Čo je najťažšie na tom byť dekoratérom?

Zistite Svoj Počet Anjela

6. júna 2021

Keď dobrý dekoratér dokončí prácu, je pravdepodobné, že konečný produkt bude vyzerať fantasticky.



Ale ako väčšina vecí v živote, veľa tvrdej práce si vyžaduje dosiahnutie takého výsledku, na ktorý sme hrdí. Bežný deň sme sa mohli zaoberať zákazníkmi, ktorí nám hovorili, ako máme robiť svoju prácu, bolesťami a bolesťami a občas aj nedostatkom motivácie.



S ohľadom na túto skutočnosť sme si mysleli, že sa spýtame niektorých maliarov a dekoratérov, ktorých poznáme, čo považujú za najťažší aspekt tejto profesie. Tu je to, čo museli povedať…



222 význam anjelského čísla
Obsah skryť 1 Billy, Ostrá dekorácia dva Dave, Živnostník 3 Ryan, RP Painting & Decorating 4 Nick, samostatne zárobkovo činná osoba 5 Mark, DF Painting 6 Michael, Živnostník 7 Dean, Dycor 8 Chris, samostatne zárobkovo činná osoba 9 Terry, Živnostník 10 Warren, W&A Painting jedenásť Liam, Liam Sutton zdobenie 12 Mia, samostatne zárobkovo činná osoba 13 Robert, Allbright Decorators 14 Chris, samostatne zárobkovo činná osoba pätnásť Ben, FineLine Painting 16 Richard, Živnostník 17 Ryan, BG Zlepšenia 18 Glen, samostatne zárobkovo činná osoba 19 Súvisiace príspevky:

Billy, Ostrá dekorácia

Byť považovaný za najnižšie kvalifikovaného na mieste, no zároveň vyprodukovať najväčší objem práce pm2 v časových rámcoch stanovených programom „The Flash“, potom vás manažér stavby prichytí do pekla, ktorý do vašej práce poslal 30 obchodníkov, keď ste ju dokončili. Aby som sa s tým vyrovnal, plat je diabolský, aby som bol úprimný.

Dave, Živnostník

Zákazníci, ktorí si myslia, že zdobenie je jednoduchá práca, a očakávajú, že budete pracovať pre arašidy, keď nemajú ani potuchy o prípravných prácach a všetkom ostatnom.



Ryan, RP Painting & Decorating

Zostaňte motivovaní, keď máte veľa práce, ale váš partner chce, aby ste si vzali voľno, pretože on má. Po celú dobu viete, že ste na rok zarezervovaní. Často dostávam komentáre typu, čo tým myslíš, že si nemôžeš vziať ten týždeň voľna, si samostatne zárobkovo činná osoba.

Nick, samostatne zárobkovo činná osoba

Obávate sa, že vaši zamestnanci neboli celú noc na chlastu a neprídu!

Mark, DF Painting

Time management so všetkými doplnkami, ktoré dostanem. To sťažuje poskytnutie časového rámca zákazníkovi. To a dážď, ak ste mali naplánovanú vonkajšiu prácu.



Michael, Živnostník

Neznášam ranné hodiny. Byť nočnou sovou je prekliatie.

význam 666 anjelských čísel

Dean, Dycor

Logistika práce. Vysvetlenie zákazníkovi, ako musí práca fungovať, ktoré miestnosti sú potrebné, ktorý deň s časom schnutia, určité materiály, ktoré sú potrebné, a aplikácie. Ak sa pomýlite v logistike, prídete o peniaze a zmeškáte dátumy a termíny. Zdobenie je tá jednoduchá časť.

Chris, samostatne zárobkovo činná osoba

Byť zodpovedný za konečný výsledok možno 4 alebo 5 rôznych obchodov pred nami. Všetky z nich mohli odviesť dobrú prácu alebo odviedli zlú prácu. Obe sa očakávajú v rámci rovnakého rozpočtu a časového rámca.

Terry, Živnostník

Neponúknu vám šálku čaju, keď tam zákazník stojí. Mám pocit, že v škole by mala byť lekcia o tom, ako sa správať k obchodníkom s rešpektom, aby nikto nemal žiadne výhovorky, že je čurák!

Warren, W&A Painting

Neznášam, keď sa musím vysporiadať s neporiadkom, ktorý zanechal predchádzajúci maliar, pretože nerobil svoju prácu správne.

Liam, Liam Sutton zdobenie

To, čo ma dostáva, je jednanie s náročnými zákazníkmi s nereálnymi očakávaniami. Po druhé, je to cenové právo na získanie zákazky.

Mia, samostatne zárobkovo činná osoba

Musíte ísť do práce, keď si môžete byť vonku a užívať si slnko. Alebo vstať a ísť do práce, keď je v zime mrazivá zima.

Robert, Allbright Decorators

Pracovné plány sú pre mňa najťažšie. Prial by som si, aby som bol taký dobrý vo vedení svojho denníka ako v maľovaní!

Chris, samostatne zárobkovo činná osoba

Hlavná vec je získať dobrú a spoľahlivú pomoc. Subdodávatelia sa v súčasnosti snažia zvyšovať svoje mzdy, čo môže spôsobiť, že prijatie neznámej a potenciálne nespoľahlivej pomoci sa stane neudržateľným rizikom.

Ben, FineLine Painting

Spoliehať sa na druhých je pre mňa najťažšia vec, ale povedal by som, že je to najťažšia vec v akomkoľvek podnikaní. Byť dekoratérom považujem za najjednoduchšiu časť.

čo znamená 444 v láske

Richard, Živnostník

Pre mňa je to cenová ponuka a správna cena, aby som neprišiel o peniaze, ale aby to nebolo príliš drahé, aby som tú prácu nedostal. Moji zákazníci zvyčajne nemajú na míňanie tisíce.

Ryan, BG Zlepšenia

Snažíme sa, aby zákazník pochopil, prečo ešte nemáte otvorenú farbu do 30 minút od príchodu potom, čo povedali, že všetky prípravy sú hotové.

Glen, samostatne zárobkovo činná osoba

Pre mňa je to udržiavanie na vrchole všetkých nových vylepšení so skutočnými farbami. Zdá sa, že neustále vychádza toľko rôznych farieb, že nemám čas držať s nimi krok. Mám tendenciu držať sa svojich osvedčených, keď môžem, ale stále počúvam o tom, že teraz existuje oveľa lepšia farba.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: