Dôležité veci, ktoré je potrebné zvážiť pri podnikaní v oblasti farieb

Zistite Svoj Počet Anjela

15. apríla 2021

Ak ste v súčasnosti zamestnancom maliarskej a dekoratérskej spoločnosti a uvažujete o založení vlastného podnikania, možno vás zaujíma, čo môžete očakávať.



Byť zamestnancom a vlastníkom sú 2 úplne odlišné veci a ako také je to veľký krok, ktorý urobíte. S ohľadom na túto skutočnosť sme sa opýtali niektorých úspešných majiteľov podnikov s farbami, čo považujú za najdôležitejšie veci, ktoré je potrebné zvážiť pri začatí podnikania s farbami.



Čítajte ďalej a zistite, čo povedali.



Kristián

Povedal by som, že sa uistite, že ste svoju prácu správne ocenili. Všetko, čo si kedy kúpite, prichádza so ziskom zabudovaným do ceny. Ak všetko, čo robíte, je zarobiť dosť na zaplatenie maliarov a nákup materiálov, nezarobíte žiadne peniaze.

Musíte vybudovať zisk. Takže keď odhadujete prácu, musíte zistiť, koľko to stojí skutočné vykonanie práce (práca a materiál), aké sú vaše režijné náklady (poistenie, palivo, licencie, dane atď.), spočítať ich a získať bod zlomu. Potom musíte pridať zisk a získate celkové náklady na prácu – to, čo zaplatí zákazník.



duchovný význam 1010

Výška zisku sa bude líšiť a budete musieť zvýšiť alebo znížiť ziskové rozpätie v závislosti od vašej povesti, kvality, dopytu atď. Je smutné, že mnohí majitelia maliarskych podnikov to všetko nezohľadnia a len prídu na to, čo považujú za férové. hodinovú mzdu a účtovať ju, potom sa čudovať, prečo celý deň makajú a nezarábajú žiadne peniaze.

Byť dobrým maliarom a viesť dobrý maliarsky biznis sú dve veľmi odlišné, no vzájomne prepojené zručnosti. Veľa chlapov je skvelých maliarov, ale nedokážu podnikať, aby si zachránili život. A veľa chlapov je skvelých v kancelárii, ale nevedia správne odhadnúť, pretože toho o maľovaní veľa nevedia. K úspechu potrebujete oboje.

James

Urobte, čo ste povedali, že urobíte. Ukážte sa každý deň a vyraďte projekty. Žiadne spúšťanie a zastavovanie, prijímanie vkladov a miznutie. Tiež sa uistite, že komunikujete s klientmi. Keď zistíte, aké sú ich očakávania, pomôže vám to urobiť najlepšie rozhodnutia pre projekt.



Snažte sa vždy robiť dobrú prácu, aby klienti videli vašu hodnotu. Keď sa všetky tieto veci stanú, môžete si účtovať, čo chcete, v rozumnej miere a potom budete mať zisky a systémy, ktoré môžete zavolať.

Dean W

povesť. Urobte svojich klientov natoľko šťastnými, že ich veľmi odporúčame a často dostávate odporúčania. Chcete sa dostať do bodu, kedy budete musieť odmietnuť podnikanie. Pomôže to najmä zvýšiť vaše zisky, pretože môžete svoje projekty rozšíriť alebo zvýšiť ich náklady.

Darren

Na vrchole tohto zoznamu je pre nás niekoľko vecí, ale tou najväčšou bola na začiatku finančná disciplína. Pripravte sa na dane, mzdy, materiál a množstvo ďalších výdavkov. Používame tiež Quickbooks, ktoré nám umožňujú vidieť, čo je ziskové, čo nie a na čo sa zamerať, aby sme maximalizovali zisk a zároveň zostali konkurencieschopní.

Michael

Zaobchádzajte s niečím domovom, ako keby to bol váš vlastný. Nestrihajte rohy. Keď sa maľovanie začne stávať prácou a nie niečím, čo vás baví, nájdite si inú profesiu. Tvoje srdce nebude v práci.

555 anjelské číslo doreen cnosť
Sam

Peniaze prichádzajú s podnikaním, nie s jednotlivými prácami.

Súvisiace príspevky:

zoškrabávanie farby z drevaAko odstrániť lesklú farbu Predvolená miniatúraOtázky a odpovede: Anti-kondenzačná a vlhká farba Predvolená miniatúraOtázky a odpovede: Farba soklovej lišty Môžete zmiešať matnú a hodvábnu farbu? kúpeľňa maľovaná hodvábomMôžete maľovať hodváb cez hodváb? Akú farbu používajú profesionáli? Kategórie Návody pre domácich majstrov Navigácia príspevku
Kategórie
Odporúčaná
Pozri Tiež: