Recenzia zdobenia chodúľ: Pracovné vysoké topánky

Zistite Svoj Počet Anjela

14. septembra 2021

Ďakujeme SM Decorating Services za túto recenziu zdobiacich chodúľ Work Tall Boots.



Obsah skryť 1 Recenzia zdobenia chodúľ 1.1 Súvisiace príspevky:

Recenzia zdobenia chodúľ

Takže som vyhral tieto monštrá a len som ich vyskúšal.



Na začiatok sa hodia na moju veľkosť 12 stôp, čo je bonus! Sú oveľa pevnejšie, ako som si predstavoval, a majú veľkú výšku na rezanie v štandardnej miestnosti (mám 6 stôp).



Netreba si na to veľa zvykať, ale zistil som, že si musím byť neustále vedomý toho, ako stojím. V pokynoch je napísané: „Nie si robot, tak nechoď ako robot“. Aby som bol spravodlivý, je dosť ťažké to neurobiť! Malé obchádzanie miestnosti sa mi osvedčilo. Tiež sa mi nepáčilo, že predpokladali, že nie som robot! Tieto veci už nemôžete povedať ?

Momentálne pracujem v prázdnom prenájme a preletel som okolo 3 spální a pristál som na poschodí a určite mi ušetrili čas a aby som bol úprimný, rád som ich používal.



Práca Vysoký dekoratér chodúľ

V jednom momente som stratil rovnováhu a posral som sa, hoci to bola moja vlastná chyba, keď som sa pokúsil zdvihnúť 10-litrovú vaňu a naplniť ňou ďalšiu. ?

Ak ste náhodou mali zakolísanie, myslím, že by to mohlo byť dosť nebezpečné a skončiť škaredým zranením členka (už som si raz zlomil členok, takže by som mohol byť príliš opatrný).



Ak ste stáli a vždy si uvedomujete svoje okolie, mali by ste byť v poriadku!

Muž na chodúľoch

Na záver, ako domáci dekoratér si nie som istý, či by som ich používal stále, pokiaľ by to nebola úplne prázdna miestnosť, v ktorej som pracoval.

Myslím, že pre tvorcov stránok by to bola absolútna zmena hry! Ak by som bol stále na stránkach, tieto by sa používali neustále.

Takže áno, celkovo dobrá súprava! Len sa priprav na to, že sa ti ľudia budú smiať, keď budeš chodiť ako kríženec medzi Robocopom a Frankensteinom!

Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: