Ask a dekorator: Edition Three

Zistite Svoj Počet Anjela

2. augusta 2021

Vitajte pri treťom vydaní aplikácie ask a dekorator. Keďže náš blog každým dňom pribúda členov, dostávame množstvo otázok od zvedavých profesionálov aj domácich majstrov. Toto je miesto, kde berieme vaše otázky o maľovaní a zdobení a snažíme sa na ne odpovedať. Ospravedlňujeme sa, ak sme sa tentokrát nedostali k odpovedi na vašu otázku, ako napríklad v prípade štvrtého vydania.



Hľadám extrémne odolný náter na murivo na budovu na južnom pobreží Devonu. Budova je 80 stôp od pláže bez ochrany pred prírodnými živlami. Čo by ste odporučili?



Leyland Trugard je jedným z najlepších v odbore, pokiaľ ide o takéto prostredia. Môžete si vybrať možnosti rozpočtu, ako je Pliolite, ale pokiaľ ide o vašu konkrétnu polohu, moja rada by bola vybrať si to najlepšie.



Mám novo omietnutú stenu (priložený obrázok) a na omietke je niečo, čo vyzerá ako strie. Bude v poriadku maľovať budúci týždeň?

Z toho, čo som videl na fotografii vo vašom e-maile, sa zdá, že problém súvisí s PVA. Omietač pravdepodobne použil na dokončenie rovnakú kefu, akú použili na PVA stenu. Keď je utieraný uterákom, na povrchu sa mierne oddeľuje, a preto strie. Dobre ho rozotrite a srsť by mala byť v poriadku.



11 11 11 11 11

Máte nejaké skúsenosti s plničom TouPret TX110? Hovorí sa, že bude natierateľný do 3 hodín. Mám malú záplatu na strope, ktorú potrebujem pretriediť a chcem ju urobiť za 1 deň bez 2 návštev, pretože je to viac ako hodinu cesty od domova.

To je všetko, čo v súčasnosti používam, umožňuje mi to naplniť, plynulo a prinajmenšom pri rovnakej zmene… brilantný prevod! A môže schnúť rýchlejšie v správnych podmienkach alebo pomalšie v nesprávnych podmienkach. Preto majte vždy po ruke ohrievač s ventilátorom, ak pracujete v chladnom prostredí.

Aká odolná je Tikkurilla AR2?



Nie je to naozaj porovnateľné s niečím ako Johnstone's Perfect Matt, takže by som sa neobťažoval používať ho na stenách. Je to naozaj skvelé pre stropy a zvyčajne je to slušná cena.

numerológia 11:11

Existuje číry lak na radiátory?

Smith a Rodger robia tvrdý vrchný náter, ktorý zaberie väčšinu farby.

Aký je Albany's Supercover?

Nie je to také dobré ako MacPherson's Eclipse, ale kryje to naozaj dobre. Len sa mi zdá, že schne trochu príliš rýchlo.

Mám niekoľko škvŕn muriva, ktoré sa odlupujú z prednej časti môjho domu. Aké prípravné práce by som mal urobiť pred pokusom o prefarbenie?

čo znamená 1:11

Najlepšia vec, ktorú môžete urobiť, je zoškrabať čo najviac odlupujúcej sa farby, použiť motorovú umývačku na odstránenie zvyšku nečistôt, naniesť stabilizačný základný náter a potom dokončiť dvoma vrstvami kvalitnej farby na murivo.

Maľujem soklové lišty a potrebujem dobrú pásku, aby som udržal môj nový koberec. Čo by ste navrhli použiť?

Štandardný 2″ Pro Gold je dobrá vec. Len nezabudnite ísť spolu s plniacim nožom a zatlačiť ho priamo medzi sukne a koberec. Ak potrebujete pre istotu zdvojnásobiť, urobte tak.

význam 888

Aký je WRX Trade Spray Paint?

Čiernu matnú som použil na kľučky a nárazníky mojej dodávky. Schne super rýchlo a podľa mňa je lepší ako Zinsser Allcoat, ktorý som používal na zakrytie prípadných striekancov atď.

Čo znamená blikajúca farba?

Niektoré farby majú v podstate trochu lesku a keď svetlo dopadá na farbu v určitých uhloch, „bliká“. Blikanie je obzvlášť nepríjemné, ak ste si kúpili plochý náter, pretože ploché farby by sa (ale nie vždy) mali vyhýbať. Podľa našich skúseností sa vám niekedy stane, že vám začnú blikať lacnejšie značky, ako napríklad Wilko’s.

Hľadám striekaciu pištoľ na interiérové ​​dvere a obloženie – nejaké odporúčania?

Ak to potrebujete na pravidelnú prácu, ako je táto, vybral by som si postrekovač farieb, ktorý je odolný a spoľahlivý, ako napríklad Graco GX21FF.

Je prosím Bedec MSP dobrý?

Bude to robiť dobrú prácu, ale pri maľovaní na drevo by som pred aplikáciou MSP najskôr napenetroval drevo. Och, a nechajte si vyčistiť štetce čo najskôr po natretí, pretože o Bedec MSP je známe, že čistenie je tak trochu nočnou morou.

oblaky v tvare anjelov

Aký je najlepší náterový systém na maľovanie holých podhľadov a fasád?

Najprv použite základný náter, dobrý základný náter a potom 1 alebo 2 vrstvy vonkajšieho lesku. Také jednoduché!

Aký je najlepší náter na kovovú vlnitú strechu?

Som veľkým fanúšikom Rust-Oleum Peganox pre kovové vlnité strechy. Pred pár rokmi som toho veľa použil na komerčnú prácu – stále to vyzerá dobre. Tiež je príjemné pracovať a má konkurencieschopnú cenu.

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: