké kuchynské dvierka, ale použiť ju aj na výrobu čerstvej omietky, vápna a vonkajších hrubých vecí. Rozpočet je asi 250 libier. Viete o niečom vhodnom?

Nemyslím si, že za tú cenu bude niečo handheld. Prísavnú turbínu Apollo 1500 HVLP O môžete získať za približne 350 libier. Je to len 3-stupňový stroj, ale dobrá štartovacia súprava, s ktorou som začal (ale len na prácu s drevom). Je veľmi nepravdepodobné, že budete môcť striekať nové omietky alebo murivo a budete na to potrebovať airless. Bohužiaľ, na trhu nie je nič profesionálne vo vašom cenovom rozpätí.

Oplatí sa používať striekaciu pištoľ v domácich domoch s rôznymi farbami na stenách?

Ja osobne by som to neurobil, je jednoduchšie len krájať a rolovať. Ak striekam domáce domy, bude to len na stropy alebo drevo.

Môžete odporučiť dobrú základnú bezvzduchovú striekaciu jednotku? Pozeral som na Graco GX 21.

GX 21 je solídny postrekovač, ale ak si môžete dovoliť niečo navyše, veľmi odporúčam GX FF. Má zásobník, ktorý považujete za veľkú výhodu. Je tiež kompaktný a ľahko sa čistí.

Potrebujete absolvovať kurz na používanie rozprašovača farieb alebo sa to môžete naučiť sami?

To všetko závisí od vašej situácie. Ak ste domáci kutil, odporúčam vám pozrieť si Dulux Academy, pretože ponúkajú bezplatné kurzy, ako ich používať. Ak ste profesionál, ktorý sa práve začína venovať striekaniu, oplatí sa absolvovať kurz, aby ste získali tieto pokročilé znalosti.

Môžete striekať plastové okenné rámy?

Urobil som to, ale nie vo veľkom meradle. Ale ako čokoľvek iné; používajte správne vybavenie a robte to správne a mali by ste to robiť dobre.

11 11 čo to znamená

Musím natrieť schodisko z holého dreva. Klient chce všetky vretená biele, potom zábradlia a spodky v sivej farbe. Chystám sa ich nastriekať, ale neviem sa rozhodnúť, aký systém farby použiť. Akákoľvek rada?

Môžete si vybrať Isomat, ktorý je veľmi dobrý a po vytvrdnutí zanecháva povrch ako skutočný perla. Scuff X je tiež špičková kvalita, ale cena závisí od toho, či je váš zákazník spokojný s rozpočtom? Ďalší, ktorý sa mi tiež páči, je základný náter Sherwin Williams ED0109 a 0532!

Čo je na ňom dobré, je to, že má úžasné vlastnosti na blokovanie škvŕn, pri ktorých si pri striekaní myslíte, že neblokuje triesloviny, ale zistíte, že po nanesení vrchného náteru to robí naozaj dobrú prácu.

Aký je Wagner 350?

Priateľ v odbore, ktorý si práve kúpil bezvzduchový postrekovač Wagner 350, mi povedal, že si naň treba zvyknúť, ale je fantastický na nanášanie hmly na čerstvú omietku pri väčších prácach. Teraz si nie som istý, ako sa bude porovnávať pri použití v iných situáciách, ale za cenu by ste z toho mali byť schopní získať dobrú hodnotu.

Ako dosiahnete pri striekaní vnútornej steny ostré línie v miestach, kde sa farba stretáva so soklovou lištou?

Ak chcete získať ostré línie, máte dve možnosti. Môžete sa buď pokúsiť byť čo najpresnejší pri maskovaní, alebo môžete jednoducho vyrezať ručne, ako zvyčajne.

Aká je najlepšia farba na striekanie vonkajších kovových obkladov?

Vyskúšajte Rust Oleum Noxyde – vyzerá skvele a je snom pracovať s ním.

Môžete striekať exteriéry v chladnom počasí?

neodporúčal by som to. Nielenže správne nevysychá, ale v chladnejších mesiacoch býva vo vzduchu viac vlhkosti. Ak sa táto vlhkosť zachytí počas maľovania, spôsobí vám to veľké bolesti hlavy.

Uvažujem o kúpe rozprašovacej jednotky Q-Tech QT – stojí to za tie peniaze?

Jeden z dodávateľov, s ktorými som spolupracoval, má túto striekaciu pištoľ a hovorí, že jej nič nechýba. Ľahko sa používa a ľahko sa čistí, aj keď zjavne nie je vhodný pre tých, ktorí majú veľké ruky (ja viem).

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: